פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo179.gifפינת השבוע../images/Emo179.gif

פינת השבועו everynormal [מצורף קובץ jpg] ו 18:50 | 12/07/08 שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

everynormal

New member
חבר'ה אני לא אהיה פה בחמישה ימים הקרובים

אני נמצאת בחופשה משפחתית מראשון [מחר] עד חמישי, אז לשמור על הסדר, כן?
ותדאגו שהפורום ימשיך לחיות!!
שיר השבוע של אליס: לאב הייט לאב שיר השבוע לא של אליס: דיסטארבד- בליב אלבום השבוע: לא שמעתי אלבום השבוע סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד 6 ספר השבוע: "אם תשאל את אליס" שסיימתי- ספר מדהים אני ממליצה לכם לקרוא, מי שאהב את כריטיאנה פ יאהב גם את זה אותו סגנון, "מיליון רסיסים קטנים"- אני התחלתי השבוע, גם מדבר על סמים ואלכוהול, ספר דיי קשה לקריאה אבל מרתק למדיי אמן השבוע: אליס [הם אמני החיים לא רק השבוע] מאכל השבוע: טונה ציטוט השבוע: אני לא זוכרת אף פעם... משהו טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש יום שני משהו רע שקרה השבוע: לא היה תודה לאל חחח תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): חופשה משפחתית, אח''כ דוד שלי בא לסופ''ש מקווה לטוב בעזרת ה' תמונת השבוע: התמונה ששמתי בהודעת פתיחה

המממ

שיר השבוע של אליס: לאדעת שיר השבוע לא של אליס: לאדעת אלבום השבוע: כנ"ל סרט/סדרת/תוכנית השבוע: שנות ה70. עונה רביעית בויאודי
ראיתי את כל העונה השלישית כשהיא הייתה.. חבל שלא ראיתי גם את שתי העונות הראשונות כשהיו ספר השבוע: שומרת אחותי.. לא זוכרת מי כתב. רק התחלתי לקרוא, נשמע מעניין. אמן השבוע: הממ מאכל השבוע: שניצל מהטבע או משהו ציטוט השבוע: חברה שלי-"וואי איך בא לי סנדביץ' טונה עם אפרסק ורימון." כמובן שהיא לא באמת אוכלת את זה ככה, פשוט היינו טיפה בסאטלה מעייפות בשעה 4 לפנות בוקר. אחרי זה התגנבנו למקרר וטחנו בורקסים ועוגת יומולדת><" משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה בחמישי והלילה גם. ישנו 13 בנות אחת ליד השניה על מזרנים. היה כל כך מגניב משהו רע שקרה השבוע: חברה אחת שטיפה התעצבנתי עליה.. והיא עליי. שיהיה תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לצאת כבר לריצה!! ולסיים עבודות לבצפר. לפחות חלק תמונת השבוע: תגובה מהירה

niroxman

New member
../images/Emo196.gif

שיר השבוע של אליס: Died שיר השבוע לא של אליס: Lone Gone Day , River of Deceit, I'm Above, I Don't Know Anything כולם של Mad Season. וגם Garbage - I'm Only Happy When It Rains (שיר של בנות אבל גם לבנים מותר לשמוע בנות >: וזה לא מעיד עליי שומדבר!!) אלבום השבוע: Mad Season - Above סרט/ סדרת/ תוכנית: סופר נני. סתאא מאיפה ליי לא רואה טלווזיהי לא הולך לסרטים ולא רואה סדרות. אמן השבוע: ליין סטאלי. מאכל השבוע: סושי ללא ספק. גם וואפל בלגי D: ציטוט השבוע: לא זכור לי. משהו טוב שקרה השבוע: סופרלנד ליהי סושי קורל. משהו רע שקרה השבוע: לא אספר פה. תוכניות לשבוע הבא: לעבוד >: תמונת השבוע: אין.

בדנתמ

New member
מאד סיזן מעולים.

אחת ההברקות הגדולות ביותר של שנות התשעים ללא ספק
ואתה זה שאמר שזה מעיד עליך משהו...

niroxman

New member
../images/Emo11.gif

אמרתי שזה לא מעיד עליי שומדבר. אתה מבין, אני גם שומע בריטני ספירס ובמקביל גם אבי ביטר. מאד סיזן בהחלט אחלה... תאמת, זה דבילי (בקשר לגראנג' באטל), מאד סיזן הפסידו לנירוונה. אבל תכלס אם לנירוונה לא היה סמלז לייק טין ספיריט אז נוורמיינד לא היה קיים. לעומת זאת פייסליפט של אליס זכה להערצה ב1991 לפני יציאת נוורמיינד. מכאן שאליס אין צ'יינס היו תופסים ומקריידי היה צריך לעבור עם סונדרס גמילה מתישו. (אומרים שטן של פרל ג'אם לא היה מצליח בלי נוורמיינד). ומכאן נובע שמאד סיזן הייתה צריכה להתקיים מואהאהאה ונירוונה לא משו. מכאן שמאד סיזן > נירוונה.

למעלה