מישהו היה אתמול בחוף הים

SoldieRonit

New member
../images/Emo179.gif מישהו היה אתמול בחוף הים../images/Emo35.gif

בשעות הלילה וראה שלוש שוטרות מטיילות להנאתן כמו סביבון לאורך הטיילת
רק להזכיר לכם -אני במשטרה
ואתמול פגשתי את
רועי - שרק שתדעו שעבדתי בעמדת שיגור (..אירועים לניידות בשטח) של ראשון ,רועי עבד מולי בניידת מתנדבים ותיקתק את כל אירועי הקמות הרעש
ובהזדמנות זו - ילדים יקרים ,אנא שימרו על השקט
אחרי 23:00 ביום חול - ואחרי 24:00 בשישבת
..

SoldieRonit

New member
נכון ..כי לא התכוונתי להיות מצחיקה.

מזל שלא לקחת את זה בהומור -כי שוב,למה שיהיה לי אכפת מה את חושבת .. שונאת שוטרות שכמותך -כאילו "לא ,בקשה אל תעשי לי את זה" ..*נימה של זלזול* .

just almog

New member
כי שוטרות או פרחות כאלה שמתלהבות

שהביאו להן קצת שליטה על אזרחים או כלבות כאלה,ממש כלבות. ואגב,אנשים שנונים לא מודיעים מתי יש נימה של זילזול בדברים שהם אומרים. אין לך את זה,חבל לנסות.

SoldieRonit

New member
טוב,ברור שאת לא מבינה מה את מדברת

כנראה היה לך מפגש לא נעים עם החוק .. משתמע .. הגיוני .. ו. א. מתי התלהבתי - שיתפתי ב. לא ציינתי ולו בחצי מילה שנתנו לי "שליטה" - להפך ברור שלא עשיתי כלום
.. אז תצאי מהסרט .. ואני יותר לא מגיבה לך - זה לא לרמתי . שיהיה לך יום טוב ו

דווקא לא היה לי מפגש לא נעים עם

החוק. ראיתי הרבה,שמעתי הרבה,אני לא אטומה כמוך. ובכלל לא התלהבת "לכו ל ישון בלה בלה ואל תעשו רעש" כאילו את ראש העיר. ונכון,את לא ברמה שלי את הרבה מתחת.

SoldieRonit

New member
זה היה בציניות יא ../images/Emo163.gif

אבל כנראה בכל זה צריך לכתוב בשבילך *ציניות* -אז את לא ....איך קראת לזה ? שנונה ,כמו שחשבת .. כן, אני אטומה ..משהו ..לכי תצאי מהסרט שאת חיה בו . כי את בכלל לא מכירה אותי .לכן אני לא אתיימר להגיד לך שאת אטומה -מי מכיר אותך בכלל ?! ואם אני כל כך מתחת לרמה שלך -למה את טורחת להתנגח בי ,כאילו עשיתי לך משהו ?

amickyaa

New member
הייתי בהלוויה של נתן זאדה הרוצח

הייתי שם עם על הצלמים והכתבים, קיבלנו קללות לפנים דחיפות ונאומי הסתה.....יש תמונות....רוצה רונית ? יש שאלות בנושא ??

למעלה