אוי השבוע הזה

תמר 26

New member
../images/Emo18.gifאוי השבוע הזה ../images/Emo4.gif

יש לי השבוע כימו' - אם לא ידחו לי טיפול, כי מאתמול כואב לי הגרון. ולא בא לי להתחבר שוב לאנטיביוטיקה.מצד שני גם לא בא לי כימו' אז לא יודעת למה לקוות. בהמשך השבוע יש אזכרה לאח של אביתר ובלב כבד החלטתי לא ליסוע, זו תהיה פעם ראשונה שאני לא אהיה שם, לא זכיתי להכיר אותו בחייו, אבל חשוב לי להיות שם בשבילי לעצמי. אביתר הצליח לזרז ולקצר תהליכים בזכות זה שאני חולה, אז הוא יחזור כבר השבוע יסע ישר לאזכרה ואז יחזור לבית סוף סוף. שזה משמח אבל הכל מתערבב לי עכשיו. והמצב רוח שלי קצת
(אולי זה מהכימו' – אביתר אומר תמיד שזה דופק את המצב רוח) למרות ששבוע שעבר חזרתי ללימודים אמנם רק ליום בשבוע – 3 קורסים אבל היה כיף פתאום צריך שוב לארגן קלסרים ודפדפות, לקנות עטים, להסתובב עם אנשים בריאים, לתכנן רחוק, לחפש מאמרים למצוא מישהי שאפשר יהיה לקחת ממנה סיכומים (תראו, אני כבר מתכננת להבריז והפעם יש לי תירוץ טוב + פתק מהרופא!!!) האמת שזה היה מתיש מאוד מאוד, אבל היה שווה. סתם עכשיו תחושה שדברים מתמוטטים לי מסביב. נכון שאחרי השבוע הזה יהיה יותר טוב? אולי? בכוונה ממעטת באיקונים כי האיקונים שהייתי שמה הם לא האייקונים המחייכים לא כדאי לשים. נכון? אז
מראש.

תמר../images/Emo39.gif

גם לי השבוע יש כימו', בעצם היום אני צריכה להתחיל לקחת את אוסף הכדורים הללו אבל לקחתי לעצמי עוד יום, כי אם מערכת החיסון שלי גרמה לדחייה של שישה ימים, לי מותר לגרום לעיכוב של יום, לא?! הכל מתמוטט לי בזמן האחרון- אני כל כך משובשת, שזה אפילו מפחיד... בזמן האחרון אני קובעת שלוש פגישות אחת על השניה, אני מתחייבת לעשות שני דברים (לפחות) על אותו זמן, אני מכינה לעצמי את הדברים שאני צריכה לקחת איתי למקום אליו אני הולכת ומשאירה את זה כמובן בבית, בדיוק במקום בו הכנתי את זה... הילדים שלי כל הזמן בבית, כל הזמן יש שביתות במקום המגורים שלנו, אין שיגרה, אין רגע של שקט ושלווה... פלא שדחיתי את לקיחת הטיפול מהיום למחר?!
ברור לי שהחל מהיום דברים יפסיקו להתמוטט לי ולהעלם לי, כי אני ממש ממש מלאה בתקווה שזה אכן יקרה... ואם זה לא יקרה היום, זה יתחיל ממחר, לא?! אני מחזיקה לך אצבעות שתעברי את זה, מחזיקה גם לי אצבעות שאתאפס על עצמי כבר, כי ככה זה לא עסק... אילת.

תמר יקרה לי

מה שלומך??? חצי שבוע כבר חלף איזה מזל, נכון? ספרי מה קורה איתך... אור ואהבה, אילת.

תמר 26

New member
קטעים איתך../images/Emo8.gif

בדיוק כתבתי הודעה אחרת והנה כבר אני עונה... כימו' לא קיבלתי השבוע (נראה לי שזה לא כ"כ טוב כי כל הדחיות האלה... אבל כרגע טוב לי) ובאוטו בדרך חזור בכיתי כמו ילדה קטנה סתם ככה ואבא שלי נתן לי חיבוק שרק אבא יכול לתת
. נראה לי שהייתי ממש צריכה את זה.ונראה לי שגמרתי את מכסת הדמעות לשבוע אני מקווה - חזרתי להתנהג כמו ילדה ממש רגרסיה אוף. מכאן אפשר רק להשתפר אני מקווה. איילת, לא אכפת לך שקצת צחקתי צחוק בריא ומשחרר על חשבונך כשקראתי את התיאור שלך על 3 פגישות באותו זמן, נכון? וגם שאר התיאורים שלך עשו לי
לי זה לא קורה אבל השתבשה לי לחלוטין הקורדינאציה (לא יודעת אם קשור לכימו') כשאני רוצה למזוג לעצמי שתיה 1/2 נשפך לי, או שדברים נופלים לי, נשברים לי, בקיצור לא אלגנטי וחינני במיוחד. לפעמים כבר ממש לא נותנים לי לעשות שום דבר לבד כי הנה היא שוב תשפוך את הכל. - וזה ממש לא נכון רק 1/2 אני שופכת!!!
טוב נו שיצחקו על חשבוני ושייהנו להם. עוד חצי שבוע לפנינו לא יודעת אם זה החלק הקל יותר או הקשה יותר אבל גם זה יעבור. ואת, מה
כימו'
מקווה שאת מרגישה טוב ומחזיקה את הראש מעל המים תשמרי על ה
אומרים שאם מחייכים אז פתאום מרגישים בפנים יותר טוב כאילו אפשר לעבוד על המצב רוח בהפוך על הפוך
תמר

תמר../images/Emo24.gif

בטח שכדאי לצחוק על מה שקורה לי בחיים, אם לא בצחוק, אז איך עוברים את זה בכלל??? אני מצליחה להחזיק את הראש מעל המים, שומרת את החיוכים שלי ומפגינה אותם כל הזמן, כי באמת איך אפשר אחרת???!!! חיבוקים אילת.

