היום 4.9 בגל"צ 21.05

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo179.gifהיום 4.9 בגל"צ 21.05 ../images/Emo47.gif

ספיישל לציון יציאת פסקול שירי סידרת הדרמה "שבתות וחגים" אורחים באולפן: אלון אבוטבול ורני בלייר. האזנה נעימה לכולנו...

qt1

New member
מ-21.05-22.05 בטח שיודעת../images/Emo23.gif

פתחתי את העתון עוד פעם, מה לא עושים בשבילך שחרק'ה?
אני אשמע דרך כאן , נראה לי יהיה סבבה , אלון אמר כשהוא היה באירוח שלא השמיעו את השיר בגל"צ, עכשיו הם הוזמנו לשם... איזה יופי
האזנה נעימה לכולנו. ו......................שבוע טוב כמובן.

just me2

New member
../images/Emo13.gif

אני מקווה שאני אוכל לשמוע.. והנה האתר של גלגלצ.. למי שרוצה לשמוע דרך הנט.

qt1

New member
לפי מדריך הטלויזיה ורדיו של מעריב

בשעה 21.05 צריכה היתה להיות תוכנית עם שירי הסדרה שבתות וחגים ובשעה 22.05 צריכה היתה להתחיל תוכנית מסורת של שאול מייזליש , במקום זה, כנראה שתוכנית המסורת משודרת מ 21.00-23.00 עושה רושם,שהם אמרו שהם משודרים עד השעה 23.00 , כלומר מאיזושהי סיבה ויתרו על שירי התוכנית שבתות וחגים,לצערי אני לא יודעת איך ליצור קשר עם גלי צהל כדי לברר, אם אתם יודעים , אתם יותר ממוזמנים לברר. חבל... מקווה שיהיה שידור ונזכה גם להאזין לו.

just me2

New member
מבחינתי עדיף ככה

במילא היה לי משהו לעשות. עכשיו רק צריך לעקוב ולראות מתי ישדרו את זה, אני לא מאמין שביטלו את זה. עוד 20 דקות המגן!!1 מי רואה?

qt1

New member
דיברתי עם הטכנאי שהעביר ../images/Emo86.gif

לשיפטרית שתברר...חברים שימולב
בעקבות משחק הכדורגל ביטלו את האירוח של רני בלייר ואלון אבוטבול
וזה סופי. היה להם מאוד חשוב להקדים תוכנית מסורת
שהיתה מתוכננת מ22.00 , הקדימו אותה ל 21.00 , בגלל שהם יודעים שצופי שבתות וחגים הם אנשים תרבותיים ורגועים וגם יכולים להמתין למועד אחר.(זה אנחנו כן?
) ככה אמרו...
אז זהו, לפחות מקווה שננצח בכדורגל,
שבוע טובבבבבבבב

qt1

New member
אתם מאוד לוחצים עלי../images/Emo8.gif

יתקשרו אלי, הבטיחו...וגם אמרו שיהיו פרסומים בעיתונים לגבי השידור של התוכנית עם אלון אבוטבול ורני בלייר, אז אתם יכולים להרגע יקרים שלי
, אני מבטיחה להודיע לכם מתי להדליק גלי צהל(כל הזמן) ולהקשיב לסיבה שנבחרו השירים בשבתות וחגים.

qt1

New member
../images/Emo32.gifכמה מכם צפו ב'אסונות של נינה'?

צפיתי בסרט הערב ואני לא מבינה איך אף אחד מכם לא הזכיר את המשחק המעולה מעולה מעולה של אלון אבוטבול
, או שלא צפיתם בסרט , או שלא רציתם לסטות משבתות וחגים , או שסתם... הוא בהחלט שחקן איכותי, אני לא ראיתי אותו בהרבה סרטים או הצגות,את דרור קרן יצא לי לראות בכמה דרמות קצרות ב'ראשון בדרמה' בערוץ 3 ,פרסומות אני לא סופרת... את ליאור אשכנזי בבנות בראון וחתונה מאוחרת, הוא בהחלט שחקן מאוד טוב
יעל אבקסיס אני צריכה לצפות ב'קדוש' אולי מחר אספיק לעשות השלמות. אתם יודעים איפה עוד שיחק השחקן הראשי שלנו? את יעל אבקסיס אני חושבת שאפשר לראות רק בקדוש לא? אשמח אם תשתפו אותי במה שאתם חושבים על הסרט האסונות של... וגם על משחקו של אלון , אני מאוד אהבתי והבת שלי השביעה אותי מחר לצפות בסרט שוב,היא היתה חייבת לברוח למיטה אבל מאוד נהנתה עד האמצע. אגב, יורם חטב פשוט וואו,כלומר כל השחקנים שהיו גם בשבתות הם מאוד איכותיים אבל כמובן כמי שעקבה אחרי שחקן ראשי, זה היה מאוד מעניין לראות את אלון בדמות אחרת אבל עדיין ,זהו אלון, אותה איכות,
לילה טוב

