The McWeekend Is In The House! :D

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהעהא איזה כיף לך D:

אני עשיתי את המיצ"ב ביום שלישי .. הוא באמת היה קל, לשמחתי
זה נכנס לי לתעודה D: זה נכנס לך ?

MiDdLe Girl

New member
McWeekend!!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי
FIL , DGAO , Corrupted , Smile , That Girl , JML , LJ , UT , Lies , AAY
שיר השבוע לא של מקפליי
Fall For You- Secondhand Serenade Seize The Day- Avenged Sevenfold KOL-Use Somebody Evanescence-Bring To Life Evanescence-Call Me When Your Sober The Veronicas- Untouched Hoobastank-The Reason
אומן/ית/להקת השבוע
McFly Avril Lavigne
אלבום השבוע
R:A
קליפ השבוע
Transylvania- Acoustic http://www.youtube.com/watch?v=ozuU3og7FSY
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
המפץ הגדול האנטומיה של גריי עקרות בית נואשות איך פגשתי את אמא
סרט השבוע
בלאק הוק דאון
עיצבן השבוע
היה אבל שכחתי...
העציב השבוע
עקרות בית נואשות נגמר....לבינתיים
שימח השבוע
גמרתי עם ביולוגיה לכל החיים...
הלכתי לים בזבזתי הרבה כסף.... ברני[איך פגשתי את אמא]
ציטוט השבוע
שיחה ביני ובין ליאור:"...יתאפש אפ..."[מהמילה פוש אפ...XD] "...אנחנו לא טיפשים.אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג'...."
מתנגן בראש/בפלייליסט
Avenged Sevenfold-Seize The Day
המלצת השבוע
תלכו לים.זה כיף..וגם לקניון כסף כן גדל על העצים
התמונה הכי חמה
רון וויזלי.....חמוד

../images/Emo142.gif../images/Emo89.gif MCweekend ../images/Emo89.gif../images/Emo142.gif

שיר השבוע של מקפליי DKW PW RR
שיר השבוע לא של מקפליי Metallica - Turn The Page Metallica - No Leaf Clover Metallica - For Whom The Bell Tolls Metallica - Battery Metallica - One silverstain - november
אומן/ית/להקת השבוע מטאליקה
מקפליי 3>
אלבום השבוע ROTTF
קליפ השבוע דונט קנואו וואי בלייב מנצ'סטר D:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע כמעט מלאכים מחשבות פליליות אלן דג'נרס ראש גדול 5 דני הוליווד 2 תיכון השיר שלנו השיר שלנו 2
סרט השבוע פתאום 30 פופסטאר ( אהרון קרטר
) מעודדות צמודות 1 2 3 ו 4
עיצבן השבוע אני וכמה ילדות שעשיתי איתן פלקט מדעי , זכינו במקום ראשון באיזשהי תחרות , והזמינו אותנו למדעטק בחיפה ורק שני הילדות הלכו ולא טרחו לי להגיד שניצחנו ! והם פספסו יום לימודים ואני כמו מפגרת נשארתי בבצפר . מיצב במת' .
העציב השבוע אמא יום ראשון נוסעת למרוקו ל15 יום
שימח השבוע הדיווידיים עדיין משמחים אותי
נמנ קיבלתי חחולצה של מטאליקה מחברה
משקפי שמש חדשות (H)
ציטוט השבוע אני וחברות שלי תכננו אחרי בצפר ללכת לים , ולאחת מהבנות יש אף ענקי
וחברה שלי השנייה אומרת לה : " נוי רק בואי לא נלך לחוף מרידיאן יש שמה שובר גלים לא צריך עוד אחד ( הכוונה לאף
) " חחחחחחחחח .
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע ממ תשמעו מטאליקה ^^
התמונה הכי חמה אינלי פה . ^.^

polly88

New member
../images/Emo181.gifמקוויקנד ראשון!!!!

שיר השבוע של מקפליי: Corrupted Down Goes Another One Only The Strong Survive The End The Last Song שיר השבוע לא של מקפליי: WALK ON SUNSHINE The All-American Rejects - Gives You Hell אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי :) אלבום השבוע: RADIO ACTIVE קליפ השבוע: Corrupted תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פרויקט מסלול העיפו את בליין :( ליאן נישארה!!!! סרט השבוע: באטמן-האביר האפל עיצבן השבוע: חשבתי שיש השבוע פרויקט מסלול הישראלי אבל זה בשבוע הבא העציב השבוע: בליין עף מפרויקט מסלול:( שימח השבוע: הצלחתי לצייר את הג'וקר!!! ציטוט השבוע: Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it`s called the Present" מתנגן בראש/בפלייליסט: star girl המלצת השבוע: אין ^^" התמונה הכי חמה: לא יודעת איך לשים...

