מישהו מתנדב לתמצת השבוע?

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo179.gifמישהו מתנדב לתמצת השבוע?

חשבתי לי שמכיוון שאנו קהילה כה מלוכדת
, אולי מישהו מכם יתנדב לתמצת השבוע את הפרק שהיה אתמול, מי מתנדב? יש צדיק? 1? בקהילה?
שמתם לב שזה השבוע היחידי שבו אף-אחד לא כתב שהוא שכח להקליט?

zoeid

New member
תמצות

אלון נפרד מעדיה, אין בלאגן וריבים, הוא מודיע לה שהוא לא אוהב אותה, אלא אוהב אחת אחרת, והיא אומרת לו שכבר תבוא (כנראה הלכה לשירותים). יואל ושירה מתקרבים (כפי שאת יודעת שירה ואדי פרודים), ויואל עוזב את הבית של רפי ועובר לגור עם שירה, בלי לדעת מה יהיה. מנסים. דניאלה הולכת לקדם אווריזיון מלווה באיתן שנראה מדוכא , היא לא עוברת וטוב לה עם זה, ככה היא אומרת. איתן מדוכא ובוכה ומבקש מדניאלה שתאשפז אותו, דניאלה מחבקת ומסכימה. מרים מגיע לקובי שנמצא בארץ ואומר לה שהוא רוצה להשאר, רע לו בקנדה. היא מתרחקת ממנו בזמן החופשה הזו כי כל אחד רוצה דבר אחר, היא לא רוצה ישראל. בסוף הם מסתדרים ומשלימים ומקצרים את החופשה בארץ ונוסעים לשבוע בסיני. לפני הכל אלה מביאה לאלון טטריס שקיבלה ממנו וכמה חולצות, הוא מתבאס ואומר שהיא מוחקת אותו מהחיים שלה, היא מתנצלת ומחזירה לו את הטטריס לא לפי סדר כרוני

zoeid

New member
זה העתק מהודעה ששלחתי

מצטערת על הבלאגן וחוסר הסדר הכרוני, ואלו אירועי הפרק

udicol

New member
זה לא בדיוק העניין ל-"תמצת" את הפרק

צריך לחוש את האוירה בפרק, ולראות את רפי כועס ורוטן על אלה מחזירה לו את הטטריס.... לחוש את אוירת הגועל כשהוא חש שהוא דוחה את עדיה. צריך לחוש את הפרק לא לתמצת אותו. במחילה מכבודך.

qt1

New member
זואי תודה על התמצות../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

אני לא כ"כ הבנתי אם בסוף הפרק אלה לוקחת את הטטריס מרפי או שהיא משאירה את זה אצלו. לא אהבתי את התגובה של עדיה, לא היה יותר פשוט לדבר על התחושות של רפי? למה היא לא שאלה "במי מדובר?",זו תגובה מאוד בוגרת, בשביל מה היה צריך את התגובה של ה"תסלח לי" ומי יודע אם היא הלכה לבכות או להקיא?, נורא מוזר לראות שני אנשים מבוגרים שהיכולת הוורבלית שלהם מסתכמת באפס כשמדובר בהבעת רגשות של מעבר ל"אני אוהבת אותך", "אני מאושרת","טוב לי" זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין אם הם היו יושבים סביב שולחן ומדסקסים ,מה, מי מו...הכי קל לברוח לשרותים או לאן שהיא ברחה לה, חבל. זואי , היה גם את הקטע של הזכרון של רפי, נזכר איפה הוא היה ברצח רבין , במילואים בגבול ירדן ,משהו עם רוסיות ומוסיקה, משהו נמוך כמו שהוא הרגיש עם עדיה, לא זוכרת בדיוק. שוב תודה על שהתנדבת זואי וכתבת כל-כך יפה

just me2

New member
אלה לקחה ממנו את הטטריס

ובנוסף תמונה שלו שהיא תשים לליה על השידה. וגם היה את השיר היפה של איתן עם הגיטרה.. ממש אהבתי אותו, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו? זה חוקי להעלות אותו אם מישהו הקליט?

qt1

New member
חבל שהיא לקחה את הטטריס../images/Emo178.gif

דווקא רפי אהב את המשחק. לגבי השיר, אני לא יודעת אם מישהו הקליט ואיך אפשר להקליט מהטלוויזיה ומה עם זכויות יוצרים, מישהו הקליט? אם כן אני אפנה את השאלה להנהלה ואם יש אישור אז סבבה, אם אין אז חבל. ננסה , מה יש להפסיד?

just me2

New member
אני לא יודע איך מקליטים..

אבל כל פעם שאני או אחד מהחברים שלי מפספסים פרק אני מוריד מהתכנה emule..

qt1

New member
udicol ברוך הבא ../images/Emo13.gif

במחילה מכבודך, בפורום שלנו מכבדים את הכותבים , אם אתה לא מסוגל לחוש את האווירה שהיתה בפרק , לא לראות את רפי כועס ורוטן על אלה שמחזירה לו את הטטריס ... לא לחוש את אווירת הגועל כשהוא חש שהוא דוחה את עדיה, ולא מצליח לחוש את הפרק בתמצות של זואי, אז במחילה מכבודך יקירי, אל תקרא את התמצות! אנחנו לא מעליבים את הכותבים בפורום,אנחנו כאן כדי לשתף אחד את השני בחוויות שלנו, אתה מאוד מוזמן להשאר איתנו, אם אתה רוצה לחוש את הדברים כפי שאתה תארת אותם , קח את הקלטת , שב וצפה בפרק שוב, ישנם בינינו אנשים שמסיבות כאלה ואחרות פספסו את הפרק ובשבילם התמצות הוא עולם ומלואו. ואנחנו מכבדים את כולם, גם אותך.
על שאתה מכבד אותנו ו
לזואי על התמצות

udicol

New member
"בפורום שלנו מכבדים את הכותבים "

ומה בדיוק עשיתי ? פגעתי בכותבים ? נו באמת, רגישות יתר יש בפורום הזה. הבעתי את דעתי בצורה מאוד מכובדת, ולא גרמתי לאי "כיבוד הכותבים". קחו הכל בפרופורציה הנכונה.

