סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo179.gifסיכום השבוע../images/Emo179.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר השבוע שלכם [של איתי]-בא הבייתה לקחת אותך שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-כול מיני בילוי השבוע שלכם-מפגש פורום ופיקניק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חדשות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -הופעה של ירמי קפלן ודנה ברגר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ים משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של איה כורם מאכל השבוע: נקנקיה בלחמניה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

אז ככה

שיר של איתי-כבלים שיר לא של איתי-זה לא אותו דבר של עברי לידר בילוי-סלקום ווליום באשדוד והופעה של בעז בנאי במסגרת הסלקום ווליום סדרה-החיים זה לא הכל תוכנית רדיו-ציפורי לילה מה עשה לי את השבוע-סלקום ווליום אשדוד ובמיוחד ההופעה של בעז בנאי מה הרס-עסקת השבויים מה יקרה שבוע הבא-קיסריה 9 שנים לזכרו של מאיר אריאל מאכל-קוסקוס משפט-כמובן ההורים עם הרב הם עוזרים לך זה עולה רק בשלווה ובחופש(מתוך יום חדש נפלא) לא פגשתי את איתי

זה הזמן לתקן.

שיר השבוע שלכם [של איתי]- תאמת שאין. שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בן אדם- מוש בן ארי, אגדות- עברי לידר, לא מחכה יותר לדוור- איגי וקסמן. בילוי השבוע שלכם- יום שני עם לירי בבנדיקט, על היאכטה למרות שהיה נוראי, עם לירי בבייביסיטר אצל זוג הומואים, עם לירי וחברים שלה כל הלילה בכיכר רבין, הנסיעה הביתה בשש בבוקר מתלאביב, יום שלישי בסופרלנד עם הקייטנה, יום חמישי עם דור והחניכים בקייטנה שהיה ממש מצחיק, יום רביעי בלילה שאמא ואני נתקענו בלי דלק ונסענו עם גרר הביתה חח, יום חמישי בקניון בבאר שבע לבד, בהופעה של מוש בן ארי ויהודית רביץ בדרום, והיום שעדי באה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מבול של צרות שראינו בקייטנה. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כיכר רבין בלילה, לשבת בבר בחמש לפנות בוקר ואז ללכת לטייל בתלאביב, לישון בהופעות, לנסוע באוטובוסים. משהו שהרס לכם את השבוע- אבא, אני, אבא ואני. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לנסוע לכינרת, לסיים עם הקייטנה, יומולדת לדורון. מאכל השבוע: סלסלת לחמים בנונה בשני בלילה, לחמניה עם שוקולד וטרופית מהקייטנה, סופלה שוקולד של קפה קפה עם אמא, סנדוויץ' אבוקדו בבאר שבע, הפתיתים שעדי ואני הכנו עכשיו. משפט השבוע שלכם: את כל מה שהרסנו עוד נצטרך לתקן, זה הזמן לתקן.
אני לא צריכה דברים מתפוררים כמו חברות או שמלה או עבר. האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא

אושRתי

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר/אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-פג'ו 92 בילוי השבוע שלכם- חתונה של ידיד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים /עד החתונה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל מיני מאכל השבוע: פרגיות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? סופ"ש נעים לכולם !

למעלה