אתגר

idanshaf2

New member
../images/Emo18.gif אתגר ../images/Emo18.gif

בעקבות השאלון שפירסמה john middas loves ch שהייתה בו שאלה על עיצוב מדים לתנועה.. חשבתי על אתגר קטן... מי יצליח לעצב את המדים היפים ביותר לתנועה, ואני לא מדבר על עיצוב מחדש של החאקי.. אלא עיצוב מיוחד וחדשני.. אולי אפילו עתידני.. אבל הטריק הוא שצריך להיות משמעות מאחורי המדים... כלומר צריך להסביר איך המדים מתקשרים לעקרונות והערכים... אז קחו את האתגר ותרוצו איתו.. אני מקווה לראות פה דברים מעיניינים...

לט'ס גו...

...אין לי מה להפסיד.
צבע החאקי מסמל אמנם את החלוציות אבל אם נצבע את המכנסיים בצבע כחול-לבן (כן כן, ביחד, פסים או משהו מסתלסל יפה.), זה לא רק ייסמל את צבעי הדגל אלא גם מיוחדות (הרי גם לצופים יש חאקי, בדיוק כמו למכבי.)
את החולצה הייתי צובעת בתכלת מלא, כמו השמים ("המכבי מוקיר פרי עמלו" - צבע זה מתייחס לצבע השמים, שבולטים במיוחד בטבע.). במקום חולצת כפתורים החולצה תהיה חולצת טריקו דקה עם ריצ'רץ' אלכסוני (זה משלב את הצפיה לעתיד של המכבי הצעיר.) את העניבה הייתי משאירה, אבל מכיוון שכחול לבן זה כבר המכנסיים, הייתי משנה את הצבע שלה לצבע בולט וחזק - אדום אולי, שזה הדבר הכי קרוב לחוזק שהייתי יכולה להקדיש לעיקרון יהדות השרירים. בעצם, אדום זה מזכיר את הנוע"ל. אז אולי משהו אחר. אבל זה צריך להיות צבע חזק ובולט. המ

idanshaf2

New member
יפה אהבתי את הרעיון

רק לא הבנתי את הקטע של החולצה לערך "מוקיר פרי עמלו"

למען האמת... ../images/Emo9.gif

הכוונה הייתה להתייחס לטבע, והיו שני צבעים שבאים בחשבון - ירוק (צמחים, פרחים וכו') ותכלת (שמיים). מכיוון ששמיים מסתדרים יותר טוב עם המכנסיים, אז... ות'אמת, זה בכלל לא קשור לערך. זאת רק אני התבלבלתי קצת

assafein

New member
../images/Emo41.gifיש לי אחד!!!!!!!!!

שמתאים לאחד מעקרונות התנועה... ואפילו הבאתי דוגמן שידגמן את זה!!!

assafein

New member
ושכחתי את העיקרון!!!

החינוך הגופני מהווה גורם המעצב את דמותו של החניך הן ברוחו והן בנפשו, החינוך הצופי מפתח את חושיו, את כושר הסתגלותו לסביבה ולחברה, ואת התאמתו לעבודת צוות. מסביר הכל עכשיו, לא???

idanshaf2

New member
חחחחחחחחחח יפה

רק רצוי להביא דברים מקוריים יותר פעם הבאה

למעלה