עדכון שבועי..2#

get well

New member
../images/Emo179.gifעדכון שבועי..2#../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif

מה כבר עברו שבועיים
.. טוב לא שבועיים אבל שבוע וחצי מאז הוקם הפורום..והנה מגיע לו העדכון הII
קריאה מהנה..
אז מה היה לנו השבוע
"kosemet" העלתה לדיון את שאלת הניסיון ואיך בעצם רוכשים אותו אם לא נותנים לך הזדמנות מלכתחילה..שאלה טובה והלוואי ולנו היה את התשובה...
"johny r" ניסה לברר את הסוד השמור ביותר והוא איך מתחילים איתנו המלצריות..
.מה אתן אומרות נגלה לו
"danazi" התחילה לעבוד כדיילת
ואנחנו מחכים לעדכונים וסיפורים...
דיון שהעלתי אנוכי על מלצרות כברירה אחרונה או ראשונה הביאה תגובות מגוונות חלק אוהבים את זה וחלק לא כל כך...אני אישית...מתה על זה..(כל עוד לא מעצבנים אותי יותר מידי..
)
מהפכה
...מלצרית שפוטרה קיבלה פיצויים...פרסמתי לכם כתבה בנושא ..מקווה שקראתם...
המבולבלת...סיפרה על מצב ביש בהם הישראלים הטיפוסיים ששותים רק כוס מים ומתנחלים על חמישים שולחנות...בעעע
"שיר סלסלה" העלתה את נושא ההשלמות והאם אנחנו זקוקים להשלמות או שבלי עין הרע טפו טפו טפו
אנחנו מצליחים לסגור את החודש...
"leli" פתחה את שירשור המדים ואתם מוזמנים להמשיך ולהגיב...
אני התייעצתי בכם מה עושים במקרה ולא משאירים מספיק שרות...מקרה מבאס אבל כשזה קורה אז זה מעמיד אותנו המלצריות במצב ממש לא נוח...
שירשור הטפים הגדול נפתח ע"י פוסטמונת...ומן הסתם אנחנו לעולם לא נגיע להסכמה..
דיברנו גם על נושא ההפסקות והאם מנצלים אותנו המלצריות..
"צליל א" הביאה סיפור משעשע כן ירבו אני מחכה כבר בקוצר רוח לסיפורים שלכם מהשטח...
פינת הברוכים הבאים
מכיוון שהצטרפו המון חדשים לפורום הפינה הזאת מוקדשת לכל אלו שהצטרפו ולא צויינו בעדכון הראשון..ברוכים הבאים והנשארים
ו
לכולם
פינת המחמאה הקטנה
והפעם ל"גברת ע" שמביאה אותה בשירשורי בוקר טוב וברכות חמודות למינהם
את ממש חמודה..
הגלרייה
חיפשתי תמונות של מלצרים ועדכנתי טיפ טיפה את הגלריה אם יש לכם תמונות להוסיף אתם מוזמנים לשרשר על גבי הפורום ואני אשמח להוסיף לגלרייה..אם בא לכם תמונות שלכם אתם גם יותר ממוזמנים!!! זהו לשבוע... נתראה בשבוע הבא עם עוד עדכון
שלכם ב
GET WELL רק תגיבו
מי ראשון

get well

New member
../images/Emo10.gifממש רעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישבתי כמעט שעה כדי להביא לכם עדכון עדכני במיוחד ואף אחד לא מגיב...
איכזבתם אותי אנשים...

LeaD18

New member
אז אני יגיב ראשונה :))))

אחלה עדכון :))) רואים שאת משקיעה... מן הסתם כולם עובדים, אל תיקחי את זה קשה

shir salsa

New member
../images/Emo45.gif פידבק! ../images/Emo72.gif

באמת כל הכבוד! 'ניכרת השקעה- המשיכי כך'! ( כמו שהיו כותבים לי בעבודות בכיתה ו'...- נוסטלגיה פתאומית).

LiveInACloud

New member
עדכון מושקע במיוחד.. ../images/Emo45.gif כל הכבוד.

