The McWeekend Is In The House! :D

McLife135

New member
../images/Emo55.gifיותר טוב .. אוףף אבל מזה לא רציתי ללכת

היום באמצע היום .. ממש רציתי להישאר באלפי ולהיות עם הבנים ועם עדי :-\

../images/Emo175.gif ...I got your picture, im coming

with you Dear Maria, count me in There's a story at the bottom of this bottle And on the bed
שיר השבוע של מקפליי
סטרדיי נייט רוקין רובין אול אבווט יו אין לי כוח לרשום באנגלית אז אני רושמת בעברית :)
שיר השבוע לא של מקפליי
אול טיים לוו - דיר מריה אול טיים לוו - פופין שמפיין אול טיים לוו - ריממברין סנדיי בלינק 182 - רוק שואו בלינק 182 איי מיס יו גוד שארלוט - דה ריבר
אומן\ית\ להקת השבוע
מקפליי
אול טיים לוו
אלבום השבוע
MITO
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
איש משפחה דרייק וגוש איי קרליי זואי 101 MTV (זה נחשב?)
סרט השבוע
דימדומים
עיצבן השבוע
ההורים שלי! ילדים מפגרים מהכיתה שלי! ואח שלי המציק הזה!
העציב השבוע
היינו היום בדרך להביתה מהבצפר והייתה בדרך תאונה והיו פצועים והרוגים והייתי מזה עצובה :(
שימח השבוע|
76 במיצ"ב במתמטיקה אני חשבתי שאני יכשל!! :) היו עוד מלא דברים אבל אני לא זוכרת
ציטוט השבוע
~המורה סיפרה לנו שילד אחד אמר לה " רונה, את אף פעם לא חולה" ואחרי כמה ימים היא הייתה חולה..~ אז ילד אחד אומר למורה אחרי זה "רונה,את אף פעם לא נדרסת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי
מתנגן בראש\בפלייליסט@| the river
המלצת השבוע
תשמעו ATL הם כל כך סקסיים
התמונה הכי חמה
אעעא איזה סקסי הוא!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifdear Maria../images/Emo99.gif

ממכר! חחחח והציטוט
76 במיצב?יפהיפה P:

Driven By You

New member
../images/Emo180.gifעוד סופ"ש עבר ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
Transylvenia Falling In Love וכל ROTTF
שיר השבוע לא של מקפליי
Broken Hearted Girl-Beyonce Britney-Busted Billie Jean-David Cook Angie-The Rolling Stones
מכה אפורה- מוניקה סקס
אומן/ית/להקת השבוע
Beyonce The Rolling Stones
אלבום השבוע
Room On The 3rd Floor |אקשןקליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=lDjiknMUMB8 - אחד הגדולים! באמת אתן חייבות לראות!!
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
שנות ה-70 שליטה !
סרט השבוע
קזנובה עם הית' לדג'ר ז"ל
עיצבן השבוע
הפצה !! עזבו, מילה שחברה שלי המציאה לקבוצה מסויימת שאנחנו שונאות במיוחד
העציב השבוע
סיפור עצוב על 5 חברים הכי טובים ששירתו בצבא, ו-4 מתוכם נהרגו. זה שנשאר הוא המורה שלי לשל"ח
שימח השבוע
שנגמרו המבחניםםםםם !@#$%^&*!
ציטוט השבוע
שרייר: "מתי אתן נוסעות לאילת?" אני: "ב-26 ביולי" שרייר: "עד מתי?" אני: "עד ה-30" שרייר: "אחלה, אז אנחנו נבוא ב-26 ונחזור ב-33" XDDDDDDD יצא מפגר ברמות !!
יותר מזה אני לא זוכרת.. כרגיל חח
מתנגן בראש/בפלייליסט
Do do do do do- doooo
המלצת השבוע
ממ.. כשאתן יוצאות מתא הלבשה, תמיד תבדקו שהפלאפון עליכן !
התמונה הכי חמה
חחחחחחחחחחחחחחחח איך נקרעתי מהתמונה הזאת

