הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo179.gifהפינה השבועית../images/Emo179.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוש של באסטד: year 3000 שיר השבוע של סאן אוף דורק: holly i'm the one שיר השבוע לא של סאן אוף דורק ולא של באסטד: break away אלבום השבוע:אין משפט השבוע: אין סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
:]

שיר השבוע של באסטד: What I Go To School For שיר השבוע של סאן אוף דורק: Party's Over שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Tyler Hilton-Glad
Westlife-Tonight Ashlee Simpson-Shadow Ashlee Simpson-LaLa אלבום השבוע: Ashlee Simpson-Autobiography משפט השבוע: "מי הבא?" "פול אאוט בוי" "אה. שמעתי שהלקה די גרועה, אבל הבסיסט מגניב" "היי פיט".
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:sleeping with the light on שיר השבוע של סאן אוף דורק:sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:silence is a scary sound וplease please ---mcfly אלבום השבוע:כל האלבומים של מקפליי משפט השבוע:i look into skay and i have to ask way she go and leave meee סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:3>3>3>

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifמיכ פהההה...חחח../images/Emo179.gif

שיר השבוע של באסטד: Busted - Losing You
שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא שמעתי השבוע..חח
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Panic! At The Disco - But It's Better If You Do Evanescence-My Immortal Yellowcard - Only One Finch - Stay With Me Fall Out Boy - Homesick At Space Camp Fall Out Boy - Reinventing The Wheel To Run Myself Over Simple Plan - Promise Blink 182 - Obvious קליפ השבוע: Blink 182 - Man Overboard
אלבום השבוע: BLINK 182
משפט השבוע: "איזה להקה הבאה?" "פול אאוט בוי" "אה, הלהקה די גרועה,אבל הבסיסט מגניב". "היי פיט".
חחחח איזה חמוד פיטטט
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
XD יש לנו את אותו משפט :)

הוו הוא היה כלכך חמוווד
וראיתי את פרק 18 במחשב,ושם הוא יותר חמוד,הרבה יותר D=

m i c k e y 15

New member
חח לא שמתי לב..

לא ראיתי את הפרק עדיין חח והוא כל הזמן חמודד חחח

shanibu

New member
אני עונהההההה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: 3AM שיר השבוע של סאן אוף דורק: party's over שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: please please -mcfly bailamos - fergie [פרגי מהBEP
] אלבום השבוע: elephunk של הBEP משפט השבוע: "בואי נספור כמה שניות נשארו לנו עד שאנחנו מסיימות ללמוד מתמטיקה!" "30, 12" [אני מוכיחה שאני שייכת לא1
] סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: ג'יימסססססססס 3> אני נוטשת את הפורום
לטובת לונדון ופריז
[ואם יהיה לי מזל, אני אפגוש את ג'יימס.
(לפי המזל שלי.... אין סיכוי
)]

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:אין שיר השבוע של סאן אוף דורק:ן שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:please please- אלבום השבוע:just my luck משפט השבוע:c-c--come home with me now סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:של מקפלי מהקליפ החדש אין לי כוח לעלות:p

LovE BuSTeD

New member
חחחחחחחחח אופססססססס

לא שמתי לב שעניתי כבר! טוב פעמיים כי טוב:)

McFLYkid

New member
היייי

שיר השבוע של באסטד:who's david שיר השבוע של סאן אוף דורק:murderd in the mush שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:אוווי יש המון אבל יש את monster-the automatic אלבום השבוע:אממ אין משפט השבוע:מקפליי בתחת!(בלי להעליב אותם או משהו..)חחח סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:אממ אין

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני אני אני

שיר השבוע של באסטד: מממ... לא דעת שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא דעת שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: ממ אול דה סמול טינגס אלבום השבוע: מממ... מגרש ביתי משפט השבוע: "את יודעת למה לא אכלתי? את יודעת למה? לא את לא יודעת למה. אני אגיד לך למה. כי אבא שלי צובע דלתות" אני בשיחה משמעותית עם דנה. סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: soooooooooooo hotttttt

נממ...

שיר השבוע של באסטד: brown eyed girl שיר השבוע של סאן אוף דורק: party's over שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: pleas pleas - mcfly אלבום השבוע: של arctic monkeys משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: כריס לואל

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

נכון הוא הרבה יותר שווה מדינו ובן? כולם חושבות שדינו הכי חתיך והוא לא!
ג'ונתן שליטה!
אךך ימים טובים... אין אהבתי את הסדרה הזאת

bustedit

New member
חחחחח הייתי מכורה../images/Emo99.gif

חבל שנגמר
האמת שגם דינו הוא משו משו.. אני אוהבתותו יותר
אבל גם ג'ונתןןןןןןןןןןן
רררררררררר..

למעלה