גרבע

New member
הסבר קטן :)

טוב קודם כל בשביל להעלות תמונה-
במערכת הפורומים הישנה
את נכנסת ל"הוספת תגובה" שנמצא בסוף ההודעה, [לא על הוספת הודעת מהירה!שם אי אפשר להכניס תמונות] ואז יורדת למטה,ולוחצת על "צירוף קובץ" >עיון ובוחרת תמונה=]
במערכת הפורומים החדשה
את נכנסת להודעה שאת רוצה להגיב אליה,נכנסת ל "הוספת תגובה" יורדת למטה,עושה "הוספת קובץ" >עיון ואחרי שאת בוחרת את צריכה לעשות קודם "שלח קובץ" ורק אז לשלוח את ההודעה =] ודרך אגב
לא שרשרת את ההודעה הזו נכון. במקום לשרשר להודעה של "TheBalladOfShani B " [שני] היית אמורה לשרשר להודעה של Shir Jones [שיר] הנה אומנות השרשור
סליחה שחפרתי =] ודרך אגב,מאיפה הציטוט?הוא מוכר לי O:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אוף ספיילרת אותי ../images/Emo10.gif

בקשר לפרוייקט מסלול .. עדיין לא ראיתי את זה
בבקשה, פעם הבאה תשימי את הסימן הזה |ספויילר| ..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "...Jesus don't love me, no-one

ever carried my load, I'm too young to feel this old...".
שיר השבוע של מקפליי ---
שיר השבוע לא של מקפליי Daniel Merriweather - Red / In for the Kill (La Roux Cover) Eminem - 3A.M. / Hello / Beautiful / feat. Dominic West - Dr. West (Skit) / feat. Dr. Dre & 50 Cent - Crack a Bottle Katy Perry - Waking Up In Vegas Kings of Leon - Cold Desert / Notion / Manhattan / Be Somebody
La Roux - Bulletproof |
Soulja Boy feat. Sammie - Kiss Me Thru the Phone Yellowcard - Dear Bobbie אריק ברמן - הסיגריה האחרונה יוני בלוך - הלב שלי עומד להתפוצץ / ילדה שלי קטנה / יש טבעת / על מי אני עובד ישראל בר און, לי בירן וכרמל אקמן - רציתי לשיר
אומן/ית/להקת השבוע KOL
אלבום השבוע KOL - Only by the Night Eminem - Relapse
קליפ השבוע Kings of Leon - Notion
יש מישהו במכללה שלי שממש דומה לסולן שלהם, כיילב
http://www.youtube.com/watch?v=HlaqgcGfS0I Kings Of Leon-'Only By The Night' Home Movies- Day 24 (Crawl music video) http://www.youtube.com/watch?v=nfXf80n83n4 וכל ה-Home Videos שלהם (KOL) על הכנת האלבום
תוכנית הטלוויזיה של השבוע גריק, 90210, גוסיפ גירל2, גיא פינס12, פרויקט מסלול1+5, שנות ה-70 (6), חצויה, שבוע סוף2, בוורלי הילס 90210 (3+4), הוליווד הילס3, חדשות ערוץ הבידור
סרט השבוע ---
עיצבן השבוע שלא שידרו ב-MTV את ה- 2009 MTV Movie Awards
העציב השבוע נפרדנו
שימח השבוע מסיבה ממש כיפית אתמול
ציטוט השבוע ~מתחרות בדיחות ציצי בסטטוס של ב-כיף בפייסבוק
(מי שראתה מהדורה מוגבלת ועכשיו את לילה בכייף בביפ תבין את כל הבדיחות) מכירים את זה שאתה מזיין את חברה שלך בדוגי אין לציצים .. .. אז אין מחיאות כפיים אז הזין שלך יוצא וצועק תשנו לי ת'פנצ'ים מכירים את זה שאתה עם חברה שלך בדוגי, בזמן הרצאה באוניברסיטה, ואז הציצים שלה מוחאים כפיים, והזין שלך אומר להם: לא יפה תכבדו את המרצה מכירים את זה שאתם מזיינים את חברה שלכם בדוגי ויש לה ציצים גדולים אז הציצים מתחילים לימחוא כפיים פיתאום ניהיה קצב אתה קולט את הזין שלך יוצא אם כובע הפוך ושרשרת זהב "יאוו זה הפאנלי זין 360 באלגן" אתה מכיר את זה שאתה מזיין את חברה שלך השטוחה בדוגי אז הציצים שלה לא מוחאים כפיים אז הזין שלך יוצא מבואס ומתחיל להקריא "יזכור" מכירים את זה שאתה מזיין תחברה שלך בדוגי והציצים שלה עצומים ועכשיו הם מתחילים למחוא כפיים וזה נשמע כאילו מישהו דופק שטיחים עם מחבט וזהין שלך יוצא עם פיג'מה ומצנפת וצועק "מה זה הרעש הזה בין 2 ל-4?" ילד שואל את אבא שלו: "אבא כמה סוגי ציצי יש?" האבא קצת מופתע עונה: "במהלך חייהן, יש לכל הנשים 3 סוגי ציצי: עד גיל 20 כמו לימונים - קשים ושפיציים עד גיל 40 - כמו אגסים, יפים אך מעט נפולים אחרי גיל 40 כמו בצלים". הילד: "כמו בצלים?" האבא: "כן, אתה מסתכל עליהם ובוכה". ~מהפוסט של פרנצ'סקה בושם: דולפייס וגבאנה - Au La Burp רקע: אני ודולי ניסינו לתפוס את הרגע האותנטי והסקסי הזה - שנייה לפני שמגיע הקיא מלא הג'ין, טוניק ויתר משקאות אלכוהולים - ולהפוך אותו לבושם. זהו בושם המסמל פתיחות מינית, גלולת היום-שאחרי, קבב שישב יותר מידי זמן על השייש בלי שיכסו אותו בצורה הולמת ומעט מיצי קיבה. ליפ גלוס - LipTHICK! רקע: תמיד חלמת על שפתיים כמו של אנג'לינה ג'ולי, ג'סיקה אלבה ואחרות? - חבל, כי השפתון הזה הוא הרבה, הרבה יותר: קבלו במחיאות כפיים את LIPTHICK, שפתון הקולגן וציאניד מבית דולפייס וגבאנה. השפתון, המכיל בקצו מחטים קטנות, פורץ את עור השפתיים בשעת המריחה ומחדיר נוזל בוטוקס. את הבוטוקס מכסה שכבת קולגן אוורירית המבטיחה תוצאות מיידיות. לא לחולי אסטמה, נפש או נשים בהיריון. מחיר: חינם. הוא עדיין בשלבי ניסוי
מתנגן בראש/בפלייליסט Paolo Nutini - Jenny Don't Be Hasty
המלצת השבוע תתמכרו לפייסבוק! DD:
התמונה הכי חמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ומיימי כסטודנטית

