עונת המלפפונים הגיעה

בחלון הציור, לחץ על print scr

פתח תוכנת paint או imaging או תוכנה דומה --> paste --> גזור את הציור --> שמור אותו כ-jpg --> שלח לפורום.
 
הסבר מפורט

בחלון התמונה, לאחר שעיצבתם את הפרצוף, לחצו על כפתור print scr שנמצא בצד ימין של המקלדת. פיתחו תוכנת ציור כלשהי שיש לכם - paint או imaging וכו'. לחצו על paste. התמונה תעלה בחלון. עתה "גיזרו" את הפרצוף מתוך תמונת המסך. שימרו אותו בקובץ חדש, בפורמט jpg. צרפו את הקובץ להודעה שתשתלחו לפורום. אני מקווה שזה הסבר ברור דיו.
 

edlessme

New member
הרייני!

ואני מוציא לשון כי שוב אמא דחפה פטריות למשהוא שאני אוהב בלי להגיד לי (הרוצעת המניפולטיבית הזאת מנסה לגרום לי לאכול חצילים ופטריות כבר שנים בכל מיני דרכים בלי להגיד לי.. אבל עד כה סיכלתי את כל ניסיונותיה..)
 

בינג

New member
חחח

פשוט, אני אוהב להרים גבה אחת למעלה ואחת להשאיר למטה (אין בציור גבות, אבל העיניים מזכירות את זה..) ואני לא יודע לחייך בתמונות, אז ניסיתי להציג את עצמי הכי טוב
 

pink floydror

New member
It's Me ..

אז ככה ..בניתי את הפרצוף שלי בערך וגיליתי שכרגע אין בו שומדבר מיוחד ..אז הוספתי מחושים
 
למעלה