שרשור יומי-יום שני

liorhikri1991

New member
../images/Emo179.gifשרשור יומי-יום שני../images/Emo181.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: נהנתם מהחופש הגדול שמסתיים תכף(או שכבר הסתיים לחלק)?

© h i l a ©

New member
......

מה עשיתם/מה תעשו היום?אעבוד אבל זה רק בערב... וזהו... שאלת היום: נהנתם מהחופש הגדול שמסתיים תכף(או שכבר הסתיים לחלק)? ברור שנהנתי, לא בטירוף אני מודה, יותר מחצי ממנו לא הייתי ממש חופשיה... אבל אתם יודעים, חופש... החופש הבא עומד להיות יותר כייף מה שבטוח (פולייייייין)

../images/Emo39.gif

מה עשיתם/תעשו:
צריכה ללכת עם אבא לבנק לחתום על משו
בערב אולי נצא לחגוג את סיום החופש
באמצע אני מקשטת את היומן
ומנסה לעשות מתמטיקה שאלת היום:ממש כן
הרבה יותר משנים קודמות

liorhikri1991

New member
../images/Emo75.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום?היום אעשה עבודות בתעבורה ובמחויבות אישית ואסיים אותם ואחר כך אם ישאר לי כוח אעשה עבודה במתמטיקה.
שאלת היום: נהנתם מהחופש הגדול שמסתיים תכף(או שכבר הסתיים לחלק)?די נהנתי

vered151

New member
../images/Emo7.gif

די הוא לא נגמר נו........ אני אומרת את זה על כל חופש. אבל זה באמת החופש הכי טוב שהיה לי. והיוםםם... מפגש מש"ציםםםםםםם!!!! יש יש יש!!! כמה אני מתרגשת, לראות את כולם!

lonush

New member
שום דבר מיוחד

הייתי בתיכון והחזרתי ספרים כנראה אמשיך לראות את הסדרה "יheroes' אהיה במחשב ואקרא בספר

lonush

New member
אוף.. אני כל הזמן לא מתייחסת לשאלת היום:S

בגדול נהנתי בחופש ואני שמחה שהוא מסתיים.. או לפחות חלקית אצלי (לפחות ל11 יום כיוון שאני טסה לארה"ב
)

ביצפר, אלא מה?:)

למדתי 3(!!!!!!!!) שעות מתמטיקה (כןכן, זה במערכת..) ואז אזרחות, פעם ראשונה, וזה דווקא די מעניין
ואז עוד שעה אנגלית. שהיה בסדר. ונהנתי מהחופש? בהחלט.

Summer moved on

New member
../images/Emo26.gif

היום בבוקר עבדתי בבייביסיטר על הבננות היפיופות שלי! והיה ממש כיף איתן, כלכך התגעגעתי למצחיקות האלה:) אח"כ אבא לקח אותנו לקנות ציוד ללימודים [טיפל'ה בדיליי, הא?] באופיס דיפו. חוללללה על הקנייה הזאת
ו...עוד מעט אולי אצא עם חברות, ואם לא אז לסדר ד-ח-ו-ף את החדר. ובקשר לחופש.... ט-ס לי. כל יולי הייתי עסוקה בהכנות לפולין [והיו המוווון], ואז השבוע הראשון של אוגוסט היה בפולין. שבוע אח"כ התאוששתי בבית... שבוע אח"כ עבדתי. ואז נשאר השבוע הזה, ו...זהו! וואי, מפחיד. לא רוצה י"ב
אני מפחדת שבי"ס ייגמר לי מהר מדיי.

../images/Emo45.gif ואני מתהההה ללמוד..

כל כך בא לי שיעור מתמטיקה... או לצאת באמצע שיעור מחשבים כדי לדבר בפלא...
לצחוק על המורה לפיזיקה שלוחש סודות.. פטור משיעורי אנגלית כשכולם חייבים... =] להכל אני מתגעגעת... אפילו לצרחות של המחנכת שלי על זה שאנחנו בלי תלבושת..

b a t e l 1 8 2

New member
../images/Emo12.gif את מתגעגעת?

אני מחכה לרגע שאני אעוף מהמסגרת הזאת ,בהחלט מיציתי.

Double U

New member
סיכום היום!

אז מה עשיתי היום: למי שלא יודע, אני פעיל במועצת הנוער של כפר סבא. במסגרת המועצה, לקחנו על עצמנו להרים פרויקט למען אנשים עם מוגבלויות (בעיקר פיזיות) בשיתוף עמותת "נגישות ישראל". בקיצור, היום נערך סמינר הכשרה לקראת הפרויקט. היו סדנאות חוויתיות בהן התנסנו במוגבלויות שונות כדי להבין אפילו מעט את חיי הנכים (למשל ללכת במסלול מכשולים בעיניים קשורות, לכתוב ביד שמאל וכו'). ובנוסף, הייתה סדנא מעשית שבה העלינו רעיונות לפרויקטים שאפשר לבצע כדי להעלות את המודעות של הסביבה לנושא. כל הסמינר נמשך 5 שעות
קצת על עמותת נגישות ישראל - העמותה נועדה על מנת לדאוג להתאמת הסביבה לחיי הנכים (רמפות בכניסה למקומות ציבוריים, לדאוג לשמירה על חניות הנכים ועוד).

Double U

New member
והתשובה לשאלת היום -

כן, נהנתי מאוד בחופש הזה. הבטחון העצמי שלי עלה, האנגלית שלי השתפרה (בזכות המשלחת
) ובכלל אני מרגיש יותר טוב עם עצמי

sexytomato

New member
אגב, תיכון רבין (בו הייתי, ובו שי נמצא) -

הוא היחיד מבין התיכונים בכפ"ס שנגיש לנכים כמדומני.

למעלה