צביקה78

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo53.gif

יש לי פאלם 505 עם עברית פנטיקון עכשיו זייר72 יש לי זיכרון על הפאלם 505 שאני רוצה להעביר לזייר72 בגלל השוני בין 2 העבריות לא ניתן להעביר ע"י beam. הסינכרון מול המחשב הוא באמצעות אאוטלוק למרות הסנכון של הזייר מול האאוטלוק אני מקבל הודעה שאני צריך עברית פנטיקון לקריאת רשומות הטלפון שלי. איך אני מעביר אצ הזיכרונות מהפאלם הישן לפאלם החדש? מה עלי לעשות? אני עובד עצות!

AYELET1

New member
לא הבנתי בדיוק אלו זכרונות ברצונך

להעביר לגבי ה-BEAM זה מוזר ביותר (איפה כתוב לך שצריך עהרית פנטיקון???) כר הצלחתי להעביר מפאלם לפוקט )(רק שהיה ג'יבריש
) וכלום לא דרש פנטיקון. אתה יכול לסנכרן מול אאוטלוק ררק שזה 2 ישומים שונים (הפוקט מירור ב-505 ומשהו של פאלם בזייר 72) ואתה יכול לבצע סנכרון חד פעמי מול פאלם דסקטופ וכך להעביר את ה-PIM

צביקה78

New member
קצת פירוט

1. יישומים = תזכורות, טלפונים, אנשי קשר ויומן 2. אחרי ה-BEAM הוא פתח לי אייקונים של היישומים על הזייר 3. אחרי התקנת הזייר מול האאוטלוק נפתח לי ההערה שמפנה אותי לפנטיקון בכדי להוריד גרסה שתקרא את המידע. 4.למרות הוותק הקצר שלי בפאלמים
, בשטויות האלו מעולם לא נתקלתי, אולי מישום שהשדרוגים שעשיתי בעבר נותרו במשפחת כלנית ז"ל.

צביקה78

New member
תיקון

2א. למרות שפתח לי אייקונים על היישומים (כפול נוסף לקיים), לא ניתן לפתוח אותם. 2ב. CONTACT PRO של עברית הראל ועכשיו בנוסף יש TODAY של כלנית.

Ariyeh1

New member
היישומים

"טלפון", "מזכר", "משימות", ו"יומן" יכולים לעבוד רק עם העברית של Penticon ורק בגרסה 4 של העברית. הם אינם עובדים עם העברית של Paragon ו/או מובימייט וכן אינם מתאימים לגרסה 5 של העברית של Penticon לכל זה אין שום קשר לסינכרון מול Outlook או מול Palm Desktop והשטויות אינן קשורות לשדרוגים שעשית בכלנית או בכל מקום אחר, אלא לכך שהתקנת תוכנות (יישמים) שאינם מתאימים למכשיר ולמערכת ההפעלה שלו

צביקה78

New member
אחלה על הסדר בדברים ו..

ומה עלי לעשות ע"מ להתגבר על "המכשול" של שוני מ"ה? איך אני מעביר את הרשומות בין שני המכשירים? יש דרך אוטומטית לעומת כתיבה מחדש? נ.ב. אני חייב לציין שתמיד אני מופתע מחדש מהידע שניתן ללמוד בפורום (ח"ח)

AYELET1

New member
למיטב זכרוני מה שעליך לעשות זה

בדיוק מה שכתבתי בהתחלה. לסנכרן 505 עם אאוטלוק בעזרת הפוקט מירור להתקין את הישום של פאלם שמסנכרן עם אאוטלוק ולסנכרן את הזייר למה אתה מעביר את הכל באינפרה רד???

צביקה78

New member
אני אנסה בשנית את הסנכרון

אעדכן אותך ואת מאזיננו איך הלך. חן חן

צביקה78

New member
בעיות בשליטה על המידע המסוכרן

הכל הולך חלק, אני מסנכרן את הפאלם החדש מול האאוטלוק אך שוד ושבר, כל המידע המגובה עובר מהמחשב לפאלם. בהפעלת התקנת הדיסק ובחירת סינכרון מול אאוטלוק - הוא מזהה שכבר קיימת הגדרה כזו. כשאני מגדיר בחלון custom שיסנכרן לי חד כיווני (PC לפאלם) רק יישומים, הוא מעביר לי הכל (הכל=כל החומר בפאלם הישן מגבה על המחשב). מה לעשות?!?

Ariyeh1

New member
לא ברורה לי הבעיה

אתה לא מעוניין שהנתונים יעברו??? לגבי יישומחפ מוטב לך לא לההעביר יישומים שהיו מותקנים במכשיר הישן אל החדש אלא לחפש גרסאות המתצאימות למערכת ההפעלה החדשה של אותם יישומים. יש שתי דרכים לעשות זאת בסינכרון עם Outlook. בשתיהן יש לבצע קודם כל איפוס קשיח: 1. שנה את שם תיקיית Backup שתחת ספריית המשתמש על המחשב ל-BackupOld וסנכרן עם אותו שם משתמש. הנתונים יעברו היישומים לא. 2. בעת הסנכרון הראשון לאחר האיפוס הקשיח צור שם משתמש חדש. שוב הנתונים יעברו היישומים לא. כאמור בכל מקרה יהיה עליך להתקין גרסאות של תוכנות (=יישומים) המתאימות לרגרסת מערכת ההפעלה שבמכשירך. החל מן העברית וכלה בכל יישום אחר שברצונך להתקין ולהריץ מהמכשיר החדש. ואוגב נדמה לי שבתקליטור התקנת העברית המגיע עם מכשירים הנרכשים בארץ מופיע גם מדריך בנושא הזה...

למעלה