אלבום השבוע 211

silver jew

New member
../images/Emo179.gif אלבום השבוע 211 ../images/Emo181.gif

זהו, לאחר שבוע אחד בלבד יצאתם/ן לחופשת הקיץ? מה קרה, כולם היו בברצלונה בפסטיבל פרימברה? או שאתם כרגע בפסטיבל בונארו? לאיזה פסטיבל תלכו? או שמא לאונרד כהן, מוריסי (עם סוזי והניו יורק דולס!) והברידרס (...ובלאדשוט ביל) ו-LOW ישארו אתכם מרוששים כאן בישראל??? אני לא חושב שהאזנתי לאלבום מסוים השבוע - בעצם באוטו היה לי את אחד מהאלבומים המופלאים של The I live the life of a movie star secret hideout מת על הלהקה הזאת. במחשב זה היה thinking fellers union local ו- husker du אבל גם המון ביצועים של ה-go go's ל- our lips are sealed ול- konichiwa bitches של - robyn ככה שאולי עדיף לשלוח אותי לאיזה פורום מצעדים במקום...

l i o r a n g e

New member
פסטיבל ה...

יש הופעה ואני בלהקה הכי מעפנה בעולם עם הטעם הכי מסריח במוזיקה בעולם. בחיי שהייתי מעדיפה לעשות באסים לעידן יניב. העיקר ויקטוריה דפק להם בפרצוף "זה שלוקחים אתכם לשיר בכל טקס יום זיכרון לא אומר שזה כל המוזיקה שיש בעולם, וצאו כבר מהכוכב נולד הזה שלכם, זו תוכנית מפגרת. תשמעו מטאליקה זה ידפוק לכם קצת ת'שכל שני מפגרים בני 15!"
-סוף תסכול. ולגבי אלבום? אני אחשוב על זה קצת..

moe7

New member
Breathlessly Brett של אחד, ברט סמיילי.

נער זוהר נשכח מתקופת הגלאם העליזה. עושה ריפ אוף לבואי על ימין ועל שמאל, אבל זה לא משנה, כי השירים נהדרים! מוריסי, ביצ'ז! והניו יורק דולז! (ואבוי, גם הסולו המביך של סוזי).

חולוני

New member
יש לך לינק לאלבום הזה?

אני לא מוצא אותו.. :( ומכירה את Jobriath? לפני כמה חודשים קניתי באוזן את האוסף שלו Lonely Planet Boy מ-2004 שיצא בלייבל של מוריסי (Sanctuary). בן זונה של דבר, מומלץ בחום. הנה הופעה אגדית שלו בטלויזיה מ-74 עם השיר I'maman כשגלדיס נייט מציגה אותו.

moe7

New member
נופ. מצאתי אותו בציפור הכחולה.

כן, נתקלתי בג'בודאיה באוסף ההשפעות שהרכיב מוריסי ב-2004 אבל היה חסר בו בעיניי חן מסוים. הוא היה נוצץ מדי, בטוח מדי והכל הפך אותו למשעמם לטעמי. מה שאולי מבדיל אותו מכל האחרים הוא העובדה שהוא לא היה בעצם סטרייט. אבל זו נקודת זחות זניחה. נראה לי שמכל התקופות של בואי, זו עם החלל גררה הכי הרבה חיקויים. היא הייתה מאוד נכונה מבחינה היסטורית - הן גם האופנה והטכנולוגיה הביתית לקו ב"שיגעון החלל", שלא נפסק לחלוטין עד אמצע שנות ה-80. והיו לה מאפיינים מדוייקים מבחינת תוכן, הפקה ואפילו הוראות מפורטות לגמרי עיצוב הדמות/ השחקן ששר את התפקיד. 1:0 לטובת בואי.

moe7

New member
סליחה, דפקתי את השם שלו.

ג'ובריאת'? משהו כזה?

חולוני

New member
כן, ג'ובריאת'.

הוא ממש טוב לדעתי, תני לו צ'אנס. ועל איזה אוסף השפעות של מוריסי את מדברת? לא שמעתי עליו..

moe7

New member
Songs to save your life, אוסף נהדר.

עם הסליטס, ספארקס וכמובן, הניו יורק דולס. כי אף אוסף השפעות של מוריסי לא יהיה שלם בלעדיהם. נו, לפחות לג'ובריאת' הזה היו תלבושות נהדרות! אגב, ב"אול מיוזיק גייד" בואי לא נמצא ברשימת ה"אמנים הדומים". חה חה. הוא נמצא תחת "השפעות", אבל טי רקס נמצאים ברשימה השנייה. ביזאר.

חולוני

New member
אגב הספארקס, יצא להם אלבום חדש

בשם Exotic Creatures of the Deep ואחד השירים בו נקרא Lighten Up, Morrissey.

moe7

New member
כן, כן. עדיין לא שמעתי אותו.

הם גם עשו סיבוב הופעות שאפתני בו ביצעו כל ערב אלבום אחד מהדיסקוגרפיה, הם ניגנו את כולם. אני עדיין תוהה לגבי השנים האבודות של סמיילי. יש לי השערה. אין עליו שום מידע לאחר שנת 74 עד 2003, בגלל שלא הצליח כפי שציפה במנהל הנפוח ההוא, ונאלץ להחזיר לו את כל ה"השקעות", כל אותן נסיעות שמוזכרות בראיון וההשקעה העצומה בהפקה של האלבום (יש שם אינספור נגני אולפן, הרי לא הייתה לו להקה, אני אפילו בספק אם ניגן בעצמו שלא לדבר על העיבוד, המפיק עצמו). נראה לי שזו הסברה ההגיונית ביותר. זה טראגי. עולם הפופ מחליא את התחת ויש לו חוקים משלו. אבל אולי אני טועה.

למעלה