סיכום שבועי

x N O A M x

New member
../images/Emo179.gifסיכום שבועי../images/Emo179.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ציון כללי לשבוע [מ1-10]-
שבתשלום.

avivoOsh2

New member
:]

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- MAGIC מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Sober של קלי קלארקסון
בילוי השבוע שלכם- לא משהו מיוחד . סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד 5 . [למרות שזה כבר כלכך חרוש] . סקופ השבוע שלכם- אמא שלי אוהבת אותי.
חחחחחח סתםסתם -.-" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ לאדעת חח משהו שהרס לכם את השבוע- עבודה . משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר יומולדת . ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7 שבתשלום.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif נמפ

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- לא מפסיקים לשים את דונט ליי ברדיו
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- הוו ! The leaving song Pt.2 - אפי להלה בילוי השבוע שלכם- הוי הייתי בעזיראלי אתמול .. אתמול ? כן אתמול :) והתרוצצויות בקניון סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- מה ראיתי הרבה השבוע ? האמת לא ראיתי ככ טלוויזיה חח עסקתי בלקרוא. [כן, לקרוא.] סקופ השבוע שלכם- נמפ שומדבר .. "אני, כריסטיאנה פ." זה ספר מדהיםמדהיםמדהים אם זה נחשב סקופ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הנה [הוא כוסון רצח, מה] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קניון .. עזריאלי .. ספר חדש .. :) משהו שהרס לכם את השבוע- נמ כלום האמת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסיימים בצפר [שבוע+ יום] .. נו כבר סיימנו לא לומדים כלום אבל מזה משנה ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9

gali56

New member
אני כריסטיאנה פ..

איי,איזה ספר. קראתיחלק ממנו,ואיזה ספר..ספר קשה.אח שלי קרא עליו,ואמר שהוא ספר ספר. כול הספרים שיש לך יש גם לי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בשבילי הוא לא קשה ככ.

אני מכירה אנשים עם אותו סיפור. אני קוראת את זה ולא מתייחסת לזה שזה סיפור אמיתי, אבל כשחושבים שזה סיפור אמיתי זה נהיה קשה.

system רולז

New member
../images/Emo210.gifMe../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- נראה לי שהכי Where is the Love מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Hilary Duff - With love
בילוי השבוע שלכם-מסעדה עם המשפחה. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-פרוייקט מסלול, וכוכב נולד. סקופ השבוע שלכם-קונים לי מחשב שבוע הבא
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
שלמות. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת משהו שהרס לכם את השבוע-שאבא שלי היה בחו"ל שבועיים והיום הוא חזר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שהשבוע הזה יהיה ממש קרוב לחופש
. ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- Dirty Dancing
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Rehab של ריאהנה בילוי השבוע שלכם- עם חברות בביתי הקט :)))) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- פרוייקט מסלול, הבורר
, כוכב נולד
(למה אני רואה את זה?
) סקופ השבוע שלכם- יש לי כלבה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קיבלתי כלבה
משהו שהרס לכם את השבוע- ללמוד לאזרחות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני מסיימת עם אזרחות לעד :] אה ואממ רונדו
ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8

HaDaRoSh

New member
אעאעאע עוד תמונה ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

g a l 9 4

New member
ציאניד. ../images/Emo129.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- אהה.. דונט ליי. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- alex gaudino-destination calabria אני שמוע את השיר הזה מספטמבר!! זה השיר ששמעתי הכי הרבה זמן XDD בילוי השבוע שלכם- מסיבה באוברטרון
*סלקטור מניאק שנעל אותנו בחוץ !* סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- איש משפחה DDD:: ענק!!!!! סקופ השבוע שלכם- אני הבקבצה ב' O_O תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] להלהלהלן התמנונה!-->*הפי טריי פרנדס
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בריכה DD: משהו שהרס לכם את השבוע- זה אישי, עזבו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני לא ממש מחכה לזה אבל יומחמישי אני עושה לתורה, אני מת מפחד
ציון כללי לשבוע [מ1-10]- ¾5 שבתשלום.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה