הגנון של שחר נפתח

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif הגנון של שחר נפתח ../images/Emo18.gif

כי אני באמת מרגישה כמו גננת פה בזמן האחרון, והגיע הזמן לשים לזה סוף. בזמן האחרון יש פה אנשים חדשים שלפעמים לא מבינים ויודעים את החוקים של תפוז ושל הפורום ופשוט עוברים על החוקים. במקרים כאלה מה שאנחנו צריכים לעשות בתור יותר ותיקים וכאלה שכבר למדו והבינו את החוקים זה לעזור בסבלנות ובנחמדות לאלה שלא מבינים. וכן, לפעמים זה דורש יותר מפעם אחת או אפילו 5 כדי שאותם אנשים שטועים יבינו מה הדבר הנכון לעשות לכן צריך להסביר להם שוב, וושוב בסבלנות ולא בעצבים את החוקים, לתת להם קישור לתקנון הפורום. אבל אני עדין רואה אנשים שפשוט מתעצבנים, ואם אני יכולה לגיד מתעצבנים סתם כשמישהו לא כותב הודעות לפי החוקים. ולפעמים יוצא שהוא מוציא את העצבים. אני לא רוצה לראות דבר כזה בפורום שלנו אנחנו כאן בשביל הכיף , האנשים, האווירה הטובה וכמובן מקפליי. אז אני מבקשת ממכם כמו שאומרים חיו ותנו לחיות לא הייתם רוצים שיתעצבנו עליכם ויהיו לא נחמדים אליכם נכון?! אז אל תתיחסו ככה לאנשים אחרים. מהצד השני.. יש גם את החדשים שבאים לפורום שלא היו בו לפני ולא יודעים איך הוא מתנהל ומה החוקים בו והאנשים בו. אני בטוחה שאחד שבא לפורום חוץ מנושא הפורום שהוא אוהב הוא גם פה בשביל האנשים. אז תשתדלו לעקוב אחרי אחרים, לראות איך הם משרשרים ואיך הם כותבים הודעות, כאלה שכבר ותיקים ואפילו לא ותיקים וכן כותבים לפי החוקים. אם יש שאלות אנחנו הרי יותר מנשח לענות ולעזור. אבל תנסו בכל זאת לכתוב לפי החוקים. נכון, לפעמים לא שמים לב או סתם מתפקשש אז בשביל זה אני פה כדי לתקן אבל באמת שיש גבול לכל דבר. ובכלל בזמן האחרון מתפתחים פה הרבה ומהר כל מיני ויכוחים.. קטנים וגדולים.. על שטויות ועל פחות שטויות (אתם תחליטו כבר) הויכוחים והריבים האלה פשוט מעכירים את האוירה בפורום. ואישית אני אגיד לכם- בזמן האחרון פשוט כבר לא כיף לי להיכנס לפורום כמו פעם ותאמינו לי.. זה לא בגלל מקפליי.. משהו אחר הולך פה. לא נעים להיכנס לפורום ולראות ויכוחים ולראות בלאגן. תיזכרו שלא כולנו אותו דבר. יותר נכון, אף אחד פה לא דומה לאף אחד אחר. כולנו שונים וככה גם הדעות שלנו שונות (ביננו, מה היה הכיף אם היינו מסכימים על הכל?!) אבל כל דבר יש צורה, והויכוחים הממש מגעילים האלה שיש פה במן האחרון לא נעימים לאף אחד. אז אני אגיד חד וחלק - אני לא רוצה לראות אותם יותר. אם אני אשים לב שמישהו פה פשוט "אוהב" לריב ויוצר בלאגנים אני פשוט אחסום אותו מהפורום. אני לא אהסס למחוק הודעות כאן כשהן פוגעות בחברי הפורום - וזה חלק מחוקי הפורום אם תשימו לב. גם אם מישהו פגע בכם או סתם אמר משהו שלא מצא חן בעינכם- דבר ראשון תתעלמו כי מה כבר יעזור שתגיבו?! ודבר שני אם זה מוצדק אתם תמיד יכולים לפנות אלי כדי שאני אמחק את ההודעה (אין לי 10 עיניים, אני לא רואה הכל) בזאת סגרתי את הגנון של שחר
תרגישו חופשי להגיב.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

תראי אני מסכימה עם כל מילה שלך. אבל בכל זאת, כשמישהו נכנס לפורום הוא צריך לקרוא את החוקים שלו. ואם הוא לא טורח לעשות את זה, אז לנו בתור גולשים יותר ותיקים פה ובתור חברים בפורום הזה, יש זכות להעיר לו כי זה מפריע לנו. כמובן שיש דרך לעשות כל דבר וגם את ההערות צריך לעשות בצורה הכי נחמדה שאפשר ולא לתקוף אלא להסביר, להוסיף את אומנות השרשור, להסביר מה זה נצל"ש וכדומה. [אבל כשמישהי מנצלש"ת שרשור נעוץ שכתוב בו בפירוש לא להפוך ל
. זה מרתיח אותי... ואת יודעת איפה זה קרה. ואת יודעת כמה השקעתי בדבר הזה, אז זה ממש הכעיס אותי כי גם ככה הייתי ממש קרובה לבטל הכל
]. ובכל זאת, גם אם יש לי בעיות עם מישהו אני עושה את השיחה במסרים ולא על גבי הפורום כי אני מתחשבת בשאר הגולשים, וכך אני מצפה מכל מי שכותב כאן.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

