שירשור העידכונים

ב ב ב

New member
היי תפוז בלוגים ../images/Emo13.gif

אני מנסה בשעה האחרונה להעלות רשומה ראשונה לבלוג החדש שלי. אולי אני אדיוט, אבל פשוט לא הולך לי. האם יש הגבלת תווים? תווים לא חוקיים? (גרשיים זה חוקי?) מה אני עושה לא בסדר? הבנתי שצריך לשמור תחילה את הבלוג, אבל כשאני לוחץ על כפתור השמירה לא מתקבל או נשלח שום מידע אל המחשב או ממנו. כלומר, מתחילה פעולה כל-שהיא, אבל היא פשוט נתקעת. מה עושים?

ב ב ב

New member
הכל נמחק לי.

לפחות אני יודע שאני לא נכנס לשם יותר.

איה@

New member
היי תפוז בלוגים ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

יש לנו כאן בפורום - במדור הקישורים - קישורים לבלוגים שהם חברי הפורום. והכוונה לחברי הפורום, משתתפים פעילים שתורמים ועוזרים לשאר הקהילה. ה'בנת? מה לעשות - היו כאן חיים עוד לפני תפוז בלוגים
איה.

איה@

New member
האבטיח הזה מוכר מאיפה שהוא....../images/Emo123.gif

עכשיו תסביר לי מה הסיבה שהעלית תמונה לכאן כי אם יתברר לי שזה לצורך פירסום התמונה אצלך בבלוג הודעתך תמחק! יש משפט במקורות שאומר: הגם רצחת? וגם ירשת? והמבין יבין!
איה.

De-Panther

New member
לא נראה לי כי בכל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מקרה תפוז מאפשר להעלות תמונות לבלוגים של האנשים ויש שם יותר שטח אחסון לכל תמונה בבלוג אז למה שהיא תשים את זה כאן בשביל הבלוג שלה??

אולי תהרגו אותי פשוט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ביגלל תמונה אחת?! אני רגילה לצרף תמונות קשורות להודעות שלי.. כך שהפעם צירפתי את הכותרת של הבלוג שבמיקרה גם היתי זקוקה לשרת איכסון.. כן ניסיתי נענע,גאוסיטיס,ברינקסטר.. התמונות פשוט בבלוג לא מופיעות כשמעלים אותן שם! כך שניפתרה לי הבעיה כשצירפתי תמונה להודעה שלי בפורום.. ועכשיו רוצים להרוג אותי..

למעלה