התפקדות אוגוסט.

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
../images/Emo179.gifהתפקדות אוגוסט.../images/Emo42.gif

שם:
סדרת החודש:
שיר החודש:
משהו מיוחד שקרה החודש:
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]:

בJדJה

New member
../images/Emo192.gif

שם:דנה גיל:17 סרט החודש:מעודדות צמודות (במקרה ראיתי השבוע P: ) סדרת החודש:הישרדות שיר החודש: Hinder - Lips Of An Angel משהו מיוחד שקרה החודש: הכרתי מלא בנים חחחחחחח סתם, לא דעת לא קרה ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה]: שלא יסתיים]:

עונה!

שם:סיו[ן] גיל:14 וחצי | אקשן|סרט החודש:אחוות הג'ינס
סדרת החודש:טופ מודל
,האלופה,ארתור
שיר החודש:כל השירים של נדב קדמון המדהים שאני כ"כ אוהבת ואמממ: Nirvana-rape me Fall out boy-tnx for the memory זהו
משהו מיוחד שקרה החודש:קרה משו רע. עצוב אפילו. אבל לא משנה =P ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]:להרגיש יותר טוב

NP16

New member
"4" !

שם: נדב גיל: יאאלה, נגיד וכבר 17.
סרט החודש: אבל רק התחיל החודש.. סתם. אממ, מעודדות צמודות זה הסרט היחידי שיצא לי לראות החודש. ובעצם גם שם רק את , "YOU BELIVED IN ME!!!!!!!11111" סדרת החודש: ברור שהטופ מודל!! YEAH SISTER שיר החודש: בית הספר למשחק, מלנכולי, שבועה וכן הלאה:) משהו מיוחד שקרה החודש: הכלבה של אבא שלי המליטה
וגור אחד, יותר נכון גורה, ילך אליי :) ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: לא להתאכזב מדי מהמסיבת יומולדת.

mikmikonet

New member
You Believed in Me!!!!!!!!!!! ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

קירסטן הזאת. בית הספר למשחק

../images/Emo210.gifעונה!!

שם:רותי גיל:11 | אקשן|סרט החודש:הדוד פי סדרת החודש:סדרות דיסני שיר החודש:umbrella משהו מיוחד שקרה החודש:היה לאחי יומולדת ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]:ימית 2000,מלון,להרזות!!!

Nataly B

New member
עונה:

שם: נטלי גיל: 16 סרט החודש: ואי שכחתי חח סדרת החודש: עקרות בית נואשות. שיר החודש:My immortal - Evanescense משהו מיוחד שקרה החודש: - ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: רק שיעבור לאט חחח

mikmikonet

New member
גם אני פה... מדי פעם ../images/Emo11.gif

שם: מתילדה גיל: 100 סרט החודש: רטטוי! סדרת החודש: אולי "תכנית"? כוכב נולד
שיר החודש: עוד פעם- תמיד חיטמן משהו מיוחד שקרה החודש: היינו בת"א עם המשפוחה!
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה]: שימשך הרבה זמן, שיהיו טיולים כיפיים, שאשמע כל מני דיווחים של המופע של ארלין ומיקולה (רצוי שמארינה לא תהיה בו) ושבכ"ז אצליח לבוא למפגש לילו, שיסתדר טוב העניין הזה

NP16

New member
מתילדה, למה פרצת למשתמש של מיכל?../images/Emo46.gif

IkMfNiY

New member
אני פה ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
סרט החודש: משפחת סימפסון, אני מניחה
סדרת החודש: אממ, לא יודעת
שיר החודש: כנ"ל :X
משהו מיוחד שקרה החודש: סיני, הארי פוטר 7, יצאו דיסקים טובים, היו הופעות טובות
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: רק דברים טובים ^^ יעל

randu

New member
מתפקד לעצמי.../images/Emo195.gif

שם:
רני.
סרט החודש:
"הבועה"
, "ללכת על המים".
סדרת החודש:
הטופ מודל הבאה
, האלופה.
שיר החודש:
"לאונרדו".
משהו מיוחד שקרה החודש:
סיום עבודה.
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]:
כפר המוסיקה, ווליום כינרת, חברים, אולי אילת.
שיהיה חודש מקסים.

עונה

שם: אפרת
סרט החודש: משפחת סימפסון
סדרת החודש: אין משהו מיוחד. כרגיל. אולי דקסטר. סדרה מעולה.
שיר החודש: " "
משהו מיוחד שקרה החודש: סיימתי יסודי-עכשיו תיכון.
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: אחותי מתגייסת.

khzh120

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo66.gif

שם:פז גיל:12 וחצי סרט החודש:משפחת סימפסון
סדרת החודש:האלופה
,טופ מודל
שיר החודש:good bye my lover משום מה מאז המוות של סיגי באלופה נדבקתי לשיר הזה
משהו מיוחד שקרה החודש:נסעתי לצרפת
ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]:אני מקבלת מחבט חדש בטניס,מקווה להשתפר ולהתקדם בטניס,ורק דברים טובים לכולם

Access M

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: גיא גיל: 18 וחצי סרט החודש: משפחת סימפסון
סדרת החודש: טוב מודל
שיר החודש: משהו מיוחד שקרה החודש: הרבה חברים התגייסו לצבא, הפסקתי לעבוד ציפיות לחודש אוגוסט: לטוס לחו"ל עם חברים, ידידה הכי טובה שלי מתגייסת, למצוא עבודה חדשה, לנצל כל זמן אפשרי עד לגיוס

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

שם:אייריס גיל:16 סרט החודש:הארי פוטר אלא מה[= סדרת החודש: ממ..שנות ה70 שיר החודש: OPEN CAR- PORCUPINE משהו מיוחד שקרה החודש: קעקוע שני. ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: אשמח ל..גבר!~!

YARDENIS11

New member
עונה ../images/Emo13.gif :::

שם: ירדן גיל: 16 סרט החודש: משפחת סימפסון סדרת החודש: נמלטים .. שיר החודש: לא יודעת חח משהו מיוחד שקרה החודש: החלטתי משום מה שהבית ספר חסר לי חחח.. ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: שיהיה כיף !

Manga136

New member
פעם ראשונה... ../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif

שם: שחר. גיל: סמוי. סרט החודש: הסימפסונים. סדרת החודש: טופ מודל נחשב? שיר החודש: I can do better-Avril Lavigne משהו מיוחד שקרה החודש: כלום. ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: לנסוע לאילת.

L U Z I A

New member
ההיי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
גיל: ב11 לחודש אני אהיה בת 14 סרט החודש: אני חייבת לאמר שהארי פוטר החמישי ללא ספק סדרת החודש: הישרדות
שיר החודש: hide and seek- imogen heap מומלץ בחום (אם בא לכם אתם יכולים להיכנס לאתר ולשמוע את השיר הוא באמת ממש ממש מטורף http://www.myspace.com/imogenheap ) משהו מיוחד שקרה החודש: מחנה קיץ. ציפיות לחודש אוגוסט [רק דברים טובים בע"ה ]: עוד לישון ושיעבור לאט הפעם

למעלה