היום ב-
אנשים

../images/Emo179.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo220.gif

ריצות למרחקים ארוכים מרגיעות אתכם? מכורים לספינינג? משחקים כדורגל בשבת? או שמעדיפים דווקא רכיבה על אופניים? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות "זה רק ספורט" ולזכות בכרטיסים לאליפות ישראל באתלטיקה http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=60

Apikachu L

New member
בהצלחה בבגרות בביולוגיה מחר!

ובבגרות בביוטכנולוגיה עוד מעט... והנה ציור שלי. אבל הוא לא קשור לדיג'ימון.

חזרתי!

זאת אומרת, חזרתי בעשר וחצי אבל שטפתי כלים. את הבגרות סיימתי בעשר, שעה אחרי שהתחילה, ולחשוב שכשהיא התחילה עוד חשבתי ששעה וחצי זה לא מספיק זמן. אחרי בדיקה עם מישהו מסתבר שבטוח שטעיתי בשאלה אחת, ששווה שמונה נקודות. וממה שאני חושב, יכול להיות שיש לי עוד טעות או חצי טעות בסעיף של שאלה, שכולה שווה שמונה נקודות והסעיף הזה שווה ארבע. אז או שאיבדתי שתיים-עשרה נקודות או שאיבדתי עשר נקודות (כי בחצי מהסעיף הזה צדקתי, אז אולי יתנו לי חצי מהנקודות). ויכול להיות שבכלל לא טעיתי שם, אז קיבלתי את כל הנקודות. אז הציון שלי יהיה בין 88 ל-92, והגישו אותי על 90, אז הציון הסופי יהיה או 89, או 89.5, או 90, או 90.5, או 91. תנו לי להתלהב

star_female

New member
XD מגניב

קיבלתי 99 במבחן אמצע באינפי ששווה 20% מהציון הסופי, אם זה מעניין מישהו (או אם מישהו בכלל יודע מה זה XD עדיף שלא, באמת)

star_female

New member
כן...

הבעייה העיקרית היא שהמבחנים עם חומר סגור. לגמרי. כולל מחשבון.

Apikachu L

New member
אה...

אותי הגישו על 90, 94, 97. נושאי חובה היה בדיחה. הקטע מחקרי נחמד. נושאי בחירה היה בסדר.

למעלה