חייכו אל העולם,,,,../images/Emo140.gif

מאחלת לכולם/ן שנדע תמיד לחייך
גם אם ב-
קצת כואב ה-
הוא מנת חלקנו ואותו אסור שיקחו מאיתנו אז גם אם הדרך נראית קשה ומפותלת נרים ראש אל על ונשמור על C האופטימיות כי אין לנו דרך אחרת. תמר,,,וכל שאר החברים/ות מאחלת לכם המון בריאות שתדעו ימים טובים מאלה אבך תזכרו היטב,, תמיד תחייכו תהנו מן החיים גם אם קשה לפעמים תביטו קדימה אל העתיד תאמינו בטוב בסוף תראו שהכל יסתדר!!! שולחת לכם/ן
חם ישר מן ה-

נאן

New member
אהלן תמר ואילת וחן וכולם../images/Emo24.gif

השבוע הזה ארוך...... היתי אומרת עוד לא נגמר. בקשר לצחוקים על עצמנו אז ככה יש לי מה להוסיף. מצאו לי עוד 2 גושים מתחת לשד המוקטן יענו למי שלא הבין תרגום בעברית צחה בשד שעבר כריתה חלקית... ובאמצע מסע כומתה בין אלף בדיקות פולשניות בגופי המיגע לשלול. כל מיני דברים לא מוגדרים ולאמת דברים. מצאתי את עצמי נואמת לרופא שלי.שבעצם נשבר לי מהכל מהטיפול מהחלטות מהדקירות ומהצינורות ואולי נקח חופש מהגוף וניסע לאי באלי לכמה שבועות.....אני אפילו מתחשבת מוכנה לקחת אותה איתי כי השבוע הזה לא נגמר עם הבדיקות..... והיא התחילה לנאום לי נאום חוצב להבות למה חיבים לפלוש עם מלוא הכוחות לגופי. ואז עצרתי אותה ולא יודעת איך זה בדיוק יצא ואמרתי לה תשמעי אני יודעת שאני כנראה שילוב קטלני..... של היפוכונדר. עם קבלות על מחלות ארורות אימת כל הרופאים כל מה שרציתי לבקש זה תעודת חוסר שפיות דחוף, לקבל פסק זמן מהכל...ולנסוע לארץ שום מקום שלי ופרצנו בצחוק אני והיא. ובנות אצלי הדיסק בראש מזמן פרוץ והמח נאטם.אני הולכת עם פתקים אבל אלוקים ישמור.... שוכחת איפה הפתקים נמצאים.... והמילים יוצאות לי הפוך מהפה..... והבנות למדו שלאמא יש משחק חדש כמו של דודו טופז"שחק אותה" ככה למה היא מתכונת....... וכשהיא אומרת לשים במלוכלך זה אומר דלי או מכונת כביסה..... ולשים במיקרו זה לשים בפריזר.... והכי נחמד זה לעצבן את אמא אז המילים זורומות בגיבריש חופשי.... העיקר שיהיה לכן כח להמשיך הלאה ולראות את האור בקצה המנהרה נאנוש

נאנוש שלנו, איזה כח,

איזה אומץ, איז הומור, אני גאה בך כל כך. אחי הבטיח לי מזמן מזמן לקחת אותי למסעדה סינית חדשה בנצרת עלית, שמעתם עליה?וכל פעם זה נדחה מסיבה זו או אחרת, עד שיום אחד שאלתי אותו: נוווווו...מתי? אמר לי אחי היקר, מה את ממהרת אנו עוד צעירים, יש עוד המון זמן, אז אני בחיוך רחב עניתי לו: אל תהיה כל כך בטוח...חחחחחח" הוא נאלם דום ומיד אמר:אל תדברי כך!! הסברתי לו שאני מתבדחת ושרק לי מותר להתבדח על חשבון עצמי. וזה נכון, לצחוק, להתבדח, להסתלבט...גם זו דרך...נכון נאנוש???? חיבוק מאמילה.......איילת האביב

תמר 26

New member
לנאן ../images/Emo140.gif

את מצליחה כל פעם להדהים אותי מחדש הנה האור שבקצה המנהרה
את רואה גם אור שמש טבעי וגם שיהיה לך בבית אפילו באמצע הלילה
נא לא להסתנוור.
לאט לאט ובמתינות. נאנוש - קצת הדאגת אותי
מה קורה איתך
שולחת לך: חיבוקים
אהבה
תקווה לבריאות
ושתנוחי כבר מכל הבדיקות והדקירות.
אפשר לעשות רשימת באגים אה?
ואולי דווקא את הכי שפויה?
בעצמי לא מוצאת בימים אלו את אי השפיות אבל נראה לי שזה קרוב יותר לאי בא-לי (בא לי גם
) מחכה לי כרטיס טיסה
לאנגליה לסבא וסבתא+ סבתא+כמה דודים ודודות ברגע שאני מחלימה. זה קצת מדגדג לי כבר, אבל "מסע הכומתה" שלי רק באמצע אז צריך להתאזר באורך רוח וסבלנות.
קחי לבינתיים
והבנות האלה שלך הן העוגן לשפיות ולאור בקצה המנהרה.
תמר נ.ב. ו
ל
על משחקי האייקון מסתבר שזה ממש תרפיה בשבילי, כמו ילדת כתה ו' שמתלהבת ומציירת
במחברת עברית

למעלה