תגובות על הפרק

מור158

New member
גניה ועובדד לא המנצחים!!

מזההה הפרס צריך להיות רק לעובד גיניה לא עשתה כלום היא כל היום בכתה ופחדה וצעקה עם הקול המעפן שלהההה....... ישאל ואוהד אתם המנצחים בעיניייייייי אני חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ג'ניה ועובד אתם פשות אלופים../images/Emo106.gif

ג'ניה ועובד ניצחו בחוקיות גמורה וזת עובדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מור158

New member
עלק עובד וג'יניה נמנצחים פחחחח

גניה ועובד לא המנצחיםם א כל הם עלו בגלגל הצלהה ב כלל גניה לא עשתה כלוםםםםםם היא כל היום בכתה אני אל יכולה לעשות את זהה ושיחקה אותההה עם הקל המעצפן ששלההה... ואפילו כולם היו צבועים איתהה והבנות אפילו אמרו אני שונאת תקול שלה וכל מיני אמצרו עחיההה... וגם אפילו בסוף שהם ניצחו היא לא ידעה מה להגיד אז היא חזרה על מה שעובד אמרררר.. פחחחחח עלק מנצחיםם זוג כזה מעפןןןןןןןן אוהד וישאללללללל אתם תותחיםםםםםםםםם אני חולה עליכםם אין אין אתם המנצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג'ניה ועובד כן המנצחים ../images/Emo13.gif../images/Emo106.gif

אולי ג'ניה לא עשתה כמעט כלום אבל עובד עשה בישביל מה יש בן זוג!!!!!!

mayan174

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טוב סתמי..כנסו לקומונה../images/Emo26.gif

פתחתי קומונה על רואי ואפרת המדהימים מרצים לדירה..אתם מוזמנים
כנסו

יהודית ומיקי ר-ו-ל-ז../images/Emo3.gif

אבל גם רואי ואפרת חמודים ומצחיקים לאללה

נראלי שאת טעית...

"ילדה שובבה" רשמה שהיא פתחה קומונה על רואי ואפרת מרצים לדירה אז אמרתי שאת יהודית ומיקי אני יותר אוהבת...

ועוד איך מגיע להם!

אין לך מושג על מה את מדברת! אולי הם חזרו מגלגל ההצלה אבל הם היו הכי אחלה שיש! וכשהם חזרו הם עשו זאת בגדול והנה עובדה שהם הוכיחו שמגיע להם לחזור!

ז'ניה ועובד../images/Emo140.gif

ז'ניה ועובד! הייתם ענקיים -וממש הגיע לכם [למרות חיבתי המיוחדת גם לאוהד וישאל....}לזכות... אז קבלו המון המון מזל"טים!!! ודרך אגב!!! קרעתם אותי מצחוק בתוכנית של דידי הררי!!!{ז'ניה מותק!אין עלייך!!!!}

למעלה