הסקר של אמא

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
../images/Emo18.gifהסקר של אמא../images/Emo121.gif

טוב לפני שאני אתחיל, אני מבקש שתקראו היטב ואני אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד בקשר לזוגיות, סקסיות, ומין...
כל הכתוב, בהומור בלבד!
הקדמה! העולם מתחלק לשני סוגים: 1.הומוסקסי, 2.הומולוסקסי(מבטאים בהברה אחת) בקידומת הומו הכוונה להומוספיאנס בכלליות (זקנים, נשים, ותף או לחילופין זקנות, גברים ותפות). הומוסקסי זה בעצם הומוספיאן שהוא סקסי, הומולוסקסי הוא בעצם הומוספיאן שיש לו קשר זוגי עם מישו\י סקסיים, בנקודה זו לא ברור אם הומולוסקסי הוא גם הומולאסקסי. הסקר! האם תמיד אנשים שהם סקסיים מתחברים ללא סקסיים ולהפך, או שנתקלתם במקרים שבהם סקסי היה עם סקסי? (ולא מוכן לקבל את דוגמאת בריאן וג´אסטין כי זה רק טלויזיה!)
ואפשר להשתעשע גם: האם הומולוסקסי יכול להיות גם הומו סקסי? בכל אופן קצת חרגתי מגבולת ההגיון והנה הפואנטה: המסקנה! ואז תוך כדי דיון עם עצמי בנושא, עלה לי הפרדוקס, לכל אחד מאיתנו יש מין(זכר או נקבה) וזה לא משנה אם זכר או נקבה, מכאן נובע שכל אחד הוא סקסיסט בצורה זו או אחרת ולכן כולם הומוסקסיים, כלומר כולם אותו דבר, וזה אומר שכל אחד או אחת יכולים לענג כל אחד או אחת בלי קשר למין(זכר או נקבה), תחשבו על זה
שהעולם הוא מעין יקום גלובאלי סקסי שבו כולם מענגים את כולם

Yaniv-DC

New member
אמממ... לא.

אם כולם היו הומוסקסים המצב היה הרבה יותר טוב. אה, וטף.

ELP

New member
מממממ... לא...

אבל באמת מתחילים להגמר... נ.ב זוהי הודעה אחרונה מסוגה עקב תחילת הגמילה שלי מחומרים...

זורבבל

New member
כמה פעם חזר השורש ס.ק.ס בהודעה שלך?

אבל במקרה של הסקר "האם תמיד אנשים שהם סקסיים מתחברים ללא סקסיים ולהפך" ובהנחה שאתה ממתכוון ב"מתחברים" לקשר של זוגיות, מחקרים בהחלט הוכיחו שהתשובה היא חיובית. אצל רוב הזוגות שני בני הזוג הם מאותו "קלאס" של סקס אפיל. מוזר? לא בהכרח... אגב פרדוקסים, "אם אומר אני שמשקר אני, משקר אני או דובר אמת?"

למעלה