דיווחים מהשטח

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo18.gifדיווחים מהשטח../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

קרדיט למנהל הפורום של אירוויזיון פה בתפוז. 2 מחברי פורום אירו' כאן בתפוז
נמצאים כרגע באולפנים של הקדם והם מעבירים למנהל הפורום דיווחים משם. אני אעביר לכם לפה את הדיווחים שתהיו מעודכנים. חשוב לציין שהדיווחים על הביצועים הם דעות אישיות של החבר'ה האלה ששם ולא של שופטים או משהו כזה. בהודעה הבאה הדיווחים

ג ב ש ו ש

New member
עידכון מס' 1,2,3../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

עדכון מס' 01: החזרה הגנרלית שהייתה אמורה להתחיל ב-14:00 נדחתה בכשעה וחצי.
עדכון מס' 02: החזרה הגנרלית התחילה בשעה 15:00
עדכון מס' 03: קטע הפתיחה צולם מראש, יעל בר-זוהר ממתינה על הבמה על מנת להתחיל ולדבר.

ג ב ש ו ש

New member
עדכון מס' 4,5,6../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

מס' 04:יב"ז מתבלבלת
: יב"ז בחזרה הגנרלית: "אין דבר שלם יותר מלב שבור, ואין כמו שידור חי בלי תקלות"
מס' 05:יב"ז מתפוצצת מצחוק
הפתיחה ארוכה מאוד.בנוסף לקטע הפתיחה, מציגים את כל נקודות השיפוט. יב"ז לא יכולה להפסיק לצחוק מרוב פאשלות.
מס' 06:שלושת השירים הראשונים
01.שלמה גרוניך - מהדיווח שקיבלתי: לא משהו. 02.אבידנ'ז- מהדיווח שקיבלתי: מעולות. 03.אבי פרץ - מהדיווח שקיבלתי: מדהים.הפתעת הקדם.

ג ב ש ו ש

New member
עידכון מס' 7,8../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

מס' 07:גיים בוייז: הבנים שרים לא רע בלייב, וההופעה טובה, אבל יש בעיות סאונד.
סטלוס,אורן חן וגיא הררי: 05.סטאלוס ואורן חן - הופעה חביבה, אווירת טברנה. 06.גיא הררי - שר טוב. "ברצוני לציין שהדיווחים שאני מקבל הם משי, והם מובאים ע"פ התרשמותו האישית בלבד."-ציטוט של מנהל הפורום.

ג ב ש ו ש

New member
מס' 09:אדי,ציפי../images/Emo47.gifוצביקה../images/Emo88.gif

07.אדי באטלר - שר מהמם.השיר - תשפטו בעצמכם. 08.ציפי משהיד - המלוות מעולות, ציפי קצת פחות. 09.צביקה פיק - מבחינה ויזואלית, מהמם.קטע האופרה ענק. מזל שזו דעה אישית,ובנינו חברי פורום אירו' לא מתים עלייה מה לעשות.

ג ב ש ו ש

New member
עידכון 10../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

10.מישה - שר טוב וללא מבטא.מלוות אותו: מיכל רשף (מכוכב נולד) ואנסטסיה (שליוותה את שירי). 11.דיימונד'ז - שרות טוב, נשמע טוב באולפן. תוספות: - לצביקה יש כ-5 מלוות: 4 זמרות ואחת עם כינור.אם אינני טועה, אחת מהמלוות ליוותה גם את שירי (לא אנסטסיה ולא יעל שחר). - כל הקטעים המיוחדים בקדם מצולמים מראש (כולל ההופעה של שירי), ההופעות של 11 השירים המתמודדים יהיו בשידור חי. "קחו את כל הדיווחים בעירבון מוגבל, כי כל אחד רואה את ההופעות והשירים בצורה אחרת. תודה לשי על הדיווחים!"-זה מה שמסר מנהל פורום אירו' עד כה

המלווה השלישית זאת רננה כהן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מיכל רשף ואנסטסיה? מה נהיה שמה? כל האלה מהעונה השניה נהים מלווים וכולם גונבים לשירי מלווים

ג ב ש ו ש

New member
עידכון מצחיק ביותר../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

הגלויות הן בהשתתפות האמנים עצמם, הם מספרים איך הם הגיעו לקדם וכו'. הגלויות מושקעות ומצולמות בספינה. ומשהו משעשע לסיום: במחרוזת בה האמנים מבצעים את המחווה לאהוד מנור ז"ל, יש לכל האמנים כיסאות ושכחו לארגן גם לציפי משהיד כסא מיוחד משלה.היא הסתפקה בלעמוד, ואח"כ הביאו לה כסא רגיל.

just dana

New member
יו לא נמאס להגיד את זה שאתה ממש

משרה אוירה חיובית....... את גר קרוב לציפי לא?

just dana

New member
אחותי איפרה את ציפי פעם אחת לאירוע

אני אשתדל להביא תמונה,ולגבי הריקודים-בעיה
כי אני לא יכולה לגדום זו לא קלטת מינידיוי..

למעלה