|
איזה ספורט אתן עושות?

|../images/Emo178.gif../images/Emo87.gif איזה ספורט אתן עושות?

אם בכלל?.. ובאיזה תדירות? הייתי מאוד רוצה לעשות הליכות אבל אין לי כל כך עם מי בשעות שאני יכולה וללכת לבד משעמם אותי אז בינתיים בעלי קנה לי DDR (
הלהיט האחרון אצל בנות 13-14- שטיח כזה שמחברים למחשב ורוקדים עליו לפי צעדים שיש במסך- האמת שזה ממש כיף!!) וכל ערב אני עושה על זה בסביבות השעה.

נשמע חמוד, מה זה?

איפה משיגים? וכמה עולה? אני עושה הליכה כשעה יום כן יום לא אבל מחפשת משהו יותר אטרקטיבי.

נשמע חמוד, מה זה?

איפה משיגים? וכמה עולה? אני עושה הליכה כשעה יום כן יום לא אבל מחפשת משהו יותר אטרקטיבי.

היי דניאל - אני הולכת - כמעט על

יום הולכת בחוץ 40 דקות - שעה (יש לי שני פארקים 5 דקות נסיעה ממני). בינתיים ירדתי שני קילו מתוך שמונה ותקועה חזק... גם עושה מכשיר כושר 2-3 פעמים בשבוע (כשמתאפשר) - בערך חצי שעה. נשמע מענין הDDR שלך ושעה על יום זה אחלה

אני עושה הליכה 40 דקות כל יום

בחדר כושר ובימים שלא מצליחה להגיע לחדר כושר עובדת קשה מאד בהליכה ברחוב. מעבר לזה משתדלת גם לדחוס קצת קרוס וקצת תרגילי כוח לבטן.

יש שירים שמגיעים עם התוכנה

וזה בדרגת קושי עולה כל פעם צריך לזוז לפי החיצים שרואים על המסך- קצת קשה להסביר אבל יש את זה בכל חנות מחשבים.

אתי אתי

New member
גם אני בענייני הליכות

בנתיים ההורים שלי פה, אז אני יוצאת לחצי שעה נמרצת כשאפשר. זה עושה טוב לגוף ולא פחות - לנשמה. אח"כ אם אפשר כמה תרגילי יוגה, מקלחת, ואפשר להתחיל את היום כמו חדשה

עדיין מתאוששת מהקיסרי../images/Emo4.gif

אבל הולכת בערך 40 דקות כל יום עם אורי בעגלה. אני יודעת שזה לא ממש נחשב, אבל העליות של ראש פינה זה די אתגרי...

Gali112

New member
../images/Emo45.gif 40 דקות זה ממש מכובד ונחשב

עם השני שלי הייתי חורשת עם העגלה את הרחובות (ועליות) של חיפה

Gali112

New member
שוחה כמעט כל יום ../images/Emo41.gif ושאלה

מתחילה מחר תשיעי אני תוהה לגבי אחרי הלידה, די לחוץ לי לעשות פעילות ולשמור תזונה כי כמו שסיפרתי פה אתמול יש לי אתגר להגיע לבר המצווה של הגדול שלי בממדים סבירים- הבנתי שמומלץ לתת לגוף להתאושש במשך ששה שבועות- מה בכל זאת אפשר לעשות, אני מניחה ששחיה לא יתאים בהתחלה בגלל הדימומים הליכה קלה אפשרית?

אני שחיתי גם אחרי

הרופא שלי אמר שאם אני מרגישה מצוין (ובמקרה שלי גם פסקו הדימומים מאוד מהר, תודה לאל) אפשר לחזור לפעילות גופנית, כמובן לא בשיא המרץ. כך שאני שחיתי כבר בתום חודש-חמישה שבועות אחרי הלידה. הליכה קלה אפשרית אם לא כואב לך התפרים

למעלה