../images/Emo179.gifמפגש../images/Emo179.gif
טוב אז אחרי שישבתי ביום שני בערב עם אלי (AKA קבב) לשיחה לילית באמצע תחנת הרכבת ושאלתי אותה מה לדעתה צריך לעשות במפגש (והיא לא ממש ענתה לי
) כי בכל מפגש עשינו משהו, חשבתי על זה קצת יותר מידי לעומק ויש לי רעיון. קודם כל אני אגיד שברוב המפגשים ניסינו לצלם סרטון וככה העברנו את הזמן חוץ מהמפגש של הפלייארים. לפי דעתי, צריך לחכות קצת עם הפלייארים ולחסוך בעץ כשהיום אפשר להעביר הכל באינטרנט. אם יש לכן פייסבוק ועדיין לא הצטרפתן לקבוצה הישראלית להבאת אטל, תעשו את זה עכשיו
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Bring-All-Time-Low-to-Israel/222274961138031 תצרפו את ההורים, האחים, השכנים... שכולם יהיו חלק מזה. לא חשוב לנו מי עשה לייק, העיקר שיעשו
טוב בכל מקרה, גם הפעם נצלם סרטון! אתמול נזכרתי שתכננו לצלם סרטון כמו הסרטון של הטוויטר (http://www.youtube.com/watch?v=rIpD7hfffQo) וחשבתי על זה קצת וכן, אפשר לעשות את זה בלי בעיה. השיר יהיה FORGET ABOUT IT והרעיון הוא שבכל מקום שהמצלמה הולכת יש שלט של ATL ISRAEL ואי אפשר לשכוח מהם גם אם מנסים. כמובן שיהיו חלקים שנכתוב לאטל בטוויטר (זה יהיה בקצב של השיר) כמו - "You know, there are some days when I really feel like this could work. Like, you and I are finally gonna get it right. Then there are days like today, when you make me want to tear my f*cking hair out" ובסוף יראו את אטל רוקדים ותמונה שלנו עם שלט של אטל לישראל... זה נשמע גרוע ככה וזה באמת נשמע יותר טוב בראש שלי אבל תאמינו לי שזה יהיה מעולה. בכל מקרה, בשביל חלק מהקטעים אני צריכה לצלם אנשים ואנחנו גם צריכות תמונה חדשה. לדעתי המפגש שיהיה צריך להיות מפגש פורום ולא מפגש אטל. אין לנו מה לעשות עם כל כך הרבה מעריצים של אטל וזה יהיה באסה. מה דעתכן? בכל מקרה, סיון הציעה שפשוט נבחר שבוע וכל אחת תגיד אם היא יכולה בו או לא. תרשו לי רגע לחשוב רק על עצמי ולהגיד שאני יכולה רק מה31 ביולי ועד ה11 באוגוסט או אחרי ה24 באוגוסט שזה השבוע האחרון של החופש. תגידו מה לדעתכן הכי טוב כדי שנקבע כמה שיותר מהר! אם מישהי רוצה לקרוא את כל הרעיון לסרטון שתיצור איתי קשר במסן ואני אשלח לה
טוב אז אחרי שישבתי ביום שני בערב עם אלי (AKA קבב) לשיחה לילית באמצע תחנת הרכבת ושאלתי אותה מה לדעתה צריך לעשות במפגש (והיא לא ממש ענתה לי