רק שתקבלו זווית למה שאנחנו עושים בד"כ בשיעורים, מעגל חשמלי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ואחרונה

חחחחחחח בהפסקה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים

הרגו אותי XDDDDDDD (ואנלא רואה לילה בכיף.) פייסבוק זה פשוט לא ממכר.
איכ. חשמל נשמע נושא כ"כ משעמם חחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן וזה אכן משעמם, אבל אלו הם

חיי
לא יודעת מה איתך, אני המתכרתי |פאתט| חח

sweet shir

New member
למה בחרת בזה? O:

אני זוכרת שעוד למדנו על זה ביסודי ובחטיבה חשבתי שזה משעמם רצח חחח אני התמכרתי לטוויטר, אז מי אני שאטיף לך...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אממ זה היה זה או כלל צה"לי..

והעדפתי להוציא משהו מהצבא במקום סתם להיות ג'ובניקית.. אז סובלים קצת עכשיו אבל אני מקווה שזה ישתלם לטווח הארוך

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifלקס??!../images/Emo2.gif

למה נפרדתם?:OO ואכן פייסובק זה בהחלט ממכר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח מורנייי לפחות מישהי שמה ../images/Emo23.gif

או במקרה שלי -
חחח אממ סתם זה לא הלך, החודש האחרון היה רק ריבים ובוקשי ראינו אחד את השני. לא היה לו זמן בשבילי ופשוט הבנו עד כמה זה לא נכון להמשיך לגרור את זה סתם. אני יזמתי והוא לא התנגד אז פשוט נגמר..
אני אומרת טוב שהיה וטוב שנגמר, זמן להמשיך הלאה עם החיים. היה שבוע קצת קשה אבל אני בתקווה שישתפר
תודה על הדאגה
לאביו!

