בוקר
חג

../images/Emo179.gif../images/Emo192.gifבוקר../images/Emo76.gifחג../images/Emo74.gif../images/Emo191.gif../images/Emo75.gif../images/Emo8.gif

כשתאלם תרועת הפסטיבלים ילבלבו שירי אהבתי אני יכול לשמוח איך שבא לי וזהו זה החג האמיתי יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום יש לי יום יום חג הללויה את השרשור המיוחד הזה רציתי לפתוח עם מילות השיר של הגשש החיוור-יום יום חג מדינת ישראל חוגגת השנה שנה מיוחדת מספר עגול60שנה מאז קמה המדינה אני חוגגת השנה -שנה ראשונה של בגרויות וכל אחד מאיתנו מתחיל השנה או ממשיך השנה משהו מיוחד
אז השרשור הזה הוא מיוחד כזה כי כל אחד יספר איך עבר עליו החג מה הוא עשה בחג דברים שהוא רוצה שיקרו השנה ודברים שהוא לא רוצה שיקרו השנה ויוסיף משהו נחמד כזה לכל הפורום..
אני רוצה השנה שיהיה שלום
בריאות
אני רוצה שכולם יחיו באושר ועושר ואושר וכושר וכו.. החופש עבר לי בכיף-מהר וקצר אבל גיליתי כמה דברים מעניינים-עוד מעט תהיה לי עוד בת דודה
ואני מקווה שהשנה אני אצליח בכל תחום שבו אני אפנה
אני החלטתי להוסיף לכם תמונה חמודה שתעשה לכם את השישי-שבת
שנהטובה

always be me mc

New member
אחח איזה חג

אני שמחה לראות שאת מאושרת שלי ובצדק
זה בטח מאוד מרגש כשמצטרפת בת דודה חדשה
אבל אצלי המצב לא כל כך מקסים. האח שוב הרס את ארוחת ראש השנה בוויכוחים עם אימי הגרון שלי כואב משהו(אולי זה מהזמן במעון שהילדים לא הקשיבו והיה צריך לצעוק?
) מה שכן טוב זה שאפשר לנוח בראש השנה וזו המטרה העיקרית שלי כי במעון מוציאים הרבה אנרגיות וזה מעייף אז אני מנצלת את הזמן הזה כדי לנוח, להתאושש ועוד משהו שחיובי->משיש חופש אני יכולה לקרוא את הספרים שקיבלתי ליומהולדת
וזהו בעיקרון מנוחה, מוזיקה, טי וי, ספרים, שינה טובה... חופש כמו שצריך
ושתהיה לכולנו שנה טובה
מתוקה
ומוצלחת
אני יודעת שאני מקווה לזה

חג שמח../images/Emo70.gif

ותאמיני לי,לא רק לך כואב הגרון
גם לי..נו זה הזמן להגיד שתהיה לנו שנה בריאה
חח

spelling

New member
וואי שלייייייייי

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב..איזה מתנה יפה לתחילת השנה!!!!!!!!!!! המון מזל טוב והריון ולידה מוצלחים!

יש עוד כמעט חצי שנה..

חח..נראה לי התבלתם הכוונה לא לאחות אלא לבת דודה או בן דוד נוסף
עוד לא יודעים
ותודה..אם אפשר להגיד אולי גם לך יהיה עוד מעט.חח עוד קצת.חח

מגניב../images/Emo70.gif

יהיו לנו תאומים ממקומות שונים-חח.. אבל אומרים שזה מזל רע לדבר על משהו לפני שהוא בכלל קים-לכן כשיהיו עידכונים נעדכן-ס22ה
חח ומזל טוב
בעצם ..חג שמח

spelling

New member
בוקר טוב חג שמח!../images/Emo74.gif

עליי עבר חג קורע במיוחד... את החג הפעם עשינו בבית של אחותי וחבר שלה! (אחותי השניה ובעלה היו חסרים כי הם בירח דבש במקסיקו ואוכלים טאקו!) אז הגענו אליהם בצהריים כמובן שסינג'רו אותי כי אני בין הקטנים בבית(ואחי הקטנצ'יק) הגיע הערב כולם יושבים חגיגי והכל ואז מתחיל הברכותתתתתתתת... כל אחד מאיתנו קרא בתורו היה נחמד עד שאני נכנסתי להסטריית צחוק לא נורמלית של 5 דקות בלי להרגע!הדבקתי את אחותי בזה והכי פדיחות שכולם הסתכלו עליי..וממש נקרעתי אני אפילו לא יודע למהההההההה! אחרי שהכל נרגע המשכנו לאכול (איככ הבשר שנתנו לנו הייתי צריך לנתח 6 שעות עדש מצאתי ממה לקחת ביס)ואז המשכנו והיה סבבה כולם היו כבדים הלכו לראות סרט ואני הלכתי קצת למחשב..אפילו דיברתי עם נטלי קצת חעחע... הלוואי שהשנה אני אצליח בכל דבר שאני ארצה! הלוואי שאני אראה יותר תוצאות מהחדר כושר! הלוואי שכולם יהיו מאושרים בריאים ומצליחים! והלוואי שנשאר אחלה פורום ויצטרפו אנשים חדשים ונחמדים!

למעלה