התפקדות אוגוסט!

West Doll

New member
../images/Emo179.gifהתפקדות אוגוסט!../images/Emo179.gif

זה לא כדי לבדוק כמה חברי פורום יש כאן, זה כל אחד יודע
זה סתם בשביל הכיף
אה והאייקונים נובעים משעמום בלבד!
שם:
איזור מגורים:
מסנג'ר:
אייסיקיו:
שיר החודש של ג'ניפר?
המלצות לחופש:
על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ?
זמר/זמרת/להקה שווים?
דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה?
ספר?
סרט?
אוכל?
בילוי מועדף? ואחרון...
מסר לאומה?
צרפו כמובן תמונה
חודש טוב לכולם!

QueIronia

New member
../images/Emo26.gifמתפקד ../images/Emo13.gif

שם: ארז (ה
) איזור מגורים: פ"ת פיתוח גיל: כמעט 20 עיסוק: אפשר סוף-סוף להגיד את זה: לא עושה כלום. היום היה המבחן האחרון של הסמסטר (לא כולל מועדי ב'), אז כרגע אני בין שנים ב' ו-ג', לומד משפטים וכלכלה באוניברסיטת ת"א. מסנג'ר:
(יש, אבל הוא לא פעיל, תשאלו את ליאת...) אייסיקיו:
(היה. נגמר.) שיר החודש של ג'ניפר? שיר - Como Ama Una Mujer דיסק - Como Ama Una Mujer, J To Tha L-O! The Remixes המלצות לחופש: לעצמי? לישון, לצבוע את החדר, לטוס לחו"ל (אבל זה כבר לא יקרה
) על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ? שום דבר מיוחד. מדי פעם יש שידורים חוזרים של חברים בביפ. זמר/זמרת/להקה שווים? ג'ניפר. מאז שיצא Como Ama Una Mujer אני בקושי שומע שירים של זמרים אחרים. גם התחלתי לשמוע שוב את TIMT ודיסק הרמיקסים - השלושה קבוע אצלי ב- iPod. דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה? על איזה חופש אתם מדברים?! בכל מקרה: Como Ama Una Mujer, This Is Me... Then ו- J To Tha L-O! The Remixes (אני לא מגוון). ספר? אני קורא מספיק בלימודים, לא צריך גם ספרים. אבל החלטתי קודם לקרוא את הארי פוטר החמישי ורק אח"כ לראות את הסרט, אם זה נחשב. סרט? האחרונים שראיתי היו שרק ורטטוי (
). אין לי משהו מועדף. אוכל? לאחרונה: סושי בילוי מועדף? לאכול - סושי, בלאק והקופי בין פה בפ"ת (פחות בילוי, אבל אני אוהב את הקפה שלהם ואת ה- Ice Blend בטעם וניל טהור. יוצא לי להיות שם די הרבה) ואחרון... מסר לאומה? I Rule תמונה יש, אבל אני לא אצרף. היום מישהי אמרה שאני חתיך, תחיו עם זה (וכן, היא בלתי תלויה וראתה אותי. היא גם לא אמרה את זה לי ככה שזה לא חנפנות
אבל זה ידוע שהעיראקים של פ"ת מוצלחים).

Miss Ocean

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo9.gif (לא קשורה אבל לא חשוב)

שם: למי זה משנה?
איזור מגורים: כנ"ל
עיסוק: מחשבים והדרכה
שיר החודש של ג'ניפר?וואי הרבה... אבל הכי חרוש מבחינתי זה Que Hisicte (ככה רושמים?)
המלצות לחופש: למי שיש חופש (שזה לא אני) נצלו אותו טוב טוב טוב!
על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ?מגרש ביתי אבל העונה החדשה תתחיל עוד הרבה זמן
זמר/זמרת/להקה שווים?כריס דוהטרי,פרגי... ולא עולה לי עוד כרגע
דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה?מנדי מור, ג'סטין טימברלייק, ג'ניפר לופז הספרדי
ספר?אין זמן לקרוא..
סרט?ראיתי הרבה אבל הכי מומלץ זה "אמרתי לך"
אוכל?דווקא כמות האוכל שלי ירדה בחצי מאז שהקיץ התחיל והתחלתי לעבוד
בילוי מועדף?לנוח מהעבודה, אם אפשר אז על הים עם מוזיקת צ'ילאאוט
ואחרון...
מסר לאומה?תהנו מהיותכם צעירים..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

