אני מבקשת שכולם יקראו

טל עדתו

New member
../images/Emo18.gif אני מבקשת שכולם יקראו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה מופנה לכולם... אני לא יודעת מה קורה פה בזמן האחרון...מצד אחד יש פה הודעות חשובות של אנשים ששואלים שאלות שקשורות לפורום הזה זאת אומרת שאלות על הצבא... ומצד שני יש פה שירשורי ע-נ-ק על "אחווה נד נשים" על "אונס" על בר רפאלי וכ´ו... מצד אחד אני מנסה לעזור פה לאנשים... ומצד שני כל מה שאני אומרת ולא משנה בכלל אם זה נכון אז אדון איירון מיידן תוקף אותי על מימין ועל שמאל... לא איכפת לי וגם לאנשים האחרים פה בפורום שנדבר גם על נושאים אחרים מהצבא...להפך...בכיף...אבל בגבול הטעם הטוב בבקשה. לכולם ברור פה שעינים ה"אונס" הזה היה בצחוק ובכל זאת אני רוצה להגיד משהו בנושא...ובמיוחד לעשאהל, זה נושא רגיש...ואתה בכלל לא יודע מי נמצא מאחורי המחשב ומה העבר של הבנות פה בפורום...תאר לעצמך מצב בו יש פה בת או בנות שעברו מקרה אונס? אז ברור שההודעה שלך היתה בצחוק , אבל תחשוב מה זה יכול היה לעשות לה? כבר אמרתי, אפשר וכדאי לדבר על דברים אחרים מעבר לצבא, סך הכך אנחנו בני נוער , אבל בגבול הטעם הטוב...תנסו בלי קללות מיותרות ובלי דברים כמו "אחווה נגד..."... ואל תשכחו שאם הכל זה בשורה התחתונה בפורום מתגייסים!!! אז בוא נענה גם לאלה שמבקשים פה עזרה מאיתנו עד כמה שנוכל לעזור. מעבר לזה -מר איירן מיידן היקר, כבר ממש נמאס לי לענות לך כל פעם מחדש לדברים ה"חכמים" שיוצאים מפיך...אני לא ארד לרמה שלך...הרי אתה יודע בעצמך שאתה מדבר דברים לא נכונים וסתם מנסה כל הזמן לגרום פה לאנשים להרגיש רע עם עצמם, לריב עם אנשים ולעשות בלאגן... אולי במקום זה תתעשת ותראה לנו שאתה בנאדם שיכול גם לתרום ולעזור פה לאנשים שזקוקים למידע במקום לתקוף פה אנשים? וגם את היתה לי טעות אתה יכול לדבר בצורה יפה ולא בצורה נלעגת כמו שאתה מדבר... אני לא יודעת מה אתה מנסה להעביר לנו דרך האופי שלך פה בפורום אבל זה ממ לא מכבד אותך...תאמין לי... טל.

amir18

New member
חפיף טל!

מה את מתרגשת כשתוקפים אותך זה שטויות. לא לכבוד שלך;) נ.ב. לא נעלבתי מכל מה שאמרת לי.

Stick

New member
מסכים אם טל

יש כאן כמה הודעות שחסרות טאקט לחלוטין. ופרט לחבורה של שני אנשים לא מצחיקות אף אחד ופוגעות בשאר האנשים פה בפורום. אני לא מנהל הפורום, אבל אני מבקש ממך עשאל, להימנע בבקשה מהודעות עם מסרים מגעילים על אונס [אפילו שזה בצחוק].

Iron-Maiden

New member
קראתי נכון?

אני עדיין ממצמץ את עיני בחוסר אמונה לנוכח מה שנראה לי על המסך כדברים שכתבה עדתו. אז להלן התגובות לכל אחת מהאשמותייך: א) אני עזרתי, עוזר וממשיך לעזור לאנשים בפורום על-ידי נתינת מענה על שאלותיהם מתי שאני יכול. אני לא עושה זאת באופן אוטומטי/אינסטינקטיבי על כל הודעה שאני רואה, אלא רק במקרים שאני בטוח שתשובתי נכונה. את מוזמנת לדפדף כמה דפים אחורה בפורום ולראות את חלק מתגובותי המועילות. ב) הפוך ממה שאמרת: לא אני מנסה לגרום לאנשים להרגיש רע עם עצמם אלא את! עשהאל החביב כבר איבד תקווה שחיל מודיעין מעוניין בו רק בגלל שאת החלטת משום מה שמודיעין לא מזמנים אנשים עם פרופיל קרבי למיונים - ועל סמך מה? על סמך שום דבר, על סמך זה שאת חייבת לענות על כל דבר - גם אם אין לך עליו מושג. התוצאה היא שעשהאל המסכן היה בטוח שהוא לא מספיק טוב, דבר אשר פגע בבטחונו העצמי, אשר אני נאלצתי להגן עליו בלית ברירה. לאחר מכן כל מה שניסיתי היה למזער את הנזק העתידי שעלול להיגרם במקרים דומים בהם את תעני תשובות לא נכונות (ולא מתוך כוונה רעה), אך תגרמי לעוגמת נפש רבה אצל הזולת. ג) דיברתי אלייך בצורה יפה ומנומסת. אך מכיוון שאת לא סבורה כך, אני מזמין אותך לצטט לי כל דבר שנראה בענייך נלעג, וארשה לכל אנשי הפורום לשפוט אותו. ד) אני לא מנסה להעיר שום דבר לפורום דרך האופי שלי, מלבד עזרה לזולת ואהבת המולדת כפי שעשיתי, אני עושה ואעשה למשך כל ימי חיי. כולם כאן בפורום, למעט בודדים, יודעים זאת ומעריכים אותי, וזה כולל אותי. אז להבא אנא הפעילי את תאי המוח שלך לפני שאת מאפשרת לעצמך להשתלח באנשים בצורה מחוסרת רסן, כפי שעשית כאן, וכל זאת בכדי למנוע ממך מבוכה עתידית נוספת. בברכת שנה טובה לכולכם, איירון מיידן.

