איכסס תראו את הצביעות במיטבה של השרצ

ליטלכ

New member
../images/Emo18.gifאיכסס תראו את הצביעות במיטבה של השרצ

עד לפני חצי שעה הם לכלכו על אינה שחבל על הזמן, אבל ברגע ש"הבוס" אמר להם להתחבר איתה ממניעים אסטרטגיים בלבד- הם צוחקים איתה (האמת שהמשחק שלהם ממש רק טיפה טיפונת שקוף ומוגזם) ומשתפים אותה בכל השיחות האינטימיות שלהם. וגם שלשנייה אינה קמה- צבר מיהר לסמן לרנין ש"הנה מה הבעיה? קנינו אותה, לא היה כל כך קשה" והנה לפניכם ההבדל התהומי שבין הבובלילים לבין החבורה רודפת הבצע הזאת- שעינב יוסי ואיתי מתחברים עם האנשים בטבעיות, אך לא לא לא חלילה ששפרה ושות' בטבעיות יתחברו לקחבה הזאת (כדברי לאון). וכפי שפתחתי את ההודעה כך גם אסיים איכסס

דווקא מי שהיה הכי צבוע היום זאת עינב

שאחרי שעשתה את עצמה חברה טובה של הפרידמנים אתמול, לכלכה עליהם היום בפני החדשים.. היא דואגת לאינטירסים שלה.. אבל הכל בשביל המשחק..

JasPoint

New member
נראה אם אינה תקנה את ההצגה שלהם

זה כ"כ מגעיל. הכי קטע ששפרה אומרת שכל החדשים באו עם אנטי כלפיה... מסכנה חגית שגילתה את הפרצוף האמיתי של הפייבוריטית שלה.

droriko

New member
אותו דבר עם שחר

מעניין מה שחר יגיד כשהוא יגלה ש"חברה" שלו עינב ירדה עליו במשך תכנית שלמה

droriko

New member
ושוב זה בסדר גמור

כי בלי הדברים האלה לא היה על מה לכתוב בפורום (אני כותב את ההודעה הזאת כדי שאנשים שקוראים את הויכוח שלנו לא יחשבו בטעות שכולם לא בסדר חוץ מונסה ואז יצביעו לה בטעות).

shy6

New member
הם צריכים להגיד תודה לעינב התמימה

על הרעיון. היא אמרה להם להתחבר עם החדשים והיא כל כך תשלם על זה בהדחה הבאה. שוב היא ואבא שלה יהיו על הגריל. אני מחבב את עינב, אבל על טיפשות משלמים.

balbala5

New member
עינב תמימה? פחחחחחחח יצאת דפוק!

האחרונה בוילה שאפשר להגיד עליה תמימה זו עינב - כל דבר שהיא עושה או אומרת מיועד למצלמה . אבא שלה הסביר לה מאלף עד תו איך הוא גרם לצופים בבית להתלהב ממנו - היא יודעת עכשיו שכדי להפעיל את הצופים בבית היא רק צריכה לשבת ולדבר מעל הראש של הדיירים לכיוון הצופים . אתמול היא ישבה עם כל הבבונים החדשים וסיפרה חצאי אמיתות איך ולמה לדעתה התחילה המלחמה בינה לבין שפרה וצבר תוך שהיא משמיטה לחלוטין את כל מה שהיא עשתה .ויודעים שעינב ואבא שלה זבל'ה של אנשים.

דנה1982

New member
דווקא נראה לי יותר טוב מעינב

עינב ישבה עם החדשים במשך שעה וסיפקה לה המון רעל על צבר ושפרה, בעיקר על שפרה. זאת למרות שהקשר שהתחיל להיווצר ביניהן. עינב גם שיקרה להם ועשתה פוזה שהיא לצידם (עלק היא אמרה לשפרה שלחדשים יש זכות להיות כאן בדיוק כמוהן). עינב עושה את כל החברויות שלה מתוך אינטרסים. מה שדווקא אני אוהבת בשפרה וצבר, וזה ממש לזכותם מבחינתי, זה שהם לא מתנחמדים סתם. השם שיצא להם כמתבודדים נובע מזה שהם פשוט לא עושים הצגות. אם לא בא להם על מישהו, אז לא בא להם על מישהו. בעיקר שפרה, נראה לי. והם גם אמרו את זה בשיחה שהייתה להם אתמול. בניגוד ללאון ורנין, הם לא רוקדים על כמה חתונות. חוץ מזה, שפרה גם אמרה שהיא נסתה לדבר קצת עם החדשים בהתחלה אבל הם היו קרים אליה. וכשמדובר באנשים שהגיעו מבחוץ וראו אותה על המסך 60 יום, היא מבינה שהם בטח פיתחו אנטי כלפיה. כמו שהיא אמרה - לא טרחו לחזק את הצד שלה, אלא את הצד השני. החדשים לא אוהבים אותה או את צבר, והיא אמרה את זה בפירוש. אז נכון, הם אולי יתחברו לאינה מתוך אינטרס, אבל לפחות הם אומרים לנו בפרצוף שזה מתוך אינטרס, ולכולם זה קשה כי הם לא סובלים אותה ולשפרה בכללי לא בא לעשות את עצמה נחמדה לאנשים שהיא לא סובלת. זה הרבה יותר אמיתי בעיניי מאשר מה שעינב עושה, שזה לירות לכל הכיוונים בלי הגיון, ובלי לכוון.

ordiki

New member
זה המשחק

אם לא מתחברים בטבעיות צריך להעמיד פנים, אין מה לעשות.

למעלה