האם גם אתם עדים לנהיגה מהיר

סיגאוי

New member
מהירות נסיעה ברחוב יהודה

לפני כשבוע נסע רכב (ג'יפ) בפראות ובמהירות מופרזת ברח' יהודה באזור גן הילדים,ודרס חתולה אומללה. אין זו הפעם הראשונה שנוהגים אצלנו ברחוב באופן כזה שמסכן את הציבור. בעבר כבר כמעט נידרסו ילדים ולמזלינו ניצלו. כל הנהגים מתבקשים לנהוג לאט ובזהירות בדרכם לגן הילדים או בחזרה. תחשבו... בפעם הבאה עלול לקרות אסון לילד ולא לחתול...

לארי

New member
../images/Emo18.gifהאם גם אתם עדים לנהיגה מהיר

מהירה ברחובות הישוב הראשיים בעיקר? רחוב הגבעה, הרחוב שאני גר בו במקרה הפך בזמן האחרון למסלול המראה, מייד כשנכנסים לרחוב ועוברים את העיקול הראשון, חובשים הנהגים את קסדת "נהג המירוץ" ומתחילה מהירות מופרזת, חסרת פרופורציה אשר מסכנת את כל הולכי המדרכה, רכבים שבאים ממול, ילדים המשחקים לתומם והורים המוציאים ילדיהם מהגן. אם נוסיף לזה את העדר הבמפרים ברחוב, נקבל מצב מסוכן אשר אינו רצוי לדעת כולם. אנא, הרפו מהדוושה כשנכנסים לרחובות הישוב וזכרו שחיי הילדים של כולנו בידיכם.

כן !

לארי, למרות הבמפרים ברחוב אהוד גם אצלנו יש טייסים.אחת השיטות הנפוצות להמנע מקפיצות בבמפרים היא להתקרב בצורה מסוכנת למדרכה כדי לעקוף באופן חלקי את הבמפר. בסוף זה ייגמר באסון. כבר היו פה מיקרים של חיות בית שנדרסו ורכבים שנפגעו ועדיין אנשים טסים, עוקפים וכדו'. הדבר חמור במיוחד כשמדי פעם אחד הטייסים מבצע גיחה ליד גן השעשועים בלי להאיט. יש למישהו רעיון איך מתמודדים עם נהגי המירוצים המקומיים?

elio1

New member
מהירות נסיעה בכניסה לישוב

חברים יקרים, אנא האטו רכבכם בכניסתכם ויציאתכם מהישוב למהירות מינימום! שדה ראיה רע מאד, הכביש שבור ומלא בורות, נעשה צר (משני מסלולים למסלול אחד) ומתעקל בדיוק באותו המקום! אני סומך ידי שאנשינו עושים כמיטב יכולתם לשנות את המצב בהקדם, אך לבנתיים, מבחינתינו, בוא נעשה הכל למניעת פגיעה בנפש וניסע לאט במיוחד בקטע זה של הכביש. במקום זה ברצוני רק להביע את מורת רוחי מוועד הישוב של לפיד, אשר מוכן לסכן את חיינו וחיי ילדינו, בשל התעקשותם לתקן את המצב הקיים. אני מציע לבדוק אפשרות של קביעת עובדות בשטח, בכל האמור בביטחונינו! (האם אין לנו שום אפשרות לשפר ולא במעט, ולו באופן זמני, את המצב הקיים ועל חשבונינו?) מודאג, אליו.

moshes20

New member
גם ברח' יפה נוף

גם ברח, יפה נוף שהוא רח' צרוקצר , רח' ללא מוצא. חלק מהתושבים ואורחיהם מאיצים בו ללא סיבה. כאילו הרחוב אינו מסתיים בעוד כ 15 מטר. האם רק אסון יביא למודעות? משה

למעלה