גרבע

New member
../images/Emo34.gif OMFG McWeekend!../images/Emo34.gif

יופי שיר לא יכולת להקציב לנו קובץ מוכן?!עד שזה נכנס לי למדגישומטיק..
פאקפאקפאקפאקפאקקקק איזה שבועע
אתן.לא.מבינות.
למי היה ת'מיצב לכיתות ח'? ו מי המטומטם שלא עשה אותו באותו יום לכל הארץ?!
לרמת גן עשו אתמול,לחצי ארץ לפני שבוע,לחלק מחיפה עשו שלשום,ולנו היום. הקיצר כל המיצבים-אותו טופס! אתמול המורה הפרטי של חברה שלי בא אלינו כזה "יש לי טופס של המיצב אם אתן רוצות.." @!#$%^&*%^ |שוק| זה חלק ממש גדול מהציוןXD טובנו.לא יכולנו לסרב,כפי שאתן מבינות. אז לקחנו את העותק,סרקנו כל סנטימטר,כל תשובה-שאלה-ודרך של פיתרון. והיה לנו תטופס יום לפני,פתור,כל השאלות והתשובות
צילמתי את כל התרגילים בפאלפון,ואז היום בבוקר המורה באה לבחון אותנו ואני קולטת את אותם הטפסים אצלה בידXDD היא כזה "אסור פאלפונים!" ~אני מוציאה את הפאלפון ומסתכלת בתשובות שבו~ "א-ה-א." ~ממשיכה להעתיק מהתמונות את כל התשובות~ סיימתי תוך 20 דקות,בונא זה היה מיצב להקבצה ג' 0__0 אחח אני כזה פותחת את המבחן באקראי,ועוד לפני שקראתי ת'שאלה סימנתי את התשובה הנכונה
כל כך מטומטם לא לעשות את זה באותו יום לכולם!
שיר השבוע של מקפליי סיילנס בלייב-
!
שיר השבוע לא של מקפליי UMM.קצת דור דניאל ואוזיס.
אומן/ית/להקת השבוע דור דניאל-התמכרתי
אלבום השבוע לאדעת.
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע האוס כאילו@#%$# אה ואיש משפחה.זה כזה מטומטם XDD אה רגע!והאנה מונטנה.וזאק וקודי.כי תמיד משדרים את זה ב-10 בלילה ואין לי מה לעשות
סרט השבוע קח אותי לגיהנום אני מניחה.למרות שעדיין לא ראיתי, ערוץ E ואחותי כבר תיארו לי את כל העלילה
עיצבן השבוע שעה תשיעית-שמינית של מתמטיקה >___<
העציב השבוע לא זוכרתI:
שימח השבוע חח חברה שלי מרמת גן סיפרה לי יום לפני על כל התרגיליםP: 04/06/2009 18:35:57 שֶׁרִי (R) אז אומרים שH1 שווה ל-E1 04/06/2009 18:35:57 שֶׁרִי (R) ואז שואלים 04/06/2009 18:36:17 שֶׁרִי (R) איך אפשר לדעת שH2 שווה ל-E2 04/06/2009 18:36:25 גרבע ^-^ משלימות ל-180 לא? 04/06/2009 18:11:33 שֶׁרִי (R) 2.5 - כפול ___ פחות 2 שווה לתרגיל כלשהו שהתוצאה שלו מינוס 2 04/06/2009 18:11:29 גרבע ^-^ מה התשובה? 04/06/2009 18:11:33 שֶׁרִי (R) 0 04/06/2009 18:12:31 שֶׁרִי (R) אבל הדרכים שלי לפתור דברים כאלה ממש מטומטמות XD 'במחקר שנערך בשנת 2004 נמצא כי על כול 50 זוגות תאומים שנולדו בארץ ישראל, נולדו 35 זוגות תאומים בדנמרק. השלימו את המשפט: אם בשנת 2004 נולדו בישראל 2000 זוגות תאומים בדנמרק נולדו______ זוגות תאומים היא ככה 04/06/2009 18:12:59 שֶׁרִי (R) עשיתי לי כזה 35 חלקי 50 ואז צמצמתי ויצא 7 חלקי 10 04/06/2009 18:13:15 שֶׁרִי (R) הייתי צריכה לכפול את העשר שיהיה 2000 04/06/2009 18:13:30 שֶׁרִי (R) אז כפלתי את את השבע והעשר ב-200 04/06/2009 18:13:48 שֶׁרִי (R) ואז יצא לי 1400 100~100~100~
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיזה תמונה מאגניבה D:../images/Emo23.gif

על איזה מיצ"ב את מדברת? לי היו 4 ולפי ילדות אחרות בפורום לא היה להם ביום שלי ... וגם לא היה להם 4 מיצ"בים! לי היו 4 - 2 פנימיים 2 חיצוניים. ויש כאלה שעשו להם 3 פניימים... (
) אז באמת אין כ"כ קשר בין המיצ"בים חוצמזה שזה אותם טפסים
משרד החינוך מטומטמם! ><

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעל מתמטיקה כמובן

גם לי היה 3 פנימיים<: אנגלית,לשון ומת'.וכל אחד יותר מטומטם מהשני

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהמתמטיקה היה קל! D:

וזה יחשב כ-10% בתעודה שלי
תגידי , רק לבצפר שלי בכל הארץ היה מיצ"ב גם במדעים?!!? XD כאילו לא שיש לי תלונות כי במקום 3 פנימיים היו לי רק 2 פנימיים, אבל בכל זאת... גם לכם מגיע לסבול עם בחנים במדעים כדאי להתאמן למיצ"ב שבכלל לא יחשב לכם בתעודה! XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיאפ.את היחידה

והוא באמת היה קל,חוץ מהשאלות חשיבה האלה O__O איזה 10%? זה המבחן היחיד שהיה לי המחציתD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה נכנס לי בתור בוחן ><

אם זה היה מבחן זה היה יותר טוב. כי ב-2 המבחנים הלך לי חרא, וגם במועד ב' ><

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif לי היה גם במדעים !

היה לי במת' ( פנימי ) במדעים ( חיצוני ) באנגלית ( חיצוני ) ובלשון ( פנימי ) אבל אתה המת' לא מחשיבים לנו בתעודה יאייי !

../images/Emo84.gifהיי גמלי היה במקצועות האלהD:

וחלק מהם יחשיבו לנו בתעודה של כיתה ט'
זונות . D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהלוואי שיחשיבו בכיתה ט'XD

תודו שהמיצבים היו לרמה של ילד בכיתה ג' |:

../images/Emo84.gifחחחח כן היו דברים ממש קלים O:

אבל היו גם מלא דברים קשים שאפילו לא למדנו עליהם

למעלה