MARMELAD

New member
אתם מוזמנים לעמוד קישורי הפורום

המלצות, שאלות ותיקונים יתקבלו בברכה... גלישה נעימה ! MARMELAD

MARMELAD

New member
מישהו כבר קרא את ה"קשת" החדש?

ומוכן להסביר לי למה לעזאזל צריך לעניין אותי מה ג´וזי כץ מאחלת לקהילה לשנה החדשה?????

נועם*

New member
הודעה לכל הפורום! נועם הופך ליריב

או קיי אז לכל הפורום אני מחליף את הכינוי של ליריב, מסיבות אישיות, אז מעכשיו שאתם רואים יריב תדעו שמדובר בנועם החביב שדיברתם איתו עד היום!

הכרה רשמית בפינלנד בזוגיות חד מינית

הפרלנט בפינלנד אישר אתמול (שישי)חוק, המאפשר לזוגות חד מיניים לרשום את מערכת היחסים שלהם באופן רשמי, דבר שיקנה להם חלק מהזכויות המוענקות לזוגות נשואים. ואולם, החוק, שאמור להיכנס לתוקף בחודשים הקרובים, לא יאפשר, לדוגמא, לבני הזוג לאמץ זה את ילדיו של זה. מדינות נוספות בצפון אירופה, כבר אישרו בעבר חוקים דומים. לפרטים נוספים בדבר אפשרויות ההתקשרות הזוגית בישראל, עריכת הסכמי זוגיות וטכסי זוגיות, תוכלו לקבל בארגון משפחה חדשה, הארגון העוסק בקידום זכויות המשפחה בישראל לרבות כל צורות ההתקשרות הזוגית. הארגון מעניק שירותי ייעוץ משפטי ואף נאבק בבתי המשפט ובבג"צים למען הכרה בזוגיות החד מינית. כמו כן תוכלו לרכוש בדואר את המדריך לזכויות המשפחה תמורת 30 ש"ח תרומה קודש לפעילות הארגון. כתובת שד´ חן 4 תל אביב 64071 טלפון 03-5282798 פקס : 03-6204539 דוא"ל [email protected] האתר www.newfamily.org.il

MARMELAD

New member
ומעניין לעניין.....

לא מזמן, ב-25 לחודש, היה להאל ספארק, מייקל בשבילכם, יום הולדת. לכבוד האירוע.. אתם מוזמנים להיכנס למאמרי הפורום ולקרוא כל מה (שאני לפחות) יודע עליו.. MARMELAD

son_israel

New member
פיקניק דובים בסוכות

לאחר הצלחת הפיקניק ביום העצמאות האחרון החליטו הדובים לשוב ולחגוג בחול המועד סוכות בפיקניק מלא דובים ושרירנים ביום חמישי ה 4.10 בשעה 20:30 בפארק הירקון על הדשא שמול הגשר (מאחורי תחנת הדלק) (מפה מצורפת) מה מביאים? כל אחד מביא את הבשרים ואת הסלטים ואת השתייה בשביל עצמו ותודה מראש לכל מי שיביא מנגל! אגב לא לשכוח שמיכות (שיהיה על מה לשבת) והכי חשוב "קונדומים למי שידלק על מישהו " סתאאאאאאם זאת פגישה בשביל כיף ולא לסקס אבל בעצם מי אני שאקבע לכל שאלה ניתן לפנות אל: דובטוב: [email protected] לינקס26: [email protected] son_israel: [email protected] נתראה בפיקניק

מרשים

ללא ספק אחד מעמודי לינקים היותר מרשימים, הקיימים בנושא. מרמלד, מזל טוב על הולדת הפורום החדש, ו

כן| יפה יפה, מקיף למדי... |

בסוף כתבת ??? בתשובה לשאלה האם הוא אק/פס. בוא נלך על זה הפוך: הוא רוצה בריאן... מי אק´, מי פס´?

MARMELAD

New member
לא מחייב....

לדעתי הוא גם וגם. למרות שאם הוא נכנס עם הפייגע´לה העאלק חתיך הזה, מה קוראים לו בריאן, בליינד הוא נשכב על הבטן...

למרות שהוא אוהב שמפנקים אותו

מייקל אוהב לעשות טוב לאנשים. פאסיבי. רוב הזמן פאסיבי. בכל מקרה, הוא בן 25?! השחקן שמשחק את ג´סטין בן 22! טוב אמור להיות הפרש של מה, 12 שנה ביניהם? טוב נגיד. והוא לא נראה כזה טוב, הוא בהחלט לא כזה חכם. הוא בסדר, אבל נראה לי שאם כבר אז בריאן עדיף. אבל אם אפשר ג´סטין... גררר... טוב, אחרי המחשבה הזו אני הולך *לישון*
מר מומינ´לה

MARMELAD

New member
מומין... מה יהיה עם ההתאהבות שלך

בג´סטין הזה..... אני לא רואה לזה סוף..... מייקל בן 30 והשחקן שמשחק אותו בן 32. מי בן 25.. עוד לא הבנתי.

סליחה שהוא הוא

ואני לא מאוהב בו או משהו. אני סתם חושב שהוא... גרר... בואו נגיד את זה ככה... לגרור אותו לתוך הארון שלי ולנעול את הדלת הייתי מוכן. מערכת יחסים - לא נראה לי. אבל ככה גם בריאן אמר.
חוץ מזה התבלבלתי עם התאריך של היום הולדת. אופסי. מר מומינ´לה שיוצא

MARMELAD

New member
מנועם ליריב... ההבדל בשמות הוא

גם מבחינת המשמעות שלהם...? מקווה שלא

MARMELAD

New member
ואם אתם רוצים לדעת מה המצב

כאן אצלנו בארץ... שווה להיכנס. האתר התווסף לרשימת הלינקים שלנו.

אופק L

New member
פרוייקט אופנה בפורום "גאווה" ../images/Emo34.gif

זה לא סוד שהומואים אוהבים להתלבש, ויודעים איך להתלבש - בואו ספרו לנו מה יש לכם בארון (חוץ מחוברות הפורנו והדילדו 32 אינץ´). פרווה, עור, לייקרה, כותנה, ג´ינס - תחשפו הכל
מרמלדי, מקווה מאוד שגם אתה תמצא זמן בין העיסוקים הרבים שלך בתור אמן-אוכל ותספר גם על עצמך 9-)

MARMELAD

New member
../images/Emo9.gif תודה... טרמפיסט...

הנה כבר אני מסמיק... ולכבוד הצטרפותך לפורום קבל
MARMELAD ד.א. מי שלא יודע מה זה בכלל קישורי הפורום, למעלה יש שורה אפורה ושם רשומ "קישורי הפורום". מי שייכנס לשם יראה רשימה ארוכה של קישורים לכל מיני אתרים שנוגעים בהומוסקסואליות על כל צורותיה. ושוב, הצעות ייעול וכוליי נא להפנות אליי.

../images/Emo13.gif וואו, ממש מכובד...אבל ../images/Emo27.gif ../images/Emo15.gif

כל הכבוד זה באמת יצא מאד יפה. מרמלד אתה מלך. יש רק בעיה קטנה...ניסיתי את האתר על יציאות מהארון ולא ממש הצליח לי... נכתב שהוא לא קיים או משהו כזה...יכול להיות שהקלדת שהיתה טעות בהקלדת שם האתר?... המון בהצלחה וכל טוב

למעלה