בקשר ללינקים להורדות

West Doll

New member
../images/Emo18.gifבקשר ללינקים להורדות../images/Emo196.gif

חבר'ה, אני לא יודעת אם שמתם לב או לא...אבל כרגע כן יש לכם מנהלת בפורום ואסור לתתלינקים להורדה או לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי הפורום
זה נוגד את חוקי תפוז. אז בפעם הבאה שאתם רוצים לינקים להורדות או אתרים שמהם אפשר להוריד אל תדונו על כך על גבי הפורום כי אם זה ימשיך כך אני אאלץ למחוק הודעות ואם זה לא יעזור אני אאלץ לחסום גולשים- ואת זה אני אף פעם לא עשיתי ואני גם לא רוצה שאתם תהיו הראשונים לתת לי לחסום אתכם
בקיצור, בואו פשוט נהנה מהסדרה בקצב הנוכחי שלה ואם זה לא מסתדר לכם...אתם יכולים לדבר על זה אבל לא על גבי הפורום

West Doll

New member
לדבר? חופשי...

אבל לא לדבר על "איך/מאיפה אפשר להוריד?" או "מי יכול לשלוח לי...?" וכאלה...
אה ואם כבר מדברים אז צריך כמובן לסמן בנושא ההודעה את הסימן
כדי שלא יהרוס לצופים שעוד לא הגיעו לעונה רביעית.

תמריקי

New member
412../images/Emo58.gif

עזבו מריבות... קירסטין בהריון
הייתי בטוחה שהיא חולה או משהו,אבל בהריון?מאיפה זה בא לכותבים? חח אהבתי את ראין וטילור,כל הקטע שהיא התחפשה לסנאי הזה^^ הם חמודים ביחד,אני חייבת להגיד שאני אוהבת אותם יותר מראין ומריסה,לא יודעת הם יותר יציבים כאלה... עוד 4 פרקים

../images/Emo58.gif

אחד הפרקים ההזויים... ג'ולי יוצאת עם אבא של ראין,קצת מזכיר את מריסה וראין... קרסטין בהריון.. אמרתי הזוי

coooooc

New member
אויש....

תאמיני לי נשארו עוד בדיוק 4 פרקים עד סוף הסדרה..!! וזה מה שמכניס לפה אנשים .. מדברים על פרקים שאין בארץ... אל תהרסי את זה עכשיו .. אף אחד לא יכעס עלייך כמו שלא כעסו על הקודמת....

West Doll

New member
תראי, אם זה היה תלוי בי אז חופשי...

אבל זה חוקים שתפוז קבעו ולא אני.. אתם יכולים להעביר את הפרקים בדרכים אחרות כמו מסרים או מסנג'ר וכו'.. זה לא חייב להיות על גבי הפורום
כמו שאמרתי, לי אישית אין בעיה עם זה אבל אלו החוקים

coooooc

New member
שמעי זה בדיוק יום אחד בשבוע..

לעוד 4 שבועות.. לא נראה לי שמישהו ישים לב.. אבל מה שתגידי

West Doll

New member
את האמת שאני לא מבינה למה את באה

אליי בטענות
נשבעת לך שהדבר שאני הכי רוצה זה שהפורום יהיה נחמד וכיף לגלישה ולהכיר אנשים וכו'.. אני לא כתבתי את החוקים של תפוז וכמו שאמרתי לך לי אין בעיה עם הורדות כי אני בעצמי עושה את זה. לתפוז יש בעיה והם הבעלים ואני פשוט שומעת בקולם ושומרת על סדר הפורום כי אחרי הכל זה התפקיד שלי כאן. אז כמו שאמרתי, את יכולה לפנות במסרים למי שהיה אחראי להביא לכם לינקים להורדה אבל לא לדבר על הורדות ולא לבקש לינקים לפרקים מסויימים על גבי הפורום
ולדבר על הפרק עצמו ועל העלילה מותר לדבר חופשי רק לסמן
בנושא ההודעה
אני מקווה שהבנת ולקחת לתשומת ליבך שאני לא נגדך פה

מנצלש"ת + שאלה על עונה 4

איפה אתם רואים את העונה? לפי מה שידוע לי בערץ 10 וביס זה עונה 2..

West Doll

New member
../images/Emo45.gif

בערוץ 10 וביס זאת אכן עונה שניה. את עונה רביעית הם מורידים בכל מיני דרכים מקוריות באינטרנט

natyzzzz

New member
במקום להוריד...

ממליץ לכם במקום להוריד לראות את הפרק השבועי פה : http://www.peekvid.com/ כמו כן,יש שם את רוב הפרקים מהעונות הקודמות. הפרק מגיע ממש יממה אחרי שהוא משודר בחו"ל.. (אפילו פחות לפעמים) וזה גם עדיף מלבזבז זמן על ההורדה.. תהנו :)

natyzzzz

New member
לגמריי...

אתר שווה רצח :) והם התבלבלו כשהם כתבו עונה שישית חחח יש שם עוד מיליון ואחד דברים חוץ מהOC..

למעלה