עונת המלפפונים הגיעה

../images/Emo179.gif עונת המלפפונים הגיעה ../images/Emo178.gif

ועמה הרבה חדשים. חשבתי, שבמקום שרשור הכירות, נעשה משהו יותר מקורי: כל אחד ואחת יעלו את קלסתרונה/ו, לפי ההנחיות באתר הזה. אפשר לעשות משהו שבאמת דומה לכם, או משהו שהייתם רוצים להראות כמוהו, או משהו שאתם חוששים שאתם נראים כמוהו... ואני אתחיל: ככה אני חושבת שאני נראית בעיני חברי הפורום.

edlessme

New member
לא, אני לא חושב שהבנת...

אני א-ו-ה-ב ג'ינג'יות... אני מממממשששש אוהב ג'ינג'יות... כשאני רואה את עצמי עם אישה בעתיד... היא ג'ינג'ית... והיא הולכת עם ידיים בתוך השרוולים... ולובשת חצאית... אבל העיקר.. היא ג'ינג'ית!! אין לדעתי משהוא שעושה אישה יפה כמו שיער ג'ינג'י...

נימרודל

New member
אייזה חמוד!

תיאור יפה! וחמוד כזה... כן, מה שתיארת זה די אידאל שכזה-מבחינתי. לפעמים זה קורה שאני רואה אנשים ברחוב וחושבת לי "וואו זה אידאל!" (וזה אחד מהם...) יש לי מישהי בכיתה שהיא ג'ינג'ית, ויש לה שער מ-ה-מ-ם! ממש מהמם! כזה גלי ויפה, וקצת פוני צדודי כזה. והיא מזכירה לי את אחת הפיות שמצויירות לי על מחברת תנ"ך.(כאלה פיות יפות1 כולן ג'ינג'יות דרך אגב) יש לה גם אף יפה... *אווף מעצבן...* טחחח

edlessme

New member
המממ.. העיניין הוא שיש למציאות

מעיין צורך עז שכזה לתפוח לכולנו על הפרצוף (ולעשות שגיאות באיות של המילה לתפוח..) מה שבד"כ אפילו די מכניס אותי לדיכאון.. כאילו.. אני יודע שאין שום מצב שבעולם שאני אמצא את האחת האידיאלית ההיא... וזה ממש מבאס... לכן בינתיים אני אסתפק בהגדרות המינימליות הללו... ואוסיף להן כתב מסודר וחיוך מאושר... ולסי בי... לא נורא... את תתרגלי...

נימרודל

New member
אל תתדכא מזה! (תתדכא?! WTF?)

יהיה טוב! יהיה מאד מאד מאד טוב! ומי אמר שאין מצב? למה אתה כזה פסימי? ואם כן? הא? אל תהיה כזה! וסי בי... חצאיות זה נוח. כי יש "איוורור" וזה כזה... לא יודעת. מתרגלים לזה מהר... :)

edlessme

New member
טוב... זה נושא רגיש אצלי...

אז אני לא הולך לדבר על זה פה... חחח... איוורור... טוב נו.. האמת אני יודע על מה את מדברת... יש לי חדר בפינה של הבית...בדיוק לצפון ומערב.. ככה שיש לי בריזה ימית... ככה שאם הרוח בדיוק במצב הנכון... אפשר לשבת עם רגל לכיוון של כל חלון ולארגן איזה מכנס שניגמר פתוח מאוד... וכאן אני אפסיק את התיאור...

נימרודל

New member
וואו זה מזכיר לי!

אח שלי היה באנגלטר (יענו בריטניה) והוא קנה שם חצאית סקוטית משהו בסט! והוא הצטלם עם זה! זה היה כל כך קורע! בגלל שהוא כזה שעיר... חיחיחי וגם לי יש חצאית סקוטית (רק לבנות, כמו של "סקול גירל" כזאת) ופעם באתי עם זה לביצפר וחזרתי עצבנית לחלוטין כי הילדים בשכבה שלי ממש ממש מגעילים (אבל מי שם עליהם?) אז הוא אמר לי כזה: "מה דעתך שאני אבוא איתך לביצפר עם החצאית שלי ואת עם שלך- ואז נראה על מי יצחקו הא?" וזה היה קורע... כמובן שזה לא קרה כי למדתי לשים *** אבל זה היה ממש מצחיק... גיחי גיחי...

למעלה