just me2

New member
יעל אבוקסיס שיחקה בסרט עלילה

נראה לי ככה קוראים לו.. לא ראיתי אותו. ואפשר לראות אותה גם בהופ כל כניסת שבת אני חושב(אחותי מכורה)

Gods Wave

New member
ראיתי את האסונות של נינה

עוד בקולנוע : ) ולא מזמן שוב בדיוידי... סרט מקסים. אבל עם כל הכבוד לאלון (שכמובן שהיה שם מקסים.) איילת (זורר) היא זו שעושה את הסרט - לפחות בשבילי. היא מ-ד-ה-י-מ-ה.

טוארג

New member
אני ראיתי את הסרט...

גם בקולנוע לפני שנה בערך, וגם יש לי את הדי-וי-די שלו. אלון שם מצויין, אבל בלי שום ספק אין על איילת זורר!!! פשוט מעולה! אני מת עליה עוד מימי פלורנטין הזכורה לטוב.

qt1

New member
טוארג, החתימה שלך עושה לי עצוב../images/Emo10.gif

נשמה תחליף חתימה בחייאתתתתתתת טוארג, מה זה ז"ל? אני ת'חננת...הנה תראה:
|גזוז||גזוז|
|אבטיח|
איילת זורר באמת מדהימה , גם יפה מאוד וגם כשרונית אבל לא ידעתי שאלון כזה כשרוני. איפה עוד אפשר לראות את אלון??? אגב, אני בודקת במוסף התרבות של מעריב בסופי שבוע, איפה השחקנים מופיעים, הצגות,סרטים... יש הצגה חדשה שמירב גרובר מופיעה בה, אני פספסתי את השם והמחשב לא שיתף פעולה ביום שניסיתי לשתף אתכם, לגבי דרור יש לו סטנד אפ ועוד משהו, לגבי השאר אני עדיין מחפשת , אם אתם יודעים אנא עדכנו אני מאוד רוצה לדעת וגם אם יש לכם תמונות העלו בבקשה לפורום.
אם carpet כתב בבלוג שלו על האסונות של נינה ומישהו רואה ויכול לכתוב או אם אתה רואה ויכול להעיר/להאיר ואני מקווה שזה לחיוב
אז סבבה...

zoeid

New member
דרור קרן גם יש פרסומת חדשה חמודה

ומירב גרובר משתתפת בהמון הצגות ממה שראיתי על גבי האינטרנט היא יותר שחקנית תאטרון מאשר משחק בסדרות וסרטים

qt1

New member
באיזה הצגות זואי?../images/Emo24.gifומה שלומך??

נעלמת

zoeid

New member
קצת נעלמתי

אבל לא להרבה אני לא בטוחה איזה הצגות אבל נתקלתי בהרבה בכמה וכמה בעבר אני יכולה לבדוק שוב ולהביא שמות

cielod

New member
מירב גרובר משחקת ב"איזון עדין"...

ו"בבעלת הארמון" בתיאטרון הרצליה. בעבר שיחקה ב"חשמלית ושמה תשוקה" (בית ליסין) "תמרה" (הבימה) "המורדים", עם אוסנת פישמן (הקאמרי) ועוד ועוד....

תלתלית

New member
אהבתי מאד

את "האסונות לש נינה". ראיתי אותו עוד כשהוא יצא. אני חושבת שאיילת זורר היא דיווה. אין עליה. מדהימה מדהימה. אילו הייתי גבר איילת זורר היתה מושא חלומותיי. ראיתי את הסרט מזמן. אין על אלון- הוא שחקן איכותי, ורגיש.

למעלה