הודעה מנהלתית

../images/Emo18.gifהודעה מנהלתית../images/Emo18.gif

(או לפחות חצי מנהלתית). הסיכום השבועי שלי הולך לבוא מחר, אבל בגירסא קצת שונה. בכל מקרה, לא הזנחתי אתכם ואני ממש מתנצל על כל העיכובים שחלים בפרסומי הסיכומים השבועיים לאחרונה. תודה מראש.

אממ...

פינוקיו, היה רצוי שהסיכום השבועי יועלה בימי שישי, עם סוף השבוע. או, אם תרצה בימי ראשון. אך, בכל מקרה, עליך להחליט על יום אחד מבין שניהם, ולדבוק בו. ולמען הסר ספק: הודעתו של פינוקיו לא נכתבה מטעם הנהלת הפורום.

שבת לא רצוי ממילא, לדעתי

בגלל חברי הפורום שומרי-השבת. עדיף יום ששי או יום א' - לבחירתך.

../images/Emo63.gifהסיכום השבועי - 23.5.04../images/Emo63.gif

אז מה היה לנו השבוע? נמשיך קצת עם ענייני מנהלה - הסיכום יכלול מעתה לינקים לשרשורים חשובים / הודעות מעניינות. חדשים - שישו ושמחו, שכן הצטרפתם לפורום הגדול ביותר בישראל לנושא זה. (מישו מכיר עוד פורומים של פ"פ בישראל?) באותו השרשור, אגב, התקיים דיון פורה בסוגיית המוזיקה הטובה ביותר בעוד שאתה מגיע לHigh מלאכותי. למרבה ההפתעה, ציף לא נתנה בראש לאף אדם שאמר איזה מוזיקה הוא היה הכי מעדיף לשמוע בעת גלגול חומרים מסויימים. ציף תרגמה לנו, באדיבותה, ראיון של המגזין Uncut עם ווטרס אהובנו הקצת אנוכי. מלבד נושאים רגילים שנויים במחלוקת בינו לבין הפלויד, העלה ווטרס את הרעיון המוזר לפיו כותבי שירים נולדים כותבי שירים, ואין אפשרות להפסיק את תהליך הכתיבה, או יותר גרוע, להפוך לכותב בעצמך. צר לי לומר, אבל ווטרס יכול בנחת להשלים עם הפלויד עתה, אחרי שעבר את סף השטויות המירבי המותר. בשרשור השאלות השבוע נשאלו מספר שאלות שונות - החל ממי זו שרלוט קרינגלס ועד הגיטרה בה השתמש גילמור בהקלטות Marooned.

../images/Emo63.gifהסיכום השבועי - המשך../images/Emo63.gif

NIR Y שאל אודות הפייבוריט שלנו לפלויד אחרי עזיבתו של ווטרס. מסתבר שאף אחד לא ענה על השאלה עצמה, כנראה בגלל שווטרס היווה מרכיב כ"כ חשוב בפלויד המקורית. תשובה הגיונית אחת היא - אלוהים. מתנגדים? קדימה, תגיבו לשרשור. פיטר פן המסטול הנצחי המליץ לנו על הסולו של Comfortably Numb בגרסתו בפולס. שמיעה נעימה. ציף עדכנה אותנו שוב, והפעם אודות גילמור והסטראט שלו. אני חייב אחת כזאת כשאני אהיה גדול
. בנוגע להקלטת שיר הפורום - כרגע יש מאבק צמוד בסקר בין Comfortably Numb לבין Wish You Were Here. כרגע CN מנצח, אבל בהפרש של קול אחד. הסקר ינעל בעוד כ-24 שעות. מי שלא הצביע - זה הזמן, אם אתם רוצים להטיל את הכף לכיוון WYWH, או אם סתם בא לכם לקדם שיר אחר. תגובות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה. פינוקיו שמי.

../images/Emo45.gif

הסקר יסתיים מחר בחצות. עד אז, כולם מוזמנים להצביע ולהשפיע.

מדובר בהצעה של פינוקיו

פינוקיו הציע שחברי הפורום יקליטו גרסת כיסוי לשיר של הפלויד. כדי להחליט איזה שיר, הועלה הסקר - על פי הצעות שהועלו קודם בשרשור.

למעלה