אז כן, אני גם חדש פה. בן 18. מלצר בחודש וחצי האחרון,באולם (חתונות, כן?) של חרדים בבני-ברק (תודו שאני מקורי!
). עובד מ 6 או 6 וחצי עד 11 או 11 וחצי בערך. 90 שקל לערב (אין לי מושג אם זה הרבה או לא, בשבילי זה טוב
זה נחשב בסדר?). עכשיו אני בשלבי התלבטות קשים של אם להמשיך או לא. לרוב אני לא סובל לעבוד כי שלושים דוסים רעבים זה כאב ראש לא קטן.. מחזק את הרעיון שלי לעזוב הוא העניין שאני אמור לקבל 800 שקל מתישהוא בקרוב ואני די מרוצה. זהו, פחות או יותר.

LeaD18

New member
היי, איפה אתה ממלצר??

גם אני מבני ברק... ומילצרתי בערך בכל האולמות של בני ברק

LeaD18

New member
ברור שאני מכירה!

עבדתי שם שנה וחצי... וחברה שלי עובדת שם עכשיו.

marysia

New member
כל הכבוד!

אני מורידה את הכובע! אחלה עידכון! פשוט כיף כאן!

Reservoir Dog

New member
מעלה שאלה רלבנטית ששווה אף סקר:

איך הטיפים באולמות בבני ברק ? איך הדוסים מבחינת טיפים ? ובכלל שאלה שאולי התשובה ברורה ואולי לא מי מביא יותר טיפים ? כשאני עבדתי במלצרות ונגיד היה ערב חלש מבחינת טיפים היו אומרים:"זה קהל אשכנזי היום.." וכשהיה טוב אז נגיד היו אומרים:"יש פה מזרחים לארג'ים...",מה דעתכם ?

LeaD18

New member
אין טיפים!!!

ה"דוסים" בכלל לא יודעים שצריך להביא טיפים
בכדך כלל בחתונות שיש בהם חילונים יש יותר טיפים. וכן "מזרחיים" מביאים יותר טיפים מאשכנזים... כתבתי כאן איפשהו הודעה על זה שאין טיפים בב"ב, 40 שקל לערב זה נס :))

LeaD18

New member
ד"א, גם אתה עבדת בב"ב?

אתה כבר השלישי
מה הולך כאן?

LiveInACloud

New member
לא צריך להגזים..

קיבלתי כבר כמה פעמים טיפים, כן, מדוסים. אני חושב שאשכנזים.

LeaD18

New member
אצלנו זה לא היה ככה..

אם היו טיפים הם היו ממש עלבים :// וזה לא רק לי, זה לכולם היה ככה. ואני עבדתי בלפחות 5 אולמות... יכול להיות שבגלל שאתה עובד אצל הגברים יש לך יותר טיפים, אבל אצל הנשים המצב קשה :)))

hentai

New member
../images/Emo85.gifבטח שמזרחים הם לארג'ים!!!|דוב

גם יש להם טעם טוב יותר באוכל ובגדים. טוב חוץ מהערסים והפרחות, אבל כאלה יש מכל הגזעים. ורק שתדעו שבעבודה שלי הרוסים דווקא משאירים טיפים גדולים, למרות שאם משווים אשכנזים למזרחיים- עדות המזרח גם נעימות יותר וגם לוקחות ובגדול בטיפים. באהבה של מלצרית לרעותיה (ורעיה), רביד

קבלי ח"ח על העידכון...

אני שמחה שנפתח פורם זה נישמע לי ממש מגניב.. פורום מלצרים/יות !! חחח מזכיר לי את הפרק בתהרוג אותי וזהו- הבר של העוזרים האישיים ( כגון פינץ'.. ) אבל זה לא רלוונטי.. בכ"א אני חדשה ומצטרפת לפורום זה

get well

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

בת כמה את
ומזל טוב על העבודה ספרי קצת עלייה..

אנוכי בת 17 ו-3 חודשים

אני עובדת באפרופו.. ובשביל יום ראשון הרגשתי מנוצלת מעט אבל אמרו לי שזה טיבעי ושיום שבת בערב זה וים חלש שם ואני גם חדשה אז...
אבל סבבה .. הסבירו לי מה קורה ובלה בלה בלה

למעלה