The McWeekend Is In The House! :D

sweet shir

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרע אותי. XD יואו וחשבתי שהפעם המקוויקנד שלי לא יהיה כזה מפוצץ באדם. זה יותר חזק ממני! חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג זה גאוניXDDDD

אני חוזרת לשחק בברביות

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי!!!

היתה עוד ברבי שלו מרינג אוף פייר אבל זה נראה יותר מדי כמו אלביס.XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

איפה היו ש.ח של איידול? אחח יון
דווקא לא עפתי מחצויה, כאילו זה נחמד והכל אבל לא יותר מדי מרתק..

sweet shir

New member
בהוט פאמילי אתמול, ב12 בלילה.

חחחחחחחח אני ממש אהבתי. קצת חבל שהם העתיקו מ3 סדרות ערפדים שונות ולא מודים בזה (לפי מה שהבנתי), אבל זה ממשממש נחמד.D: אני גם אהבתי את השמינייה והאי וכל החרא הזה חחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתגובתי המהממת

XDDDDDDDDDDDDDDD הציטוטים ממש קורעים אמא שלך אחת הקורעות, וגם אבא שלך הכריס גוקי הזה אדם ודרייק אעאעעא
@^#$^@$ המורה שלך לתנ"ך ממממש מופרע :| 33333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח שאבא -שלך- יחזור כבר מאילת כי

אני רוצה את פיק אוגריונה/אנופוש דו שלי!!!!!
איי נואו. מסתבר שהוא גם מסובך עם המאפיה!!! והוא היה המורה של אורטל XD (אמרתי לך? חחח) 33333>

Charley XD

New member
שיר ביום שאת

תהפכי לרבנית וואל .. אני לא אעשה כלום. אבל תגידי לי שאני אביא מצלמה לצלם אותך עם חצאית ארוכה לשם שינוי XDDDDDD את לא יודעת ! ראיתי אתמול ורק אז קלטתי שהוא קנה את הצעיף כדי לתלות את עצמו XD גאוני. ואמא שלך XDD האח המסכן שלך .. אהה וקובי אדיוט. כמה סיכמנו את זה לא ? עלאק מורה לתנ"ך. בערך כמו שאת רבנית D:

sweet shir

New member
רבנית רפורמית. XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היי! מה את מנסה לרמוז?? שתדעי לך שלא לבשתי קצר שנים. אבל אני לובשת סקיני. זה לא ממש רבניXD בריאן? זה לא מצחיק :( הצעיף הזה מזכיר לי זכרונות רעים. הנאום של מייקל "יור בריאן קיני פור פאק'ס סייק" חזק.D: אופ שבוע הבא לא מתחילים את העונה ה-2. ממש בא לי לראות את ה-3! וקטעים של בן&מייקי ב-2 כפרעליהם. (L) הוא שר אצלנו שיר חזני כזה בטקס חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Charley XD

New member
XDDDDDDD

שיר חזני ? איזה טקס זה היה ? שאני ראיתי אותך זה היה עם חצאית פיצית ><" או שלהזכיר לך פעם קודמת קודמת שהיה מקרה עם תחתונים צבעוניות ? כפרות על מייקי 33> שכחתי כמה אני אוהבת אותו XD והנטר ! וואי בא לי לראות מה קורה איתו .. אני רוצה עונה 5 XD

sweet shir

New member
יום הזיכרון לחללי צה"ל O:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תחתונים?XDDDDD יואו את מוציאה אותי זונה. ואותנו מאהבות לסביות. ואת מכירה אותו ויודעת שאני מזה לא זונה!!!!! אז את מגעילה :( (אני לא מכחישה את הלזיות... XD) האנטרררררררררררררררררר יואאואואואוא. ~מחפשת ציטוט כי זה גרוע בעברית~
I can see it now: I'm on Death Row awaiting a lethal injection. This mass murderer who killed 48 babies and ate them asks me what I'm being executed for. I say, "Opening Ben's letter."​
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואאאאאאאאאאאאאאאאאאאו מלך XDDDDDDDDDDDDDDDDD יאא ומייקי ובן נשואים בעונה ה-5.

