אסור לפרסם,לבקש הורדה/צפייה ישירה

../images/Emo18.gifאסור לפרסם,לבקש הורדה/צפייה ישירה../images/Emo70.gif

חברים, לפי חוקי תפוז אסור לפרסם קישורים של הורדה או צפייה ישירה של הפרקים לכן אין טעם לבקש או לשים כאן. מי שרוצה שיבקש במסרים. נאלצתי למחוק היום 2 הודעות של בקשות אז בבקשה שימו לב לזה. מי שקרא את ההודעה שיסמן
שתהיה לכולנו שבת שלום
.

אני חושבת שכדאי לציין את זה למעלה

בהודעות הנבחרות או משהו... כדי שכולם יראו וגם החדשים.... האמ האני.. (לא שהייתה לי כוונה בכלל לשאול)

ראיתי שהוספת את החוקים, אם אפשר אז עוד הערה..

אני חושבת שצריך להיות ליד התמונה את המילים "חוקי הפורום" כי בחיים לא הייתי מנחשת שהם שם...
בטעות נלחץ לי העכבר על "המשך" וככה גיליתי שהוספת חוקים...

או...../images/Emo26.gif

"גלוש חדש כנס מיד" או... אמ... "חובה לקרוא לפני כתיבה" או משהו כזה... שימשוך את העין שיש שם חוקים... כי ההמשך יכול להיות גם ההמשך של התמונה.

סורי על החירפון..

אבל גם השורה הראשונה שכתבת היא מציינת רק לעלות אותה אחד למעלה כדי שיראו...

../images/Emo60.gifהחוקים מתחת לתמונה היו שם מזמן

הבעיה היא בגלל שהוספתי את התמונה אז אי אפשר אבל הוספתי חוקים גם בהודעות נבחרות ובמאמרים.

hodaya96

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

נראה לי הכי פשוט לעשות שרשור חוקי הפורום..

אין צורך.

אחרי כמה הודעות זה נעלם, לדעתי חוקי הפורום (בתמציתם) צריכים להופיע בהודעת מנהל. עם קישור להסבר מלא. למרות שאיזה חוקים כבר צריך? הרי ברור (לדעתי) לכולם שאסור לקלל, לדבר דברי גסים, ולהתנהג לא בסדר.

hodaya96

New member
חחחחחחחחח

אני לא בטוחה עם לכולם זה ברור אבל בטוח לרוב, בכל זאת צריך גם לכלול את זה בחוקים.. וגם את ה
ים שצרי לסמן על כל פרק שלא שודר בארץ ואני בטוחה שיש עוד כמה חוקים.. אז מה שצריך לעשות זה לכתוב את כל החוקים בהודעה אחת ואז להשים אותה איפה שכל ההודעות החשובות למעלה

../images/Emo6.gif

מישהו נכנס להודעות חשובות כשהוא מצטרף לפורום? אוקי יש לי רעיון תנאי קבלה! חחח
כל משתתף חדש חייב לקרוא את חוקי הפורום ושהמנהלת תוסיף את התמצית והעיקר בהודעת מנהל למעלה יחד עם תמונה היפה של השלישייה...

למעלה