oren456

New member
שלי שלי שלי ../images/Emo26.gif

שם: אורן איזור מגורים: פתח תקווה רולז גיל: 19 פלוס חודש ועשרה ימים עיסוק: עובד במכון שילוב לסקרים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 322990243 שיר החודש של ג'ניפר? ברור ש------------------------- hiddi המלצות לחופש : תהנו כמה שיותר על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ? האלופה
זמר/זמרת/להקה שווים? זמרות - סלין דיון ,אנוק וכו'.. זרמים - אין דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה? הנה רק אתמול קניתי לי את הדיסק החדש של היהודים ספר? זכרונותיה של גיישה סרט: זה כבר סיפור אחר... אתמול בשעה 8 בבוקר התחלתי להוריד את הסרט בורדר טאון דרך התוכנה יוטורנט והגעתי מהעבודה הביתה בעשר בלילה, להתפעתי גיליתי שזה סיים להוריד אז עכשיו יש לי את הסרט על המחשב , אני מאושררררררררר
אני אראה אתו עם אבי למה הבטחתי שאם זה מסיים להוריד הוא יראה אותו אצלי.. ויש לי שאלה? איך אני משיג תרגום לסרט? אוכל? סיני
בילוי מועדף? מסעדות ואחרון... מסר לאומה? "חיו ותנו לחיות" צרפו כמובן תמונה חודש טוב לכולם! אם אניא צליח להקטין את התמונה אז אני אעלה..

West Doll

New member
אני!

שם: חן. איזור מגורים: יהוד
גיל: 18. עיסוק: לאכול. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מי נכנס לזה בכלל
שיר החודש של ג'ניפר? Hold It, Don't Drop It דהה המלצות לחופש: למות. על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ? מה שיש בטלוויזיה... זמר/זמרת/להקה שווים? ג'ניפר לופז! הכי שווה
דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה? דיסק? נסו דיסקים! מממ Kat DeLuna - 9 Lives Plies - The Real Testament Brooke Hogan- Undiscovered Common- Finding Forever Frankie J- The One Kelly Rowland- Ms. Kelly Lifehouse- Who We Are LL Cool J- James Todd Smith ועודדדד פשוט אין לי כוח לכתוב עוד! ספר? אממ הספר היחידי שקראתי היה "היער" של הרלן קובן. סרט? וואו מלא
שרק 3, רטטוי, משפחת סימפסון- הסרט, 1408, זודיאק, החוק עפ"י ג'ורג'יה, הרוחות של גויה, סופרקרוס, לך תבין נשים, מיסטר ברוקס, I Now Pronounce You Chuck & Larry ובטח יש עוד שאני לא זוכרת
אוכל? כן, יש פה הרבה... בילוי מועדף? לאכול מול הטלוויזיה! עוד לא קלטתם? ואחרון... מסר לאומה? זובי! צרפו כמובן תמונה

אוי אני אוהב אותה

היא כוסית על!!! אבל היא לא ממש דומה לעצמה כאן... כבר חשבתי שזאת את או משו!

שלי../images/Emo27.gif

[שם:] אבי [איזור מגורים:] פתח תקווה
[גיל:] 19 [עיסוק:] חייל
[מסנג'ר:]
[אייסיקיו:] 328720309 [שיר החודש של ג'ניפר?] ברור ש- hiddi
המלצות לחופש: [על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ?] היחידות שאני מקפיד לעקוב אחריהן - "האלופה" ו"הכל דבש" [זמר/זמרת/להקה שווים?] חוץ מג'ניפר - ביורק, האלבום האחרון שלה מדהים. חוצמזה אני רוצה להוריד את החדש של ג'וס סטון
[דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה?] ע"ע שאלה קודמת [ספר?] סיימתי לפני איזה שבוע את "רודף העפיפונים", אני מחפש עכשיו משו חדש ולא מוצא
[סרט?] לא ראיתי די הרבה זמן... אני ממש רוצה לראות את רטטוי והארי פוטר... [אוכל?] מה שיש -אני אוכל
[בילוי מועדף?] בתי קפה ומסעדות
ואחרון... [מסר לאומה?] שבת שלום