Charley XD

New member
אני יודעת D: איזה נושים ../images/Emo23.gif

אבל הוא לא בורח ? או שזה היה בעונה ה -4 ? כבר שכחתי XD אני לא מוציאה אותך זונה ! רק לסבית .. ולא אותי ! אני התנגדתי XD את לא זוכרת את המקרה בבית של בריל ? עם התחת בטוח הפרצוף ? ~מאוד משעשע~ מפגרת זה בגלל שהוא כהן XD זה ברכת כהנים או משהו כזה XD הוא תמיד עושה את זה אצלנו OO"

sweet shir

New member
האנטר? כן נראה לי שהוא בורח ב5 חחחחחח

אחרי קטע מממממש עצוב. :( או שזה היה ב4? לודעת, אבל זה היה קטע ממש מדכא.. קשור לדם ובריכה חח (לא רוצה לספליירXD) כן בטח איזה התנגדות. . . XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי נזכרתי. XD חחחחח אותו דבר.. מזה משנה.

Charley XD

New member
זה לא היה קשור לאמא שלו ?

את רואה ?! את ניסית לפתות אותי. מזל שאני נמשכת לגברים כל אדם אחר כבר מזמן היה קופץ או נתקע או עוד דברים שלא נפרט כרגע ^^ לא באמת חשוב ... הידעת ? גם אני כהנת. או שלא .. רק בנים הם בעצם כהנים.. אני אף אחת ^^ כמו שקובי הדגיש באחד השעורים D: יא זונה. תעני במסן ותגידי איך היה XD

sweet shir

New member
אהה. דיברתי על משהו אחר. אופסXDDDDDD

תתעלמי! זה ספוילר. מה זה לפתות. את חיה בסרט, מתוקה. קופץ או נתקע? XD הוא רציני אמר לך את זה?? מי הוא חושב שהוא?!? מכוער%#@%#@ הייתי בהרצאה על פולין.. ועכשיו את לא מחוברת! הלך טוב. מקווה ל90. :)

sweet shir

New member
אהה. דיברתי על משהו אחר. אופסXDDDDDD

תתעלמי! זה ספוילר. מה זה לפתות. את חיה בסרט, מתוקה. קופץ או נתקע? XD הוא רציני אמר לך את זה?? מי הוא חושב שהוא?!? מכוער%#@%#@ הייתי בהרצאה על פולין.. ועכשיו את לא מחוברת! הלך טוב. מקווה ל90. :)

Charley XD

New member
היה וויכח אבל בעיקרון כן ...

אמרתי כבר שאני ממש מממממש שונאת אותו ? לא רק בגלל זה כמו שהבנת ... שונאת שמישהו מנסה לחפות את הדעות שלו על אנשים. במיוחד שהם מנוגדות לשלי XD ושלך :O זה היה על מצעד הגאווה ! נזכרתי .. פחחח בגלל זה לא הבנתי XD יאללה בחופש עונה 5 ^^ וואי כל הכבוד !! הרצאה לפולין ><" מתי אתם טסים ?

sweet shir

New member
אצלנו הוא לא כפה.. אבל מבינה אותך בטירוף ><

אולי בגלל שאנחנו בית ספר יחסית ליברלי עם מנהל הומו הוא פחד לפצות את פיו XD סוכות. ישמצב שאני לא אהיה פה ביום הולדת שלך O: (כן, אני אהיה ביום הולדת שלך.. אני אפצה אותך! חח) אתם נוסעים?

Charley XD

New member
XDDDDDD

אנחנו פאקינג קיבוצים ומושבים ! רובנו שמלאנים .. חוץ מאלישמע XD כולם שם נראה לי ימניים קיצוניים

למעלה