A S Y L U M

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo42.gif../images/Emo94.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo140.gif

אני יפרט מאוחר יותר, וגם ישים הזמנה- אבל בינתיים תכינו עצמכם נפשית. יום שישי באסיילום אנחנו עושים מסיבת קצף הזויה ביותר עם אווירה של ים וקיץ- יענו יהיו הרבה דברים מאוד נחמדים שנפתיע אותכם, והם יהיו קשורים לקיץ וכאלה... ותמיר ואנוכי (DJ CHIK-N) נתקלט כל הערב ברחבה המרכזית, ככה שתצפו להרבה שטויות וצחוקים. המסיבה גם תהיה ארוכה במיוחד- עד 8 בבוקר בערך- כי מחמש וחצי מתחיל אפטר פסיכודלי לגמרי... וקבלו את השוס- השבוע עיר בחצי מחיר- חולון (ואזור)!! יענו כל התענוג, ב-25 ש"ח בלבד!! וואו! מדהים! ענק! שיוו! די. שלום. ביי.

‡NoK

New member
לא לא לא!!../images/Emo7.gif

למה השבוע חולון אזור?!?
חיכיתי לזה יותר מדי זמן, ונתקעה לי מסיבת יומהולדת. נראה לי שאבוא בכל אופן

‡NoK

New member
לידיד..הוא מאזור ../images/Emo4.gif

והוא עושה מסיבה בחצר והולך להיות חרא...כי הוא לא נותן לי לשלוט על המוסיקה

‡NoK

New member
../images/Emo7.gif עומו אתה

הוא ישים דיסקו, או משו כזה...או MTV..

Compulsive

New member
Ah ah ah ah staying alive.

Staying aliiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvve. {(בס)טודודם טודודודומטום, טודודום טודודודומטומדום.} 2x.

benny afro

New member
אם כבר אז משהו עדכני!

"יצאנו לרקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לי באוזן את לוחשת סודדדדדדדדד שמחר לא בא לך לעבוד או לעמודדדדדדדדד ר-ק להיות איתך עוד!!! כשנכנסים,@$^@#$^ עם אלף אנשים בלה בלה בלה מה שרוצים עושים לפני כולםםםםםםםם כמה מושלםםםםםםםםםםם יש לך את כל העולם!!%#%@%@ את מסתובבת!!! את מסובבת את כולם! את לא נרדמתתתתתתתתת יש לךךךךך את כל העולם!#!@! (פזמון חוזר) ואין לי מה לעשות,רק מחכה לסוף!" גאונים בהחלט. "מה המצב איתך? מה המצב יא גבר? הכל טוב איתך? האם הכל בסדרררררררררררררר? הכול מאה אחוז? הלילה עם כוס בירה" (את ההמשך של זה אני לא זוכר)

A S Y L U M

New member
אז נשים דורבנים...

שיבוא לחגוג באסיילום, מה זה מסיבה באזור??? אגב, גם אזור יהיה חצי מחיר... כי לא באמת נעשה מסיבה שאזור בחצי מחיר...

Kehribari

New member
יופי טופי אחלה בחלה...../images/Emo6.gif

סבבה אגוזים ג'ננה פיסטוקים קרחנה בוטנים תזמין ת'חברים היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בן 70. והכל יופי טופי אחלה בחלה. חובזות בג'נין פלברות עם יסמין היום אוכלים חמין אני לא מאמין אני ומוני ידידייה נוסעים היום לבידייה ב-3. והכל יופי טופי אחלה בחלה. x2 תגיד לי יופי טופי יא בבה, תגיד לי אחלה בחלה יא אללהx4 והכל יופי טופי אחלה בחלה כתבנו עוד מילים אכלנו עוד סרטים קרחנה בוטנים תבין מה שאומרים היום יהיה סבבה חבק אותי יא בבה ותשיר שהכל יופי טופי אחלה בחלה. והכל יופי טופי אחלה בחלה. x2 מחסובק!! סבבה!!!

A S Y L U M

New member
אגב, אם זה מעניין מישהו

זאת המסיבה האחרונה שלי בתפקיד הנוכחי לפני הגיוס...

Anna Karenina

New member
אההממ....

זה לא אמור להיות "נוסעים היום לבידייה בשלום"? או שזה רק אני....(אופס..?)

‡NoK

New member
חחח כן!!! ../images/Emo6.gif

אני וחברה שלי ישבנו..וכזה פתאום קלטנו את הלחישה הזו..אז הגברנו ממש ממש .. ולקח לנו פעמיים להבין שהוא אומר "פצצות לגבות"...זה היה מצחיק!
הרגשנו כמו בסצינה ההיא בחוש השישי..שהוא שומע בטייפ מנהלים הזה את הרוחות..
טוף די לזיין ת'שכל

למעלה