asael

New member
אכן , אני חביב. אבל אני עוד אקבל

מודיעין. היום קיבלתי טופס אימות נתונים לגבי הבגרויות שלי. אני אשלח בימים הקרובים. אני מניח שעכשיו הם בונים עלי את התיק הסופי ולאחריו יזמנו אותי. עדיין לא שאלות עדיפויות , אבל אני מתקרב! -אחד שלא רוצה מודיעין , תלפיות ורפואה , אבל ישמח לקבל זימון-

שפירא

New member
טל אני מצטער

שפדעתי בך בבית הספר ביום שישי. לדעתי כל הקטע של בר רפאלי היה דבילי ביותר ואני לא מבין איך מישהו יכול לרצות להיות בסיירת או במובחרת ובו זמנית כמעט להתעלף כי הוא נגע ביד של דוגמנית אחת, שסיכוי טוב שהיא די מטומטמ ורדודה. כמו גם הסיפור על ההוא בוינגייט. לדעתי עדיף להתעסק בעיקר ובמה שיותר חשוב, שכל אחד יעשה את החשבון שלו. איירון מיידן יוצר אווירה שלילית בפורום ואני מציע שאו שהוא ישנה את ההתנהגות שלו או שנחרים אותו. שנה טובה לכולם אלעד

asael

New member
האחווה כנגד שפירא?

לי , בתור בנאדם יש את הזכות לגרום מדיבור עם אולגה ולינון יש את הזכות לגמור מבר רפאלי. אם לך לא מתאים , אל תתקל בנשים ברחוב אחי. :)

שפירא

New member
עשהאל

קודם כל שנה טובה, דבר שני, אתה מפזר פה הצהרות כאילו סיימת מסלול במטכ"ל לפחות, אתה עד כדי כך סוס שאתה מרשה לעצמך לעשות את זה? באיזו מסגרת אתה מתאמן? זכותך לגמור מדיבור עם מי שאתה רוצה אני רק אומר שזה טפשי בעיני, הייתי מעדיף מישהי עם ערכים(דתיה למשל) על דוגמנית או סתם כוסית.

נריה_ה

New member
שאלתי כי...

כי היתה לי כאן סתירה... מצד אחד אתה אומר "הייתי מעדיף מישהי עם ערכים (דתיה למשל) על דוגמנית או סתם כוסית." בדרך כלל דתיים מעדיפים דתיות... ולכן עלתה בי ההשערה שאולי אתה דתי. מצד שני אתה משתמש באינטרנט ביום שנחשב לפי האורתודוקסים ליום חג (שנקרא ראש השנה) דבר שאנשים שקוראים לעצמם דתיים לעולם לא יעשו... אז סיקרן אותי לדעת מה פשר הסתירה... נריה. נ.ב. אני בן.

asael

New member
שפירא היקר.

עשהאל טוען שלא הבנת אותו. הוא לא חושב שיש קשר בין ההודעה שהוא מפרסם למחשבות שלך על היותו סוס או לא , באיזו מסגרת הוא מתאמן וכדומה. הוא מתאמן לבד במסגרת של משמעת עצמית. יש לו קצת בעיות עם המדרסים או שאלו שוב שברי מאמץ - הוא לא יודע , אבל הוא יברר. בינתיים שוב מנוחה לצערו הרב. הכושר הגופני שלו נחשב לחלש , אם לומר את האמת. הוא יודע ולכן ישחה במקום לרוץ. מתח וידיים - הוא צריך לשפר. אבל מה שכן , יש לו אפשרות להמלצה לשלדג ויש לו נתונים גבוהים. לא שההמלצה תסדר לו את המסלול , אבל היא תתרום. צריך להגיע לזה בזכות עצמך. הנתונים יבואו איתו לכל מקום , ומה שחסר זה הכושר הטוב מאוד. אבל חצי שנה וגם זאת לא בעיה. הוא מרשה לעצמו לגמור מאולגה , מבר רפאלי ואפילו מאלף אחרות , אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב אופי וערכים , שאין לו בעצמו כאלו ושהוא לא מחפש אחר מישהי שכזאת. יופי חשוב גם , מה לעשות? הוא פשוט לא מצא עדיין. הוא אוהב לדבר על עצמו בגוף שלישי.

למעלה