נו יפה.. את אומרת בדיוק מה שאני אומרת. לדל דבר יש דרך וצורה. ברור שצריך להעיר ואני בעצמי מעירה אבל כמו שאמרתי - יש דרך ויש צורה ולפעמים אנשים פה מוציאים עצבים על אנשים אחרים. ובקשר לדבר שאת מדברת עליו.. לצערי יש גבול לדברים שאני יכולה לעשות בתור מנהלת. ולכן אין ברירה אלא להעיר לאותו בן אדם כי כמו שאומרים - לומדים מטעויות. ואם הוא עשה את זה פעם אחת והסבירו לו שזה לא בסדר, אני חושב תשהוא לא יחזור על זה פעם שניה. וכמו שמארת - יש דברים שעדיף לשמור לשיחות פרטיות. מסנג'ר, איסיקיו או מסרים פרטיים כי אלו לא דברים שצריכים להופיע על דבי דפי הפורום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

אני שמחה שאנחנו מסכימות
!

Hip Hop star

New member
../images/Emo31.gif

שחר,את מודעת שעשית הכללות........? ואני יודעת שלא הייתי בסדר!!!!!!!! ואני רבה עם כל העולם ואחותו,ואם מה שזה ייעזור זה שאני לא אכנס לפה,אז אין בעיה...אני עדיין אוהבת את כולכן!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אלה נו...

את יודעת שלא שחר ולא אפחת אחרת רוצה שתפסיקי לכתוב פה. כולנו רק רוצים לשמור על אוירה נעימה בפורום!

DesertRose7

New member
הכללות?

הכללות של מי? של מה? והאמת שאני מדברת פה כמעט על כל אחת. ולפעמים אפילו אני.. אבל אני מדברת על כל אחת ואחת פה חוץ מהשקטות.. שצריכות להתחיל לעושת רעש

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gifמסכימה לא כתבתי פה לאחרונה הרבה../images/Emo4.gif... לא בגללכם../images/Emo24.gif, פשוט כי לא הייתי בבית../images/Emo82.gif../images/Emo122.gif... וזה הולך להמשיך ולמרות שאני לא כותבת הרבה אני קוראת הכל... מתגעגעת../images/Emo24.gif שחר, אולי אפשר לכתוב למעלה שורה צבעונית כזו שכתוב בה "נא לקרוא את תקנון הפורום" או משו כזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה יכול אולי לעזור...

loserontheloose

New member
יפה, קצת סדר

כבר הרבה זמן שאני נדהמת כל פעם מחדש על הברוטליות שבה חלק מהאנשים פה מעבירים את החוקים. את האמת שאני ממש לא מרגישה שייכת כי כולם צועקים על כולם ומספיק שאני אעשה טעות אחת קטנה וכולם יהיו לי פה על ה-case ויצעקו. חלאס. הפכתם את המקום לדיקטטורה. באמת הגיע הזמן שמשהוא ינער אתכם ויגיד לכם להרגע אני שמחה שזאת הייתה המנהלת דווקא. והבעיה היא לא באנשים שלא יודעים את "אומנות השירשור" אלא בתפוז שהקימו את הפורומים הכי דפוקים בעולם. אין כמעט פורומים ברשת שנראים כמו הפורום הזה. במקומות אחרים לא צריך אומנות השירשור כי אין אופציה כזאת להגיב לכל הודעה בנפרד ככה. אפילו בהייד פארק זה יותר פשוט. אז איך אפשר לצפות שמישהוא ימצא ראש ורגל במקום הכל כך לא ידידותי למשתמש הזה?

DesertRose7

New member
אבל ברגע שאתם פה

תתרגלו - זה מה יש. ויפה מאוד יש אנשים שמסתדרים עם זה ויודעים איך לשרשר ואיך לעבוד עם תפוז. תלונות על צורת הפורומים הרי לא יעזרו.. פשוט לזרום עם זה. כי בנתיים זה הפורום הכי גדול של מקפליי בישראל ואני בטוחה שיש הרבה אנשים ששמחים ועוד ישמחו בעתיד לקחת חלק בפורום שכזה אז צריך להסתגל למקות שאתה נמצא בו - ברומא התנהג כרומאי.

loserontheloose

New member
אבל תסכימי איתי

שהפורומים בנויים בצורה מטומטמת. פשוט הראתי לך סיבה למה זה קשה לאנשים מסויימים להבין איך להשתמש בזה, כי זה לא ידידותי למשתמש אז תהיו *קצת* יותר סבלניים ותזכרו - הכל אשמת תפוז!

למעלה