שאלון לסוף השבוע

../images/Emo179.gifשאלון לסוף השבוע../images/Emo179.gif

מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש
)
מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון
בילוי השבוע שלכם?
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- [מבוסס על השאלון מפורום מירי מסיקה]

תשובותיי

מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש) אין לי מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון
"באה אליכם" של מירי מסיקה. בעצם..., כל השירים של מירי מסיקה. בילוי השבוע שלכם? לצערי, מול ספרי הלימוד. אוטוטו מתחילים המבחנים. סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? אני בקושי רואה טלוויזיה. התוכנית היחידה שאני אצפה בה בזמן הקרוב היא כוכב נולד. סקופ השבוע שלכם? איכ טרויה חוזרים הביתה...
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]... ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- עבר עליי שבוע קצת עצוב... משהו שהרס לכם את השבוע- 1. המחשבה שמחכים לי 14 מבחנים בסוף הסמסטר. 2. אני עובד כרגע בחדרי ניתוח, ויצא לי להיות נוכח השבוע בניתוח של בחור צעיר שריסק לו את כל הרגל. זה היה נורא. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום

nitzan 2bis

New member
עונה..../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש)-אין שיר השבוע של לירון כי לא שמעתי ממנו הרבה זמן...וחבל מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון - השיר של שאקירה.hips dwnt lie מהמם בילוי השבוע שלכם? -ל"ג בעומר...מדורה בכייף(מה חדש) היה ממש טוב סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?- השיר שלנו..זה עצוב אבל אני מכורה ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- וותרו על יום אחד בבצפר..מומלץ+++ משהו שהרס לכם את השבוע- כאבי ראש/גרון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ממש קשה..סינגל (מצלצל לכם מוכר?) יאללה חיכינו מספיק ,לא?

עונה

מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש) - תמיד יש - בדרך אל האושר מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון - שיר בעיפרון - בית הבובות בילוי השבוע שלכם? מדורה עם כל החברים בל"ג בעומר - היה טוב! סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? כוכב נולד 4 סקופ השבוע שלכם? לירון בפרו! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- לא עולה לי לראש... משהו שהרס לכם את השבוע- היה לי אחלה שבוע... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני דווקא מחכה למשהו, אבל הוא לא יקרה בשבוע הבא...

the only DaRdAr

New member
טוב כבר תחילת שבוע אז זה מעודכן ל..

שבוע שעבר....
מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש)-גלי
מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון-שיר נושא של הסדרה "האלופה" בילוי השבוע שלכם?-על האש אצל חברה בל"ג בעומר סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?-האלופה וילדות רעות, זה כל שבוע
סקופ השבוע שלכם? כמו אצל שירלי=לירון בפרו..כיף לו!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו-לא עולה לי משהו כרגע משהו שהרס לכם את השבוע-נאבד לי הארנק משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור בכיף..אין משהו ספציפי

Tauwasser

New member
THE ANSWERS :)

מה שיר השבוע שלכם-של לירון (אם יש) - האמת כשהוא יוציא משהו חדש יהיה :) מה שיר השבוע שלכם-לא של לירון - דני רובס\ זה לא קל לאהוב אותך בילוי השבוע שלכם? - שריצה במיטה מול סרטים :) (כן, אני פדלעה) סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? אבודים עונה 2 פרק 22. סקופ השבוע שלכם? שכלבי רוח אפגניים הם נורא חמודים! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונה של כלבי רוח אפגניים, אני אוותר על לשים פה תמונות כי נראה לי שזה לא יעניין אתכם :) ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- חזרתי להתקף נוסטלגיה של להקת בנים מתחילת הניינטיז שנקראה WORLDS APART, העליתי כמה קליפים שלהם ל YOUTUBE להנאת כל האלו שמתרפקים על נוסטלגיית פופ שאף אחד לא זוכר (לא הלך ללהקה הזו יותר מדי חוץ מבצרפת וארצות המזרח הרחוק הנידחות) משהו שהרס לכם את השבוע- לקום לעבודה כל בוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- על האש! :)

גל חביב

New member
עונה גם!

מה שיר השבוע שלכם-של לירון נבראתי לך מה שיר השבוע שלכם-because of u kelly clarkson בילוי השבוע שלכם? להסתובב סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? חברים, ג'ואי, האלופה, סקופ השבוע שלכם? שורוד לא כלכך מתאים לי
מה זאת השאלה הזו??? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- אני אוהבת משהו משהו שהרס לכם את השבוע- אני אוהבת משהו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שהוא ידע את זה!!!!

למעלה