קומוניסט מסריח...
צ ציףציף1000 New member 17/6/04 #61 מאיזה שיר זה לקוח... "רוסיה אמנו, סטאלין אבינו..."? זה תקוע לי בראש כבר כמה ימים.
נ נרקומן ציבור New member 17/6/04 #63 אה, אייזשהו שיר פארודיה כזה... זכור לי משהו לגבי ילדי מפעל הפיס..
B brotos New member 17/6/04 #62 האמת מאחורי התמונה גם אני יצרתי קלסתרון שלי, אבל הודעה עם הקובץ הזה, פשוט מסרבת לעלות. אז חשבתי, למי אני הכי דומה? כמובן, לגרוזיני הכי מפורסם בעולם (אחרי ששי מ"שמש")- סטאלין.
האמת מאחורי התמונה גם אני יצרתי קלסתרון שלי, אבל הודעה עם הקובץ הזה, פשוט מסרבת לעלות. אז חשבתי, למי אני הכי דומה? כמובן, לגרוזיני הכי מפורסם בעולם (אחרי ששי מ"שמש")- סטאלין.
G GingerBread Man New member 17/6/04 #66 והנה החבר הכי טוב שלך אז כל המופיע כאן הוא בצחוק, ואלה שנעלבו שבבקשה לא יספרו לי.
J jack is the best1 New member 18/6/04 #69 באיחור ../images/Emo26.gif ../images/Emo66.gif ניסיתי לעשות את עצמי, אבל יצאתי קצת גברית במציאות השיער של הרבה יותר ארוך ונפוח.
באיחור ../images/Emo26.gif ../images/Emo66.gif ניסיתי לעשות את עצמי, אבל יצאתי קצת גברית במציאות השיער של הרבה יותר ארוך ונפוח.