Lopezit

New member
רודף העפיפונים?! חח ממש מתאים לך

אמא שלי קראה 2 וחצי עמודים מזה והפסיקה אבל גיסתי ממש אהבה אותו וכדאי לך לקרוא את צילה של הרוח (אם עדיין לא קראת)

ספר מדהים!

ההתחלה משעממת, תגידי לאמא שלך (כפרעעעעעעליה) שלא תתיאש ותמשיך לקרוא... בערך בעמ' 40 זה מתחיל להיות מעניין.... ומה זה צילה של הרוח?

Lopezit

New member
שלי

שם: ליאת איזור מגורים: ראשל"צ גיל: עוד מעט 18
עיסוק: מובטלתתתת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
שיר החודש של ג'ניפר? HIDDI
המלצות לחופש: המלצה לעצי: תמצאי עבודה כברררר על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ? אני תמיד ממליצה על חברים זמר/זמרת/להקה שווים? די נדבקתי ללינקין פארק החודש הזה דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה? בהמשך לתשובה הקודמת Linkin Park-Minutes To Midnight וכמובן CAUM ספר? "השותף", "צילה של הרוח" סרט? טוב זה יהיה ארוך... הנה רשימת סרטים שראיתי בזמן האחרון.. לא בהכרח מומלצים
שרק 3,המגן,הדליה השחורה, להרוג את המזל, הילדים של המחר, ילדים קטנים(בעעעע), שודדי הקאריביים 1+2+3, דרום אמריקה באופנוע(?), השעות, גרין מייל, קליק, אלפא דוג, פרווה... ויש עוד מלאאאא אני לא זוכרת.. שאלו את נעמה אוכל?
בילוי מועדף? אנערף ואחרון... מסר לאומה? תמצאו עבודה! צרפו כמובן תמונה

NoWords

New member
הממ טוב נו, נענה גם ../images/Emo13.gif

שם: נעמה איזור מגורים: ראשלצ גיל: עוד חודש וחצי ככה 18, יאללה שיגיע עיסוק: עובדת גלידרייה
מסנג'ר: מסרים אייסיקיו: אני כבר די מתכחשת אליו שיר החודש של ג'ניפר? החדש שלה מעולה!! ליאת שלחי לי אותו, אני רוצה אותו לMP3 שלי המלצות לחופש: לישון, לעבוד, ים, להינות עם חברים רוב הזמן, ולשבת במזגן
על איזה תוכנית טלוויזיה אתה ממליץ? אני ממש אוהבת לראות "שניים" בערוץ הבידור הישראלי המעפן, אבל ברור שגם חברים, סיינפלד, כל מיני כאלה זמר/זמרת/להקה שווים? סתכלו שאלה אחת למטה דיסק מסויים שהתמכרת אליו החופש הזה? INCUBUS, לני קרביץ - הלהיטים, ודיסק של NIN (שאני הולכת להופעה גם!!@#) ספר? עכשיו קוראת "מה זאת אהבה" ו"אתמול בכיתי" במקביל. אחריהם אני מתחילה את "צלה של הרוח" סרט? וואי אמאלה אני רואה פשוט המון... ממליצה במיוחד על החדש של הסימפסונס. אחד הסרטים המצחיקים הקיץ אוכל? פרוזן יוגורט תמיד בא בטוב
וגם פיצה ופנקייקס וגלידה ומלא דברים. שמנהההה): בילוי מועדף? מחר אילתתת נראה לי שהולך להיות כיף!! ואחרון... מסר לאומה? למה חם פה כמו באושוויץ?!?!):

למעלה