אנשים!

oh-da

New member
../images/Emo32.gifפורומים חדשים ב../images/Emo43.gif!!!!

צרות באהבה???
צריכים עזרה???
מאוהבים ורוצים לשתף אותנו???
זה המקום בשבילכם... פורום אהבה ורומנטיקה בגיל ההתבגרות אנחנו שם בשבילכם... ------------------------------------- גרים בעכו או בנהריה??
או שאולי סתם מתעניינים בערים הללו???
פורום עכו נהריה לי ואוהד

GlitterKitten

New member
../images/Emo18.gif אנשים! ../images/Emo18.gif

שלום לכולם!!! רציתי להודיע לכל החובבי הפופ למניהם שנפתח פורום חדש לאטומיק קיטן!!! ואם בא לכם לבוא לפטפט קצת על הבנות אז בואו בהמוניכם יש על מה לדבררר..כל יום תמונות חדשות!!! מאמרים!!! סקרים מעניינים!! אז שווה להכנס ולבדוק!! מקווה לראות אותכם שם !!!! תודה!! להתראותתתתתתת (וסליחה למי שכועס עליי עכשיו
)

dor302

New member
אוהבים את שאקירה?

אוהבים את השירים שלה נפתח פורום חדש לשאקירה כנסו ותהנו!

GlitterKitten

New member
אוהבים את אטומיק קיטן???

נפתח פורום חדש של אטומיק קיטן כנסו ותהנו!!! חחח פורום 611 !!!

AndreaCorr ©

New member
אוהבים את הקורס?!? (../images/Emo6.gif) ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורום 630! (על מה מתערבים שאמיתי מזה מעוצבן עכשיו? סליחההה :) )

i got u aj

New member
כן!!

אני אוהבת את אטומיק קיטן!! חולה עליהן!!!!! ועליך ירדנו´ש!!!חחחח מה קורה ירדן? זאת אור...שיניתי כינוי!!

GlitterKitten

New member
אוווווו

אור!! לרגע חשבתי שמישהו באמת אוהב אותן!!! חחחחח רעההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח הכל פצצות איתי!! נראה לי שאני מתנתקת עוד שתי דקות....חיחי

Katy Cat

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo60.gif פורום שופינג ../images/Emo60.gif

האם אי פעם נכנסתם לחנות בלי מטרה ויצאתם עם 10 שקיות? האם אתם מוצאים את עצמכם מתלבטים בין כמה פריטים ובסוף קונים את כולם? האם כרטיס האשראי שלכם כל כך שחוק ומגוהץ שאתם צריכים להחליפו כל חודש? האם נסעתם אי פעם לחו"ל במטרה לעשות קניות בלבד? אם עניתם "כן" על אחת או יותר מהשאלות הללו.... מזל טוב!! אתם מכורים לשופינג. פורום שופינג נפתח במיוחד בשבילכם! בפורום תוכלו לדבר על חוויותיכם מהשופינג:מבצעים, קניות, מחירים והנחות ובקיצור....כל דבר שעולה בדעתכם וקשור לשופינג. הפורום פתוח לכל הגילאים וניתן לדבר בו על:בגדים, איפור, אבזרי אופנה, נעליים, צעצועים,פיצ´קעס ואפילו מזון (כן...יש כאלה שמכורים גם לקניות של זה...). אז בין קנייה לקנייה, אתם מוזמנים להכנס... כנסו, תקראו, תהנו...ורוצו לקניון! פורום מספר 656...

GlitterKitten

New member
פורום אטומיק קיטן!!!!

פחחחחחחחחחחחחחח 611 !! אנשים אני נואשתתתתת חחחחחחח

GlitterKitten

New member
אז....

תבינו גם בפעם השניה...... והשלישית.......והרביעית ו..... וכו וכו!!!! חיחיחיחי

למעלה