minga

New member
../images/Emo178.gif

חזרתי הביתה מהעבודה במחשבה שאכנס לצאט ויהיה שם מישהו, אבל כנראה כולם הלכו לישון - חבל. אחרי יום של עבודה כפולה, ביום ובערב, יש חשק סתם להתקשקש. שיהיה לכולכם יום נהדר!!!

תחזרי שעה קודם !!! ../images/Emo166.gif

היה באמת כייף.. למדנו יחד את נפלאות מערכת הצ´ט החדשה... ממש קבוצת לימוד אינטראקטיבית... ו- העלנו אפשרויות למפגש הפורום המתקרב...

ילו

New member
שוב פיספסתי אתכם בצ´אט ../images/Emo7.gif

המחשב שלנו קצת חולה ונמצא בתיקון אנחנו בגלל זה בגמילה מהמחשב כבר כמה ימים לא להאמין כמה דברים אפשר לעשות בערב כשאין מחשב (כבר סידרנו חצי בית...)

יתוקן המחשב לאלתר!!!

בית מסודר? בררר... מה הדבר הבא? תתחילו לבשל רגל קרושה???

אבא גאה

New member
גם אני פיספסתי ../images/Emo7.gif

בשעה 21:00 הרדמתי את אושא ולהפתעתי התעוררתי בשעה 3:00 לפנות בוקר.... אז מיד באתי ובדקתי בצא´ט אבל כולם הלכו לישון. ואני נשארתי כאן לבד כשרק סוטים ערים ברשת (סוטים ן...לייזר....)

minga

New member
פורום?

אשמח לקבל מידע על מפגש הפורום. בתכנון המקורי הייתי צריכה לחזור הביתה שעה קודם, אבל הכל התחיל בשעת איחור. ומה לא עושים לפרנסה?

minga

New member
אמביבלנטיות

תודה על השיתוף. מרגישה אמביבלנטית, האם להיחשף או לא.

את כמובן צריכה להחליט בעצמך...

אבל - למה לא להתחיל בסביבה תומכת??? כמו שמישהי (שמנתולה או ילו... ראשי החלוד...) אמרה: "הפורום בשבילי... המקום שבו אוהבים אותי בגלל דברים ששבגללם ביתר המקומות לא אוהבים אותי..." ככה בערך...

minga

New member
מה אומרים...

אז מה פשוט מגיעים ואומרים שלום אני.... מינגה בפורום אבל באמת.... ואולי חלקכן תרימו גבה ותגידו אה זו את...

כן ! ככה בדיוק!

נו... ואם נרים גבה (לא מרוטה ומעוצבת...) , אז מה? תרימי גם את גבה או שתיים... אולי גם לך יזדמן להגיד: אה, אלה אתן...
ו... אל תתאכזבי אם לא נדע מי את... (!)

שמנתולה

New member
בטח לבוא!

אנחנו הרגשנו כמוך לפני המפגש הקודם, התלבטנו ובסוף החלטנו להגיע... (למרות הנסיעה הארוכה - ערבה, זה רמז!) לא הצטערנו! בטח לבוא למפגש! אין מקום הולם יותר להרגיש שייכת. ואם אני ארים גבה היא (אמורה להיות) מעוצבת...

minga

New member
../images/Emo13.gif

אז ככה, רק הבן שלי איתי. ביתי עם אמי בארה"ב לביקור משפחתי ושורשים.

למעלה