הודעה חשובה...

gaga28

New member
../images/Emo18.gifהודעה חשובה...

יש וירוס חדש לקרוא... xembe נשלח באמצעות האי מייל ומכיל קובץ שמוצג כ"עדכון אבטחה קריטי לחלונות XP”. הוירוס פוגע גם במשתמשי חלונות בגרסאות קודמות זהירות: אי מייל שמגיע לכאורה ממיקרוסופט, יכול להכיל וירוס ששוחרר לרשת ביום שישי האחרון ונקרא Xombe. לוירוס גם שמות אחרים Trojan.Xombe, Downloader-GJ ו- Troj/Dloader-L. הוירוס מפרסם עצמו כעדכון קריטי למערכת ההפעלה חלונות XP. האי מייל מכיל קובץ מצורף שעם הפעלתו הוא מוריד קוד מסוים מהרשת, המאפשר להאקר לפרוץ למחשב וכלות בו את זעמו. קסומב הוא חיקוי די מוצלח לאחד הוירוסים האיומים ביותר מהשנה שחלפה, mass-mailed Swen, שהופיע גם הוא בתחפושת של עדכון אבטחה ממיקרוסופט. אולם קסומב לא הצליח עדיין לשחזר את ההצלחה של Swen, ולא נכנס לרשימת עשרת הוירוסים המסוכנים ביותר שמפרסמת חברת אבטחת המידע Messagelabs. לעומת קסומב, Swen הצליח להעפיל למקום השני בטבלת המסוכנים עם הדבקה של 7000 מחשבים תוך 24 שעות.

Hector M

New member
תודה רבה על המידע

הי gaga28, אתה אחלה ותודה על האזהרה. אכן נתקלתי בעדכונים כאלה שפתאום צצו והופיעו לי על המחשב. אך היות ואני בהחלט מרוצה מהנורטון אנטי-וירוס שיש לי,לא מהרתי להוריד את העדכון המוזר הזה,מה גם שחשדתי שזה עשוי לשבש את פעולת המחשב. המחשב שלי כבר היה נגוע פעם באיזהשהו סוג של וירוס שהיה מציף לי את האי-מייל בעשרות הודעות ללא הרף, איזה בלאגן זה היה. וזה יכול להיות מה זה לא נעים. בקיצור,תודה על המידע. אני אשים לב. ! Y O U A R E T H E M A N

למעלה