שרשור יומי-יום שלישי

liorhikri1991

New member
../images/Emo179.gifשרשור יומי-יום שלישי../images/Emo177.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: יש לכם HOT או YES?

noyy

New member
../images/Emo28.gifהוט ../images/Emo99.gif

ועכשיו אלך לישון שעתיים כי ב11 אני צריכה לקום

JumpInTheFire

New member
הוט זה מחורבן! איזה סרטים מעפנים

ביס לפחות משרדים סרטים על מוסיקה (החומה, טומי ועוד כל מיני דוקומנטרים)
אסדר את הבית וכל השטויות האלה, אשמור על אחי הקטן.. אמא שלי נסעה לשבוע ולא להאמין כמה שהיא דומיננטית פה
...............

lonush

New member
אישית אני

היה לי במשך 14 וחצי שנים כשגרתי ביהוד הוט וכל הזמן רציתי יס, עכשיו כשאני בYES אני רוצה HOT
שניהם דפוקים במידה כלשהי

יס!!!

עד לא מזמן חשבתי שהוט אבל בונה, הוט זה משעמם!! חוץ מהVOD וביפ אין שם תוכניות מעניינות כל כך!! ביס ערוצים 12,13,14 שולטים

מה נסגר איתי.

קודם אני שוכחת שאלות יומיות, ואחכ שוכחת שזה בכלל שרשור יומי
כל מקרה, אני הולכת ללכת לרופאה שתחתום לי על הטופס ירוק, וללמוד כל היום לתיאוריה, מקווה לגשת מחר..:)

JumpInTheFire

New member
מסכימה, אבל עכשיו גם ערוצי הסרטים על הפנים

לדעתי הם שמים שם חרא סרטים רק בשביל שישכירו ב VOD, וגם בVOD אין ממש דברים מעניינים, כל שטות עולה כסף (חוץ משנות ה70 ששם הם יצאו מלכים) וזה סתם מעצבן. ביפ באמת ערוץ טוב, כל השאר זה בעיקר זבל ולא דברים שלא מוצאים ביס

נטלי 100

New member
ה-ח-ת-ו-נ-ה!! ../images/Emo65.gif

הולכת עוד חצי שעה בערך לסלון להתאפר לעשות תסרוקת ולהתיפייף..
עד הערב בטח.. (מוז'ס לשבת כ"כ הרבה במקום אחד אני אמות..) להתארגן ולעוף לאולםםםם!! יאיאיאיאיאאיאיאיאייייי יס.. כי אין מה לראות בהוט. ולתוהים.. אחי מתחתן לא אני

© h i l a ©

New member
אין לי מושג

יס אני בקושי רואה כי אין לי (אבל אצל סבים שלי יש).. אז נגיד שהוט בגלל הווי או די וערוץ ביפ
עבדתי שעה והלכתי למחשב להאבק על האינטרנט שיעבוד סוף סוף ולא יתנתק כל חצי דקה, גם הגעתי למצב שאני ממש נותנת למודם מכות :|XD, בסוף, אחרי שהוא חטף כ"כ הרבה מכות הוא החליט לעבוד נורמלי... למי יש כוח שאיזה תכנאי ידריך אותי דרך הטלפון מה לעשות :\ קיצר אם מישהו ישים לב שאני לא נמצאת כבר כמה ימים פה, אז רק שתדעו שלמודם ממש כואב וכאב.... וגם יכאב.. :D

חופששששששששש

הלכתי לרופא וזה התעכב עד 12 ויש לי אוטובוס לבסיס רק ב-1 מה שאומר שרק ב-2 או 2 וחצי אני אהיה שם.. וב-4 אני צריכה ללכת לרופא כי יש לי תור.. אז.. ויתרו לי על לבוא היום.. יום שקט בבית..

Summer moved on

New member
הוט.

היום אין עבודה אז קמתי מאוחרררר:)) עכשיו אני על המחשב עורכת קצת תמונות, ועוד מעט קופצת למרכז להפקיד כסף. אח"כ חברה באה לפה ובערב כנראה שהליכה:)

למעלה