הודעה חשובה

../images/Emo18.gif הודעה חשובה ../images/Emo18.gif

טוב... אז קודם להודעה היותר משמחת... ב-1.4 תתקיים הופעה של נובה.. בלופט של הלהקה בת"א בשעה 22:00. פרטים יותר מדוייקים בהמשך.! ההודעה השניה היא כזאת שימו
חל שינוי קל בבחירת העוזר הפקה של הלהקה. מחר בבלוג ייבחרו שלושה מועמדים שייענו על השאלה הבאה באופן הכי יצירתי. השאלה היא כזאת : מה הדרך הכי מקורית שהיית מציע, להביא את הלהקה לתודעת הקהל. 3 התשובות המקוריות ביותר, ייבחרו. ובשבוע הבא ייבחר העוזר הפקה ע"י הלהקה וע"י הגולשים!
לכולם

תשובות :)

הקדמה... כשאוהבים משהו ובכלל שאתה עצמך אוהב לעשות את מה שאתה עושה ובמיקרה הזה זה לשיר ... אז אתה מעביר את זה הלאה באנרגיה שלך . והאחר מתמגנט למה שאתה משדר לו. לדוגמא ( הנצחון של שירי מימון בקדם אירוויזיון ותפרידו כרגע את דעותיכם האישיות) ...... אז לפי דעתי ... 1. השמעת השירים ברדיו, טלוייזיה, יחצנות. 2. אתר באינטרנט . 3. שיטת " חבר מביא חבר " , פרסום הלהקה. ובהצלחה אני אישית מאמינה בכם ב 100%, אתם שרים מהלב ( אני לא צריכה את האינטרנט המהיר שלכם .) אני עושה א תזה כי יש אנשים שזה חשוב להם שיהיה שם את ה " המישהו " הזה שפשוט יהיה שם בשבלם אם זה לענות או פשוט להיות שם . אז כמו שאמרתי בהצלחה .. נ. ב. מזל שנכנסתי וראיתי את ההודעה הזאת :)

היי עדי ../images/Emo13.gif

עדי...יש לי איזה באג שלא נותן לי לפתוח מסרים :/ את יכולה לכתוב את המסר כאן בתור הודעה ? תנקס.

קקטוס.

קוראים לי עדית. ושלחתי לך מסר עם השינוי שחל בבחירת העוזר הפקה. למקרה שלא תספיק לראות את זה בפורום

התשובות שלי הן:

1 לפתוח את שידורי בשעות מוקדמות ולהשמיע רק את להקת נובה במשך כל השידור ולדבר עליהם עם הצופים פעם בשבוע . ובין השירים שאני בוחר בימים רגילים לשים שיר אחד של הלהקה. 2. הייתי תולה מודעות בכל מקום אפשרי אם זה במקום ציבורי, במקום עבודה או סתם בעיר על לוח מודעות. 3. כמובן לעדכן ללא סוף את הקהל ע"י SMS או דרך דואר אלקטרוני ובמהלך השידור על הופעות הקרובות ואו השידורים של להקת נובה. וגם להציע להם להכנסלמצעד הלועזי השבועי של גלגל"צ ולומר לכל המעריצים והאחרים רק להצביע ולהצביע ולהצביע ע"י sms ואו טלמסר את שיר מספר... להקת נובה.

A N I g M A

New member
טוף, אז ככה../images/Emo9.gif

הייתי שולחת באייסיקיו/מסרים/מסנג'ר לכווולם את האתר הרשמי של נובה. הייתי מפרסמת את האתר בערך בכל מקום אפשרי (ויש לי המונים
) אח"כ הייתי מכניסה את אחד השירים שלהם לפלייליסט בהופעות שלי. ואממ הייתי שמה אותם בחתימה שלי :)

מה הדרך הכי מקורית שהיית מציע?