במחילה מכבודך

על המילה תודה שמעת
קשה לך לומר אותה
אנשים פה התאמצו לתמצת לך את הפרק מן הראוי זה לומר תודה ולא להיות קטנוני

udicol

New member
אנשים עצבניים יש כאן.

תימצות יותר מתאים ל"אהבה מעבר לפינה" ולטנובלות אחרות.

zoeid

New member
בכיף:)

ולאדון אני לא קורא תמצותים, אתה מוזמן לקרוא או לא. אני מסכימה עם הנושא שזה לא טלנובלה ואי אפשר לסכם פרק שלם בכמה שורות, אבל זה למען חברי הפורום שפספסו והם רוצים לדעת את המשך אירועי הסידרה.

qt1

New member
אז זהו../images/Emo24.gifששבתות וחגים...

לא טלנובלה ואנחנו בכלל לא עצבניים, סתם לא אוהבים שאחרי שחברת פורום כותבת תמצות = משקיעה מזמנה הפנוי בשביל אלה שלא צפו בפרק, מגיע מישהו וקוטל אותה. סתם ככה, לא עצבניים, זה סתם כזה קטע של הערכה לזולת זה הכל. כמה זמן אתה צופה בסדרה? לפי התגובה שלך לגבי הסוף שלה, אני מבינה שאתה צופה בה הרבה זמן? תרצה לתמצת את הפרק האחרון במילים שלך? אתה מוזמן,כל אחד מוזמן כמובן, לכל אחד יש את זווית הראיה שלו, גם לך, אתה השתמשת במילים מאוד חזקות לגבי עדיה למשל, אולי אם תכתוב את הדברים שראית , תגלה שאפשר גם אפשר לתמצת את הפרק במילים, מה דעתך לנסות? בא לך ללכת על זה? אני אשמח אם תנסה,ואם לא- אני אכבד את רצונך

udicol

New member
"קוטל אותה".....

הרי ציטוט של מה שכתבתי: "צריך לחוש את האוירה בפרק, ולראות את רפי כועס ורוטן על אלה מחזירה לו את הטטריס.... לחוש את אוירת הגועל כשהוא חש שהוא דוחה את עדיה. צריך לחוש את הפרק לא לתמצת אותו." ועוד מילות נימוס שונות שהתשמשתי. "במחילה..." לגבי עדיה, אפילו רפאל נגעל מעצמו על שעשה בה שימוש כל כך גברי עד כדי גועל (אפילו השתמש במונחי זנות). צריך להרגיש את זה. גם אם נשמעת כאן ביקורת על צופים/כותבים משתמע שאתה "קוטל" או משמיץ וכ... תקראו את תוכן העיניינים ותסתכלו סביב המשפטים, אף אחד כאן לא תוקף אף אחד. כולל אני.

qt1

New member
סבבה אז אתה מתמצת את הפרק?../images/Emo8.gif

הולך על זה?

../images/Emo41.gifפרק 54 - Made in Israel../images/Emo41.gif

אומנם קצת בדילייט.... אבל רק היום יצא לי לראות את הפרק... <בשל קניות לצבא שהיו מידי יום...> אז.... בעקרון, אהבתי את הפרק.... בהתחלה, מרים עיצבנה אותי אבל לקראת הסוף היא הייתה חמודה עם.... ואני גם נורא מבינה אותה. ומצד שני אני גם נורא מבינה את דורון
יואליקו... יואליקו הוא נשמה גדולה... אני מתה עליו, ואני מתה עליהם ביחד. ולדעתי הוא ושורה נועדו זו לזה... ו..... עומר לא השתנה קצת ?!?!
אלה.... היא קצת מעצבנת אותי לאחרונה... התחלתי קצת לא לסבול אותה. יאלה, היא לא אוהבת כבר את אלון, אז שתגיד לו וזהו.... לרפי לא הייתה בעיה להגיד לעדיה שהוא כבר לא אוהב אותה... ולדעתי זה היה נורא יפה וטוב מצידו... וגם כנה. אההה... אני כ"כ שמחה שאני לא אצטרך לשמוע יותר את השיר המעפן הזה של דניאלה !!!! מזל שהיא לא עברה...
תומר, מקסים לדעתי. באיזשהו מקום אני נורא מבינה ואוהבת אותו... טוב, זהו... אני לא אהיה פה בזמן הקרוב בשל הגיוס.... ואני מקווה להשלים פערים. <נ.ב- אני לא מאמינה שאני לא אהיה פה כשאלון אבוטבול יתארח !!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאא>

zoeid

New member
מזל'ט לרגל הגיוס!

מתי הגיוס? אני מתרגשת בשמך ומחכה (לא בקוצר רוח) לתורי

למעלה