סיכום שבוע

../images/Emo179.gifסיכום שבוע../images/Emo117.gif

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שבא לכם להוסיף: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סוף שבוע נעים לכולם

NP16

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם? רצה הביתה,אני מניח. תמונה שבא לכם להוסיף: בנפרד. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הגמר של הישרדות מחר?! טווווונה
בילוי השבוע שלכם? לא משהו מיוחד :) ציטוט השבוע שלכם? "רוצה ___,ב100 שקל?" "אני נשוי?" "אז מה?" "אז אשתי עושה לי ב50"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: השרשור פלצת על עונה 10
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: גמר איידול?..

NP16

New member
בלי סימן שאלה אחרי נשוי.../images/Emo58.gif לעונה 9 !

ג'נה

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם? the BEATLES - Oh! Darling תמונה שבא לכם להוסיף:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ביטלס! בילוי השבוע שלכם? פסטיבל הביטלס! היה ממש כיף =] ציטוט השבוע שלכם? - דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן באזרחות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מממ... יש לי מתכונת בתקשורת ודודה שלי באה לארץ

Nataly B

New member
עונה :)

שיר/י השבוע שלכם? יש כמה, אבל אני לא יכולה להפסיק לשיר את 4 Minutes. תמונה שבא לכם להוסיף:- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קופסאת טוב
היום הגמר!! ואתמול ראיתי את What Happens in Vegas, סרט חמוד ביותר! בילוי השבוע שלכם?אתמול אפשר להגיד כי שאר השבוע אני עובדת ולומדת. ציטוט השבוע שלכם? אני בטוחה שהיה משהו, כרגע אני לא זוכרת =\ דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מתכונת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא חושבת שיש משהו מסויים.

עונה. בכוונה באיחור. ../images/Emo181.gif

שיר/י השבוע שלכם? SAVE YOU-SIMPLE PLAN YOUR LOVE IS A LIE-SIMPLE PLAN SCOTTY DOESNT KNOW מתוך הסרט יורוטריפ או EUROTRIP או משהו כזה.. תמונה שבא לכם להוסיף: לא בא לי... [מעוצבנת כרגעע] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הלהקה סימפלאן! וכן, ג'וני, הם מוכרים.. אפילו מאוד מוכרים.. אהה, וגם הקליפ החדשדש של YOUR LOVE IS A LIE, וגם המאמן טניס החדש שלי. בילוי השבוע שלכם? חוגים ציטוט השבוע שלכם? נמממ.. אינלי מושג... בטח ציטוטי משה.. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפורום הזה למען האמת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ל"ג בעומר.... החברות באות לבית שלי, ואסור לי לשרוף אותו
שיהיה שבוע טוב, §נוגה§

כן, אתה סוטה.. ../images/Emo181.gif

אם מוותרים על החלקים הסוטים בסרט (מה שאני עשיתי!), זה סרט ממש מצחיק..

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif

יורוטריפ סרט מלך
סקוטי דאזנט נואו דאט פיונה אנד מי...
כל פעם שהשיר הזה מגיע באייפוד שלי אני מתחילה לקפוץ כמו אהבלה

JoNy Boi

New member
עונה באיחור...

שיר/י השבוע שלכם? POS - נטשה בנדיגפילד תמונה שבא לכם להוסיף: ה---------------תמונה של השבוע.. של השנה!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נוט בילוי השבוע שלכם? סרט ציטוט השבוע שלכם? "אתה מסתיר לי יגמד" XD דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מתכונת =[[[[[[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום אחרי המתכונת XD

למעלה