משחקון

../images/Emo179.gifמשחקון../images/Emo179.gif

לא נראה לי שעשו את זה כבר, אז בעצם מה שאתם צריכים זה לדרג את כל הבנות לפי איך שאתם אוהבים אותם
מ-1 (המקום הכי גבוה) עד 13 (המקום הכי נמוך), להזכירכם, הנה הבנות
קאסי
קריסטי
ג'ניפר
קלי
יה-יה
אמנדה
אן
מגדלנה
ליאה
טוקורה
נורל
אווה
ג'ולי

אייי אמנדה כזאת בלעע

זה שהיא הולכת להיות עיוורת לא אומר שאני צריך לאהוב אותה איווה יה יה נורל אן קאסי טוקרה קלי לאה אמנדה-איך! מי זאת המפגרת הזאת! "גנבו לי ת'גבישיםםםם"-תמותי כבר קירסטי ג'ניפר-ג'ולי-מגדלנה כל כך העיפו את קירסטי כי היא ירדה על מיס ג'יי

הדירוג שלי../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

1. אמנדה
2. אן
3. יה-יה
4. נורל- היא נראת די טוב אחרי ה"מהפך" שעשו לה 5. ליאה- גוף פצצה
6. אווה- רק שאני לא אוהבת את הבעת הפנים שיש לה לפעמים...
7. ג'ניפר - שתיהן בסדר כזה..לא מזיקות 8. קריסטי 9. טוקורה- למרות שאני לא מתה על האישיות שלה
10. קאסי- היא הבולימית לא
...בגלל זה ירדו לה נקודות אצלי..
11. מגדלנה- לא הספקתי לגבש עליה דעה 12. ג'ולי- כל הכבוד לה שהיא גאה במוצא שלה
באמת
אבל..זה לא אומר שצריך כל חצי שנייה להזכיר את זה...וגם היא לא כזאת יפה 13. קליייי
אני פשוט לא אוהבת אותה
היא נשמעת סנובית ושחצנית
...

OhBaby

New member
עונה ליוליה ( מזהה אותי??

1 קאסי 2 נורל 3 יה יה 4 קלי 5 אמנדה 6קריסטי 7 אווה 8 ליאה 9 ג'ניפר 10 טוקרה 11 אן 12 מגדלנה 13 ג'ולי

little kitten

New member
מה עם ניקול?? ../images/Emo7.gif איך יכולת???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בצחוק...................

אופס../images/Emo70.gif ידעתי ששכחתי מישהי../images/Emo70.gif

ועוד היום חשבתי איך זה שנשארו 11 בנות אם הדיחו 3
..טוב אתם מוזמנים להוסיף את ניקול

Pink Punk

New member
אוי גם אני שכחתי את ניקול

אמממ טוב נו היא דיי בראשונים... היא חמודה

niranat

New member
הדירוג שלי ../images/Emo26.gif

במקום ה-1: יה-יה המלכה
כמו שהשופטים אמרו - מלכה אפריקאית... יש לה יופי של נסיכה כזאת אפריקאית.. היא פשוט מדהימה לדעתי!
אני באה לדרג ואני מגלה שאין אף אחת שאני ממש אוהבת.. אז אני אגיד כזה בערך.. לליאה יש גוף מ-ה-מ-ם, היו צריכים להעיף אותה אבל רק אחרי ג'ולי, מגדלנה וקלי שאותן אני ממש שונאת... שלושתן ממש ממש מכוערות, כאילו די איך קיבלו אותן!? טוקרה ממש שמנה, לא הבנתי את הקטע לקבל אותה, הרי היא אף פעם לא תהיה טופ מודל, נכון
אבל אני דווקא אוהבת את האופי שלה, היא ספָּייסית כזאת. אן בחורה יפה, אבל יש לה יופי קר כזה, לא מתאימה לדעתי... נורל ממש ממש מותק של בחורה, ואני חושבת שבגלל זה הרבה פה ממש אוהבים אותה, אבל היא די מכוערת... אווה - פאק בחורה די עם הפרצופי תחת האלה!!! אחרי המהפך שעשו לה ניקול נהייתה מאגניבה כזאת, אבל יש לה אופי חלש מדי... לא בולטת ולכן היא לא תצליח. לקריסטי וג'ניפר [שאני רואה אותן כדי שוות] יש פוטנציאל, אבל הן לא משהו... וזהו
שבת שלום ופרק מהנה!

דווקא רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

קאסי
8
קריסטי
6
ג'ניפר
10
קלי
9
יה-יה
1
אמנדה
3
אן
4
מגדלנה
11
ליאה
7
טוקורה
5
נורל
12
אווה
2
ג'ולי
13

polly©

New member
שלי...../images/Emo26.gif

1 נורל 2 אן 3 קאסי 4 יה-יה 5ליאה 6קריסטי 7 אווה 8מגדלנה 9 ג'ניפר 10 קלי 11ג'ולי 12 טוקורה 13אמנדה

מדרגת!!

1.אמנדה היפה
2.קאסי 3.קריסטי 4.נורל 5.אן 6.אווה 7.טוקרה 8.יה-יה 9.ניקול 10.ג'ניפר 11.ליאה 12.מגדלנה 13.ג'ולי

purple rain2

New member
אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

1- קאסי 2- ג'ניפר 3- אן 4- ליאה 5- ניקול 6- יה יה 7- אמנדה 8- טוקורה 9- קריסטי 10- קלי 11- אווה 12- מגדלנה 13- ג'ולי 14- נורל (אני עדיין לא מבינה מה היא עושה שם, היא פשוט מכוערת)

Dark Force

New member
דירוגי..../images/Emo56.gif|פגרה|

אווה-
יהיה-
נורל
אן
ג'ולי
קאסי
מגדלנה
ליאה
קלי
ג'ניפר
קלי
טוקורה

Dark Force

New member
אה..וופס../images/Emo56.gif|פגרה|

שכחתי את אמנדה, היא מקום לפני אחרון.

הדירוג שלי..!../images/Emo80.gif

1.קאסי
2.נורל
3.יה יה 4.אן 5.ליאה 6.אמנדה 7.אווה 8.ג'ניפר וקריסטי (הם אותו דבר בשבילי.. הם גם די דומות..) 9.מגדלנה 10.טוקורה 11.קלי 12.ג'ולי

perfecta

New member
הדירוג שלי...

אן
נורל
אווה
קאסי
אמנדה
ליאה
קריסטי
יה-יה
מגדלנה