../images/Emo109.gifגמאני שמתי לב אבל לא היה לי נעים לשאול

חשבתי אולי לא תירצי לדבר על זה או להסביר
לפחות את לא בדיכאון רציני מזה D: בכל מקרה-

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח חמודה שכמותך, תנקיו!../images/Emo24.gif

sweet shir

New member
../images/Emo194.gif מקוויקנד! D:

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי.
שיר השבוע לא של מקפליי: שוב פעם שמעתי רק אדם... הכל. :)
אומן/ית/להקת השבוע: אדם לאמברט.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: חצויה (יוווווון *-*), המשרד, הכי גאים שיש, גריק, כוכב נולד, בנות גילמור, איידולטרי ואמריקן איידול 7 (חח יש שידור חוזר).
סרט השבוע: 13.
עיצבן השבוע: המורה הפסיכייייייייייייי שלי לתנ"ך! הוא פאקינג המציא ציוני מתכונות לכל הכיתה. גרם לי להיות מדוכאת שבוע כי חשבתי שקיבלתי 83.. קיבלתי 91! ><"
העציב השבוע: סיפורים עצובים שהיו באודישנים של אמריקן אידול 7.
שימח השבוע: אדם ודרייק!!
חיממו לי הלב. :)
ציטוט השבוע: אומר/ת (01:20): הכנתי לחם עם שוקולד וכמו עקומה שמתי את הפרוסות הפוך ועכשיו כל השוקולד מרוח לי על הידיים .*naf Shir אומר/ת (01:21): גאון! XDDDDDDDDDDDDDD ~על מעריצות של אדם מניו יורק~ .*naf Shir אומר/ת (01:53): הן כמונו, רק שהן זונות שגרות בארה"ב ויכולות לראות את אדם במציאות .*naf Shir אומר/ת (01:53): אבל לנו יש קשר עמוק יותר עם אדם ArielYona אומר/ת (01:53): זוינות בתחתתת .*naf Shir אומר/ת (01:53): קשר רוחנייייייייייי ArielYona אומר/ת (01:53): כןןןןןןן .*naf Shir אומר/ת (01:53): קשר רוחני שיש לכל יהודי באשר הוא עם ארץ ישראללללללל .*naf Shir אומר/ת (01:53): in your face זונות שמצטלמות עם אדם ונוגעות בו, לנו יש קשר רוחני! ArielYona אומר/ת (01:53): הרבנית שיר גולדברטXDDDDDDD .*naf Shir אומר/ת (01:53): XDDDDDDDDDDDDDDDDD
~On hearing the definition of an adamgasm~ Adam: "Wow, that's realy flattering! I'm glad I'm causing 'gasms!"​
~מתוך 'חצויה'~ "אתה ידעת שזה שערפדים לא יכולים להיות באור יום זו טעות נפוצה?" "אה, באמת?" "כן." "אני בשוק! אז אני יכול להפסיק עם הקרם הגנה?" ~אמא שלי מדברת אלי~ אני: "טוב, את לא מעניינת. אני רוצה לראות את יון תומרקין. הוא לובש עניבה ומעיל עור ואני מאוד מרוצה מהסידור הזה. מאוד מרוצה!" ~על דני גוקי~
"Did he steal ugly Betty's glasses before preforming tonight?"​
~חחח מתוך כתבה. ממש הצחיק אותיD:~
Damn it Adam Lambert, why do you insist on being so sexually ambiguous? Yes, you were holding hands with an interior designer called Drake LaBry and dancing closely with him in a club, but that doesn’t prove anything. Drake LaBry is about as butch a name as you could ever wish to hear, and interior designing is the exclusive pursuit of the relentlessly masculine. And Adam Lambert might have been holding his hand because Hollywood is a big place and he didn’t want Drake to wander off and get lost.​
~אח שלי (9) לבש בגד ים שקטן עליו למסיבת בריכה. דיברתי באנגלית כדי שהוא לא יבין חחח~ אני: "It's ridiculous." אמא שלי: "מה את רוצה שאני אעשה..." אני: "It's so short he looks like he's going to a gay bar!" ~על דורה~ אמא שלי: "איזה תסרוקת נוראית יש לה... היא מזכירה לי מישהי... את שפרה!"
מתנגן בראש/בפלייליסט: ערוץ E חחחחחחחחחח
המלצת השבוע: תראו חצויה. זה ממש אדיר. D:
התמונה הכי חמה: אאאא מושלמים.

למעלה