אהלן מוזיקה זה גורם משחרר ואחד הגורמים להיווצרות סלבריטאים. אין ספק שבישראל רוב הסלברטאים הם קשורים לתחום המוזיקה. רבים הם הזמרים אך בודדים הם אלה שהגיעו לתודעה הציבורית. אני, בתור אחד שלמד 3 שנים תקשורת וחברה והגברת קולנוע, יודע בבטחה שהעולם הבידור הוא ברובו רדוד , פשטני ובנאלי שרוב הקהל המאזין הוא טיפוס של "אדם מיידי" שרוצה הכל כאן ועכשיו , וכן אין מה להתבייש , הקהל אוהב גימיק! גימיק=פרסום=כסף=הצלחה מסרחית מסחררת. בואו ניהיה אמיתיים לרגע. פורום מתקרב, בואו נסיר את המסיכות מעל פנינו ונשים את הקלפים של המן הרשע על השולחן. אנחנו אוהבים שערוריות, מחדלים, פרובוקציות ואם אין את זה אז מילא שיהיה משהו מושך וגימיקי. לדעתי, ביכולתה של להקת נובה לספק את אשר חפץ לבו של הקהל. כפי שאמרתי שמוזיקה זה אהבה ואם באהבה עסקינן אז באהבה כמו במלחמה הכל מותר. פרסום נובה באינטרנט זה לא בעיה (הרי כי ביממה אחת אני מבטיח שלא יהיה אתר שנובה לא תגע בו ולא יהיה גולש שלא ישמע את השם נובה) אך חוכמתנו היא להביא את נובה לתודעה ציבורית ולפרוץ את גבולות האינטרנט. (אל תשכחו שניתן להציף את ערוץ 24 בהודעות בתוכניות שמשדרות הודעות, ולמפיקי הערוץ להציף במכתבים שונים מכותבים "שונים" שישדרו עוד ועוד את נובה, כמובן קשרים לא חסר בתחנות רדיו למיניהן שניתן יהיה להעלות את נובה)... תשאירו את זה לי. אם אבחר, אני בטוח שנובה תבחר שנה הבאה לפריצת השנה במוזיקה הישראלית. אני מלא כריזמה ואמביציה עליך פאקקקקקקקקקק. ואם בכל זאת לא אבחר? אעשה משהו בנידון אך לא מבטיח שבאותה רמה כי אני לא אוהב להפסיד. ושאני מנצח כולם מנצחים ולוקחים את כל הקופה.

גם אני אנסה...

אוקיי... אז דבר ראשון, לא משנה מה... נובה, אני פה... לכל דבר שאני אוכל לעזור לכם. דבר שני, התשובות- -אוקי, מכיוון שאני לומדת בבצפר, יש לי הרבה הרבה הרבה מכרים שאני יכולה להפיץ בינהם... אולי אף כדי לארגן מופע בבצפר שלנו...! אנחנו אוהבים מוזיקה טובה..!!!! -לארגן קבוע, בלי תקלות את הבלוגים! להפיץ בכל רחבי הפורומים קישור ישיר לבלוג שלכם. כנ"ל לאייסיקיו ולכל מקום אפשרי! -לחלק פליירים ברחבי "הארץ" שיבואו לשמוע אתכם בהופעות, בבלוגים, בכל מקום!!!!!! (זה מה שאפשר לעשות כרגע, כשתוציאו את הדיסק, זה כבר אחרת...)

מזל שבאתי...

מה הייתי עושה? משכירה משאית ,מעלה אותם על המשאית ומצלמת להם קליפ ברחובות תל אביב... על המשאית כמובן יתלו פוסטרים עם השם שלהם,וככה גם יראו אותם עושים קליפ,גם יראו את הפוסטרים עם השם שלהם,וגם ישמעו אותם בגלל הפלייבק... וואחד פירסום.וואחד מקורית. סאלאמת

טוב יש לי רעיון חדש יותר טוב

בגלל שכבר מישהו הציע לפני את רעיון המשאית (אמנם לאורך חודש ימים,מאבד את הרלוונטיות של זה..אבל חפיפ..) אתם צריכים אותי וזהו.

למעלה