דו"ח שבועי( +)

m L m

New member
../images/Emo179.gifדו"ח שבועי( +)../images/Emo179.gif

פורומים חדשים: פורום מס' 300 – גורמה וגסטרונומיה – בהנהלת טראואר פורום מס' 790 – טיפים קטנים לחיים – בהנהלת אבא אסא פורום מס' 789 – ניקול קידמן – בהנהלת פדמה אמידלה פורום מס' 788 - ריפוי בלייזר נמוך עוצמה – בהנהלת ד"ר יצחק הלוויג פורום מס' 787 - מתכונים חברתי – בהנהלת לורד אוף קוד פורום מס' 786 – ריקודי בטן – בהנהלת רקדנית שמנמנה פורום מס' 785 – פירסינג וקעקועים – בהנהלת ילו צ'יז תמונת השבוע
באדיבות בילי אליוט!
(לא יכולתי להחליט בין 2 תמונות אז בהודעה הבאה יש עוד תמונה
)
אני לא יודעת אם שמתם לב אבל בשבוע שעבר לא היה עדכון... ולכן העידכון הנוכחי ייכסה גם את שבוע שעבר.....
סוף סוף זכיתי לראות את המופע DIVA 98 אחרי שטעיתי בהזמנה הראשונה.. מי רוצה לנחש כמה פעמים ראיתי את זה מאז?
גדי הביא לנו קישור עם כל התמונות של שאנייה ממגזין MAXIM והן אכן מקסימות
מיאו בדיוק קפצה לביקור מולדת והתעניינה לדעת למה לא משדרים את UP! בMTV....אכן סיפור עצוב
שאנייה הייתה בTOTP עם השיר FAFA... אני לצערי פספסתי
גל הביאה לנו רשימה הזויה של 10 האלבומים הנמכרים ביותר בשנות ה90. למה הזויה? כי שאנייה הייתה במקום השני
ניר הגיע למסקנה ששאנייה דומה לפג בנדי (מנשואים פלוס) איך הוא הגיע לזה? תסתכלו על הקליפ של TDIMM ותבינו....
בילי אליוט (שלא הבנתי מה השם שלו
) הביא לנו ערמה ענקית של תמונות של היפה מכולן.... (וכן! הכוונה לשאנייה
)
התחלתי משחק חדש- כמה אנחנו מכירים את שאנייה
מתברר שלא ממש...*-*
העלתי סקר חדש...אתם מוזמנים להצביע
Caeser ממליץ לנו להשיג את FAFA בגירסה הקנטרית. תאמין לי שאנחנו מנסים!
אחרי שבועות של חיפושים ניר נכנע וקנה את UP! מחדש. ובקשר לשרשור שנוצר שם אני רוצה לגיד כמה דברים: לפי החוקים של הנהלת תפוז אסור לדבר על הורדות או לתת לינקים לאתרים לא חוקיים! אלה חוקים שלא אני המצאתי ויש להם סיבה. כמו כן - הפורום נוצר בשביל לתת בית לכל מעריצי שאנייה למינהם ואני לא אוהבת קללות וירידות על אנשים מהפורום... ולכן הודעות מעליבות ימחקו! את השרשור הזה לא מחקתי מסיבה פשוטה - ניר קנה את הדיסק ואני מעריכה אותו על זה!
פתחתי בשרשור הכרות - אתם מוזמנים להוסיף את עצמכם... תאריכי יומולדת יתווספו ללוח האירועים ומספריי הICQ יתווספו ללוחות. אלא אם כן תרשמו שלא להוסיף. זהו. עוד שבוע (או יותר נכון שבועיים) עברו... אני מקווה לשבוע מוצלח יותר
love u all

Eilleen

New member
תגובה....

ל"ביילי אליוט" קוראים (גם) גל וכן אני יודעת שזה חולני אבל ה"הקדשות" הקטנות שלו בסוף חלק מההודעות שלו היו אלי...

למעלה