The McWeekend Is In The House! :D

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

אני חושבת שכבר העלו אותה אבל בכל זאת..

McLife135

New member
../images/Emo55.giftonight will be the night

that I will fall for you over again don't make me change my mind
שיר השבוע של מקפליי no worries מאוהבת בשיר הזה
mr. brightside point of view the way you make me feel lonley obviously hypnotised saturday night friday night
שיר השבוע לא של מקפליי secondhand serenade - fall for you
metro station - shake it simple plan - I'd do anything simple plan - take my hand ATL - weightless ATL - vegas ATL - the beach ATL - six feet under the stars ATL - poppin champagnr ATL - dear maria ATL - stay awake good charlote - the river
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי
ATL
אלבום השבוע ROTTF - מקפליי no pads, no helmets...just balls - סימפל פלאן
קליפ השבוע כל הקליפים שהיו ב-MTV
תוכנית הטלוויזיה של השבוע סקראבס המפץ הגדול 2 דני הוליווד 2 תיכון השיר שלנו איך פגשתי את אמא שני גברים וחצי אלן דג'נרס ראש גדול 5 כוכב נולד
המירוץ למיליון צחוק מהעבודה לילדי וראייטי
סרט השבוע לא ראיתי סרטים השבוע
עיצבן השבוע שדווקא מתי שהייתי אמורה ללכת אחרי בצפר לחברה הרגשתי לא טוב וחזרתי הביתה באמצע היום ><
העציב השבוע
שימח השבוע 98 באנגלית DD: 90 בערבית 78 במיצ"ב במתמטיקקה [ אני כל כך שמחה חשבתי אני הולכת להיכששל!!!
] הייתי אתמול בכפ"ס והיה הכי מצחיק באררץץ!!! התקבלתי לעבודה בקיץ :) העבודה הזאת היא במין ג'ימבורי כזה אבל בקיץ תהיה שם קייטנה הקיצר היה שם ילד [בגיל שלי כן?!] אחד המהממייםם!!
ציטוט השבוע *איחס ישלנו ילדה בכיתה שהיא עשתה מחליק והשאירה אותו איזה שנתיים בלי לחפוף והשיער שלה נהיה שומני ברמות* סתיו: איחס תראי את השיער שלה אני: כהה איחס איזה שומני הוא .. את נוגעת בו זה כאילו ירקו לך על היד *בשיעור מחשבים אני שובל וסתיו תמיד שומעות מוזיקה וכל הבנים צועקים עלינו שנכבה את החרא הזה
קיצר ראינו סרטונים של כמעט מלאכים ואיזה ילד שרואה את זה אמר לנו לכבות אתזה* ילד: תכבו את זה כבר!!! אני: מה אתה רוצה?! אפילו אתה רואה אתזהה!!! חחחח אולי עכשיו זה לא מצחיק אבל כל הכיתה התפקעהה!
מתנגן בראש/בפלייליסט the river
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה המהממים שלי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif העאעאעהאעה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ד"א ממתי את רואה כמעט מלאכים?!? ><" אמרתי לי שאת לא רואה, מ'פתאום קרה?!

McLife135

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo26.gif

הוא נראה פה קצת מוזר אבל עדיין הוא ג'ייקוב // טיילור

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאויי לא>< מה עבר עליו?! ><

לא שהוא אי פעם היה יפה, אבל בכל זאת !

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo58.gifתגידי אמרו משו בניו מון על

קעקועים שיש ללהקת זאבים? כי בכל התמונות שאני רואה של הלהקה יש מין קעקוע כזה ביד ימין אפילו לג'ייקוב יש אם תשימי לב ממש טוב ואני בכלל לא זוכרת שאמרו משו על קעקוע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבספר עצמו? ../images/Emo2.gif

לא שידוע לי, אבל אולי כן ושחכתי... כשאני יקרא את הספר עוד הפעם, ברגע שאריאלה תחזיר לי אותו
, אז אני יוכל לענות לך D:

sweet shir

New member
לא חח הם סתם ממציאים שטויות. ../images/Emo58.gif

גם בסצינה שבלה 'מצילה' את אדוארד הם מתחרמנים אחד על השני בטירוף... חחחחחחחחחח אם כבר עושים סרט שיפתחו שניה את הספר לראות מה קורה שם.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאהה חחח כי לא הבנתי מזה הקעקוע הזה ../images/Emo6.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעכשיו אני מבינה על מה אתן מדברות../images/Emo6.gif

הוא פסדר.כלכך מתאים לו ג'ייקוב O:

McLife135

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo26.gif

אי אפשר להגיד שהוא לא מדהים
|
**אהמאהמקרןאהמאהמ**

למעלה