התפקדות שבועית.

אושRתי

New member
../images/Emo179.gifהתפקדות שבועית.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית [TV] השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
המלצת השבוע [כל דבר]:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
מסר כל שהוא לפורום:
ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע:

עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא הלכתי 3 ימים לבית ספר משהו רע שקרה לך השבוע:הלכתי 3 ימים לבית ספר
שיר השבוע:זהבה בן ואתניקס-משקר תוכנית [TV] השבוע:הבורר סרט השבוע:"אמרתי לך" ספר השבוע:אין משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לחופש הגדול בעזרת השם המלצת השבוע [כל דבר]:תלקקו המון גלידה בטעם וניל מקופלת זה טעים ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אין תמונת השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא:לסמן איקס על כל יום שעובר עד יום חמישי מסר כל שהוא לפורום:"הדם שלכם מותר" חחחחח סתם
ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע:מעולה...הלוואי וכל שבוע יעבור ככה...

N י ל ק י

New member
עונה:

כולם ביטלו לי את העונש אני נכנס לכאן חופשי מהיום
משהו טוב שקרה לך השבוע: חבר שלי חזר מחו"ל אחרי חצי שנה משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בעונש אבל וויתרו לי בסוף
שיר השבוע: הבוקר יאיר ומיקה -גרייס קלי תוכנית [TV] השבוע:הבורר - לייק דה
סרט השבוע: סטפ - אפ ספר השבוע: רודף העפיפונים משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש מעריצים של הראל סקעת
המלצת השבוע [כל דבר]: הסרט סטפ - אפ לכו לבלוקבסטר הקרוב לביתיכם וקחו אותו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: במסיבת סיום אנחנו עושים כמו רוקדים עם כוכבים רוקדים עם תלמידים אז אני אומר בוא לא נתעקש על מסגרות ויצא לי נתעקצ' תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת למפגש מעריצים מסר כל שהוא לפורום: הישג הוא הישג רק אם הוא באמת הישג ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע: מעייף אבל כיף!

liaush

New member
שלי =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את הבגרות בהיסטוריה ב85
משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי ילדה שהתעלפה מהלחץ של מבחן הבגרות וכ"כ נלחצתי מזה
שיר השבוע: "שומרת לילה" -מיכל גבריאלוב תוכנית [TV] השבוע: הבורר, האלופה-- ביום ראשון היא חוזרת תתכוננו לרעידת אדמה!!!
סרט השבוע: המגן! ספר השבוע: "משימה חשאית" [הספר שלי=]] משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את הבגרון בלשון ולהיפטר מזה כבר
המלצת השבוע [כל דבר]:תשמכו שנותר לכם עוד שבוע ללמוד [כי יש אנשים שילמדו עוד חודש!] (כמוני
) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: השם ישמור
תמונת השבוע: - אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש ללשון
[ולהתחיל לפתח את המשחק ההימורים של הפורום] חח מסר כל שהוא לפורום: בסוף תמיד יהיה טוב ואם לא טוב סימן שזה לא הסוף. ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע: לא משהו בכלל.

ronpos

New member
עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום בריכה! משהו רע שקרה לך השבוע:אממ.. לימודים שיר השבוע: - תוכנית [TV] השבוע: הבורר סרט השבוע:הגבר המושלם ספר השבוע: פליקה משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לבר מצווה של בן דוד שלי וגם אחות של סבא שלי שלא ראיתי מעולם.. המלצת השבוע [כל דבר]: אין.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין.. תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון.. מסר כל שהוא לפורום:- ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע: מעולה!

אושRתי

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:כל יום חדש הוא דבר טוב!
משהו רע שקרה לך השבוע:המערכת קפצה לבד בלילה ל30 ווליום כשזה היה על 2
שיר השבוע:לא מכירים אותך הראל מויאל
תוכנית [TV] השבוע:כוכב נולד 5 והבורר
סרט השבוע:
ספר השבוע:
משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהוא מיוחד
המלצת השבוע [כל דבר]: אין
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:תנו חיוך הכל לטובה
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:אין משהוא מיוחד
מסר כל שהוא לפורום: יאלה בלאגן.
ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע:בסבבה

עונה!../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא למדתי כלום חח משהו רע שקרה לך השבוע:אמ..מבחן בג"ג שיר השבוע:לא מכירים אותך תוכנית [TV] השבוע:הבורר סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לנצח בגדול משהוא שאתם מצפים לו בשבוע הבא:טיול המלצת השבוע [כל דבר]:לא מכירים אותך-ה-שיר!!!!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אמ..לא נפגעת מפגועים ולא נעלבת מעלובים תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:אמ..טיול מסיבה קניות מלאא מסר כל שהוא לפורום: תמשיכו עם הפעילויות ולסיכום, איך עבר עליכם השבוע:מעולה!!

למעלה