../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "...Jesus don't love me, no-one
ever carried my load, I'm too young to feel this old...".
שיר השבוע של מקפליי ---
שיר השבוע לא של מקפליי Daniel Merriweather - Red / In for the Kill (La Roux Cover) Eminem - 3A.M. / Hello / Beautiful / feat. Dominic West - Dr. West (Skit) / feat. Dr. Dre & 50 Cent - Crack a Bottle Katy Perry - Waking Up In Vegas Kings of Leon - Cold Desert / Notion / Manhattan / Be Somebody
La Roux - Bulletproof |
Soulja Boy feat. Sammie - Kiss Me Thru the Phone Yellowcard - Dear Bobbie אריק ברמן - הסיגריה האחרונה יוני בלוך - הלב שלי עומד להתפוצץ / ילדה שלי קטנה / יש טבעת / על מי אני עובד ישראל בר און, לי בירן וכרמל אקמן - רציתי לשיר
אומן/ית/להקת השבוע KOL
אלבום השבוע KOL - Only by the Night Eminem - Relapse
קליפ השבוע Kings of Leon - Notion
יש מישהו במכללה שלי שממש דומה לסולן שלהם, כיילב
http://www.youtube.com/watch?v=HlaqgcGfS0I Kings Of Leon-'Only By The Night' Home Movies- Day 24 (Crawl music video)
http://www.youtube.com/watch?v=nfXf80n83n4 וכל ה-Home Videos שלהם (KOL) על הכנת האלבום
תוכנית הטלוויזיה של השבוע גריק, 90210, גוסיפ גירל2, גיא פינס12, פרויקט מסלול1+5, שנות ה-70 (6), חצויה, שבוע סוף2, בוורלי הילס 90210 (3+4), הוליווד הילס3, חדשות ערוץ הבידור
סרט השבוע ---
עיצבן השבוע שלא שידרו ב-MTV את ה- 2009 MTV Movie Awards
העציב השבוע נפרדנו
שימח השבוע מסיבה ממש כיפית אתמול
ציטוט השבוע ~מתחרות בדיחות ציצי בסטטוס של ב-כיף בפייסבוק
(מי שראתה מהדורה מוגבלת ועכשיו את לילה בכייף בביפ תבין את כל הבדיחות) מכירים את זה שאתה מזיין את חברה שלך בדוגי אין לציצים .. .. אז אין מחיאות כפיים אז הזין שלך יוצא וצועק תשנו לי ת'פנצ'ים מכירים את זה שאתה עם חברה שלך בדוגי, בזמן הרצאה באוניברסיטה, ואז הציצים שלה מוחאים כפיים, והזין שלך אומר להם: לא יפה תכבדו את המרצה מכירים את זה שאתם מזיינים את חברה שלכם בדוגי ויש לה ציצים גדולים אז הציצים מתחילים לימחוא כפיים פיתאום ניהיה קצב אתה קולט את הזין שלך יוצא אם כובע הפוך ושרשרת זהב "יאוו זה הפאנלי זין 360 באלגן" אתה מכיר את זה שאתה מזיין את חברה שלך השטוחה בדוגי אז הציצים שלה לא מוחאים כפיים אז הזין שלך יוצא מבואס ומתחיל להקריא "יזכור" מכירים את זה שאתה מזיין תחברה שלך בדוגי והציצים שלה עצומים ועכשיו הם מתחילים למחוא כפיים וזה נשמע כאילו מישהו דופק שטיחים עם מחבט וזהין שלך יוצא עם פיג'מה ומצנפת וצועק "מה זה הרעש הזה בין 2 ל-4?" ילד שואל את אבא שלו: "אבא כמה סוגי ציצי יש?" האבא קצת מופתע עונה: "במהלך חייהן, יש לכל הנשים 3 סוגי ציצי: עד גיל 20 כמו לימונים - קשים ושפיציים עד גיל 40 - כמו אגסים, יפים אך מעט נפולים אחרי גיל 40 כמו בצלים". הילד: "כמו בצלים?" האבא: "כן, אתה מסתכל עליהם ובוכה". ~מהפוסט של פרנצ'סקה בושם: דולפייס וגבאנה - Au La Burp רקע: אני ודולי ניסינו לתפוס את הרגע האותנטי והסקסי הזה - שנייה לפני שמגיע הקיא מלא הג'ין, טוניק ויתר משקאות אלכוהולים - ולהפוך אותו לבושם. זהו בושם המסמל פתיחות מינית, גלולת היום-שאחרי, קבב שישב יותר מידי זמן על השייש בלי שיכסו אותו בצורה הולמת ומעט מיצי קיבה. ליפ גלוס - LipTHICK! רקע: תמיד חלמת על שפתיים כמו של אנג'לינה ג'ולי, ג'סיקה אלבה ואחרות? - חבל, כי השפתון הזה הוא הרבה, הרבה יותר: קבלו במחיאות כפיים את LIPTHICK, שפתון הקולגן וציאניד מבית דולפייס וגבאנה. השפתון, המכיל בקצו מחטים קטנות, פורץ את עור השפתיים בשעת המריחה ומחדיר נוזל בוטוקס. את הבוטוקס מכסה שכבת קולגן אוורירית המבטיחה תוצאות מיידיות. לא לחולי אסטמה, נפש או נשים בהיריון. מחיר: חינם. הוא עדיין בשלבי ניסוי
מתנגן בראש/בפלייליסט Paolo Nutini - Jenny Don't Be Hasty
המלצת השבוע תתמכרו לפייסבוק! DD:
התמונה הכי חמה