אל תהרסו את הפורום

nanaaviv

New member
../images/Emo18.gif אל תהרסו את הפורום

בבקשה כפול המון!!!!אל תתחילו להרוס את הפורום המושלם הזה על האדם המושלם הזה בפוליטיקקה(זאת לא טעות),אני יודעת שהסיפור של החיילים החטופים הואמאוד חשוב ועצוב ,אבל תשאירו את זה לפורומים אחרים.

hadarosh16

New member
מצטערת...... ../images/Emo52.gif

פשוט הייתי חייבת!!!!!! סליחה.... לא התכוונתי לגרום לכך שיהרס הפורום פשוט נזכרתי בשיר הזה ואני חייבת לדעת איך קוראים לו.... ושוב... סליחה!!!!!!!!!!! ממש לא רציתי להפוך את הפורום למשהו אחר ממה שהוא!!!!!!!! ממש לא! מצטערת.... שלכם\ן הדרו´ש....

nanaaviv

New member
אני לא כועסת

את לא צריכה להתנצל, אני פשוט מנסה לשמור על הפורום המדהים הזה נקי וטהור מכל הזבל שבחוץ.(זאת פעם ראשונה שלי בפורום ואני יודעת שאני די כבדה,אבל זה פשוט הפורום ה-1 שהגעתי אליו שלא ישר הפציצו לי ת´מוח בכל הזבל (חשוב חשוב אבל זבל)הזה מבחוץ)ביי נ.ב כמה דיסקים יצאו לאביב ואיזה? ביי,ותודה

peace and love

New member
יש לו 9 אלבומים

אור הירח עכשיו מעונן אביב גפן השלישי שומקום המכתב חלולים לילות לבנים יומן מסע ירח מלא (אוסף) אני מקווה שלא שכחתי אף אחד

israeli - rock

New member
שכחת דיסק ! ../images/Emo29.gif

שחכת גם את בוכה על הקבר שהוא קרא לדיסק על שם אחד השירים שהוא רשם על חבר שלו שנפטר שקראו לו ניר ואני לא זוכר את השם משפחה שלו וחוץ מזה הדיסק יומן מסע של אביב גפן יש בו כמה שירים יפים כמו : עורי-עור,יומן-מסע,אקדחים שלופים ,ומטוסים

למעלה