../images/Emo179.gifעדכון שבועי..2#../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif
מה כבר עברו שבועיים
.. טוב לא שבועיים אבל שבוע וחצי מאז הוקם הפורום..והנה מגיע לו העדכון הII
קריאה מהנה..
אז מה היה לנו השבוע
"kosemet" העלתה לדיון את שאלת הניסיון ואיך בעצם רוכשים אותו אם לא נותנים לך הזדמנות מלכתחילה..שאלה טובה והלוואי ולנו היה את התשובה...
"johny r" ניסה לברר את הסוד השמור ביותר והוא איך מתחילים איתנו המלצריות..
.מה אתן אומרות נגלה לו
"danazi" התחילה לעבוד כדיילת
ואנחנו מחכים לעדכונים וסיפורים...
דיון שהעלתי אנוכי על מלצרות כברירה אחרונה או ראשונה הביאה תגובות מגוונות חלק אוהבים את זה וחלק לא כל כך...אני אישית...מתה על זה..(כל עוד לא מעצבנים אותי יותר מידי..
)
מהפכה
...מלצרית שפוטרה קיבלה פיצויים...פרסמתי לכם כתבה בנושא ..מקווה שקראתם...
המבולבלת...סיפרה על מצב ביש בהם הישראלים הטיפוסיים ששותים רק כוס מים ומתנחלים על חמישים שולחנות...בעעע
"שיר סלסלה" העלתה את נושא ההשלמות והאם אנחנו זקוקים להשלמות או שבלי עין הרע טפו טפו טפו
אנחנו מצליחים לסגור את החודש...
"leli" פתחה את שירשור המדים ואתם מוזמנים להמשיך ולהגיב...
אני התייעצתי בכם מה עושים במקרה ולא משאירים מספיק שרות...מקרה מבאס אבל כשזה קורה אז זה מעמיד אותנו המלצריות במצב ממש לא נוח...
שירשור הטפים הגדול נפתח ע"י פוסטמונת...ומן הסתם אנחנו לעולם לא נגיע להסכמה..
דיברנו גם על נושא ההפסקות והאם מנצלים אותנו המלצריות..
"צליל א" הביאה סיפור משעשע כן ירבו אני מחכה כבר בקוצר רוח לסיפורים שלכם מהשטח...
פינת הברוכים הבאים
מכיוון שהצטרפו המון חדשים לפורום הפינה הזאת מוקדשת לכל אלו שהצטרפו ולא צויינו בעדכון הראשון..ברוכים הבאים והנשארים
ו
לכולם
פינת המחמאה הקטנה
והפעם ל"גברת ע" שמביאה אותה בשירשורי בוקר טוב וברכות חמודות למינהם
את ממש חמודה..
הגלרייה
חיפשתי תמונות של מלצרים ועדכנתי טיפ טיפה את הגלריה אם יש לכם תמונות להוסיף אתם מוזמנים לשרשר על גבי הפורום ואני אשמח להוסיף לגלרייה..אם בא לכם תמונות שלכם אתם גם יותר ממוזמנים!!! זהו לשבוע... נתראה בשבוע הבא עם עוד עדכון
שלכם ב
GET WELL רק תגיבו
מי ראשון